Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- dim-cyprous-paok
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Εγω θελω κ αυτον τον παπατετοιο ρε μαγκες...δεν γινεται??
τι κασε εχει ο παπατετοιος ξερει κανενας??
τι κασε εχει ο παπατετοιος ξερει κανενας??
Συμφωνω με zarathustra (κ paokmaniak) οσον αφορα στην καταρτιση του ροστερ,
και με δεσπε-γκουερινο στο θεμα βιτορ-βαρελα...
Κριμα για Λουιζ Καρλος, μαμω τα πετροδολαρα
Για ζοζουλια νομίζω πολυ κοντα επεσε ενας φιλος με την αναφορα στο ομορφοπαιδο τον Ντιρκ Κουιτ-Καιτ.
Αιντε να δουμε..
Κατα ταλλα
Υ.Γ. σουρμε, γτ τοση υπερβολη ρε συ, ζητημα να υπηρχαν 2-3 ατομα π αντεδρασαν ετσι στο θεμα ματεους...
Για ζοζουλια νομίζω πολυ κοντα επεσε ενας φιλος με την αναφορα στο ομορφοπαιδο τον Ντιρκ Κουιτ-Καιτ.
Αιντε να δουμε..
Κατα ταλλα
gergeo4 έγραψε:μονο ο νταγκλας κ ο μποικο εμειναν κ παμε φουλ για τελικο!ΝΤΝΙ..ΕΕΕΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ!![]()
![]()
![]()

Υ.Γ. σουρμε, γτ τοση υπερβολη ρε συ, ζητημα να υπηρχαν 2-3 ατομα π αντεδρασαν ετσι στο θεμα ματεους...
ά ναι, επίσης αν όντως τον αποκτήσουμε , ελπίζω συμβόλαιο τουλ 3 χρόνια ,
κι όχι τπτ στύλ νατχο , νομπόα κτλ
κι όχι τπτ στύλ νατχο , νομπόα κτλ
-
Επισης για την τιμωρια του Ζοζουλια, ενταξει, εδω φετος ειχαμε τους καλυτερους μας παιχτες κατι 2μηνα και 3μηνα εκτος με θλασεις, θα ειναι πολυ αστειο να μην παρουμε εναν παιχτη που ειναι 26 χρονων γιατι δεν θα μπορει να παιξει για 3 μηνες. Το γραψανε και αλλοι εδω μεσα, οτι αν δεν υπηρχε ολο αυτο το θεμα με την τιμωρια και την Ντνιπρο που διαλυεται, θα ηταν παρα πολυ δυσκολο να ερθει τετοιος παιχτης στον ΠΑΟΚ. Βεβαια ας ερθει πρωτα γιατι πολλα μπορει να στραβωσουν.
Σοβαρα τωρα περιμενεις να το αναλυσει? Χαχαχαsourmenetes έγραψε:Φιλτατε johnny για να παρεις σοβαρο παιχτη απο τη δυτικη ευρωπη μαλλον πρεπει να περιμενεις μεσα προς τελη αυγουστου και εμεις βιαζομαστε..
Τωρα γιατι ειναι τραγικες επιλογες,δε μας το ανελυσες.
Γιατί φίλε μου να μην το αναλύσω? Τη γνώμη μου τη λέω και θα τη λέω πάντα. Δε φταίω εγώ που τα μηνύματά μου πρέπει να πάρουν πρώτα έγκριση. Είμαι κάτω από τα 150, δεν γράφω για να γράφω.Dimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα περιμενεις να το αναλυσει? Χαχαχαsourmenetes έγραψε:Φιλτατε johnny για να παρεις σοβαρο παιχτη απο τη δυτικη ευρωπη μαλλον πρεπει να περιμενεις μεσα προς τελη αυγουστου και εμεις βιαζομαστε..
Αν δεν σας αρέσει που διαφωνώ με τη μεταγραφική πολιτική είναι δικαίωμά σας. Όπως είναι δικαίωμά μου να διαφωνώ. Αν πας πιο πάνω θα διαβάσεις και που διαφωνώ. Συγνώμη που δεν τα βλέπω όλα καλά όπως τα βλέπετε οι περισσότεροι. Είμαι 100% βέβαιος ότι αν δεν ήταν ο Ίβιτς προπονητής δεν θα ήταν έτσι. Τι να κάνω, δεν είμαι προσωπολάτρης. Είμαι από τους λίγους.
[youtube]ZfGYlXeK2Rk[/youtube]
Ο Τζαλμα παντως δεν μου φαινεται χειροτερος ουτε απο τον Γκαρυ, ουτε απο τον Μακ.
Ειναι λιγο τσαπατσουλης σε καποιες τελικες (απ' οσα φαινονται στο video), αλλα ειναι γρηγορος, οι σεντρες του ειναι συστημενες και οχι γιουρια και βγαζει και κατι καθετες...
Δειτε κι ενα γκολακι σπεσιαλ που βαζει στη φαση που ξεκιναει στο 5:17
οκ.. videakια και δεν βγαζεις ακρη κλπ... κουβεντα να γινεται
Ο Τζαλμα παντως δεν μου φαινεται χειροτερος ουτε απο τον Γκαρυ, ουτε απο τον Μακ.
Ειναι λιγο τσαπατσουλης σε καποιες τελικες (απ' οσα φαινονται στο video), αλλα ειναι γρηγορος, οι σεντρες του ειναι συστημενες και οχι γιουρια και βγαζει και κατι καθετες...
Δειτε κι ενα γκολακι σπεσιαλ που βαζει στη φαση που ξεκιναει στο 5:17

οκ.. videakια και δεν βγαζεις ακρη κλπ... κουβεντα να γινεται
Αν και διαφωνω με οσα εγραψε, μιση σελιδα αναλυση εγραψεDimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα περιμενεις να το αναλυσει? Χαχαχαsourmenetes έγραψε:Φιλτατε johnny για να παρεις σοβαρο παιχτη απο τη δυτικη ευρωπη μαλλον πρεπει να περιμενεις μεσα προς τελη αυγουστου και εμεις βιαζομαστε..

- Kostas_Peraia4
To metrosport γραφει πως ο Zozulya μπορει να παιξει ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ(πρωταθλημα και κυπελλο).Οποτε στα προκρηματικα του Ch.L παιζει κανονικα.Σκεφτειτε και το αλλο και το απολυτως λογικο.Ας πουμε πως επαθε θλαση και θα χασει τους πρωτους 2 μηνες
- efthimis_paok
ΧεχεΓκουερινο έγραψε:Αν και διαφωνω με οσα εγραψε, μιση σελιδα αναλυση εγραψεDimg4 έγραψε:Σοβαρα τωρα περιμενεις να το αναλυσει? Χαχαχαsourmenetes έγραψε:Φιλτατε johnny για να παρεις σοβαρο παιχτη απο τη δυτικη ευρωπη μαλλον πρεπει να περιμενεις μεσα προς τελη αυγουστου και εμεις βιαζομαστε..

- Δημητρης17
Ρε ουτε στα ονειρα μας τετοιοι παιχτες κι ακομη γκρινιαζουμε;;; Ματος, Τζαλμα, Σαχοφ, ενα επιπεδο πανω απ τους ηδη υπαρχοντες, Ζοζουλια -αν κατσει τελικα- ακομη πιο πανω κι απ τους τρεις προαναφερθεντες... Φτιαχνουμε ισορροπημενη σε ολες τις γραμμες ομαδα, ειναι σημαντικο αυτο. Στο ιδιο επιπεδο θα ειναι και τα σεντερ μπακ που θα ερθουν. Κι εχω την εντυπωση οτι στο δεκαρι και στο τερμα, θα εχουμε μια πολυ ομορφη εκπληξη!!! Ελεος, ποτε δεν ημασταν τοσο οργανωμενοι, τοσο ηρεμοι, αποφασιστικοι και αισιοδοξοι. Ας φερουν κι αυτον τον Αργεντινο απ την Τουρκια, το δεκαρι εννοω και κανεναν Μποικο και τα λεμε στα προκριματικα του Τσ. Λ. με οποιον και να κληρωθουμε. Κι ο Δεκεμβρης, δεν ειναι και τοσο μακρυα!!!
Κρυο αιμα - ζεστη καρδια!!!

- sourmenetes
- Moderator
Γιατι το εργο παιζει συνεχεια...πρεπει ν απαλλαγουμε απο αυτο το "περιμενω στη γωνια" και οτι οι δικοι μας ολο μακακιες κανουν.simba έγραψε:Συμφωνω με zarathustra (κ paokmaniak) οσον αφορα στην καταρτιση του ροστερ,
Αιντε να δουμε..
Κατα ταλλαgergeo4 έγραψε:μονο ο νταγκλας κ ο μποικο εμειναν κ παμε φουλ για τελικο!ΝΤΝΙ..ΕΕΕΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ!![]()
![]()
![]()
![]()
- ace79grpaok
Ο λακαμαε ο τσακαλεας όλο ειρωνεία είναι και λέει με τρόπο ότι δεν ισχύει του ζουζουλια. Στο φβ
- Kostas_Peraia4
Ο Τσακαλεας απλα λεει οτι δεν το εχει επιβεβαιωσει η ΠΑΕ,οπως γραφουν καποια site.Δεν ειπε οτι δεν θα κλεισει ο παικτης