Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Δεν ακουσα...sn0ufel4 έγραψε:Αν ισχυει αυτο για τη ρητρα ειναι πολυ καρναβαλια εκει στην παε!
Υγ.σορυ ας αλλα με ξυνε το χερι μου....
- ace79grpaok
Ορίστε?συγνώμη κύριε ποιος είστε?☺sourmenetes έγραψε:Δεν ακουσα...sn0ufel4 έγραψε:Αν ισχυει αυτο για τη ρητρα ειναι πολυ καρναβαλια εκει στην παε!
Υγ.σορυ ας αλλα με ξυνε το χερι μου....
- buffalobill4
- ΑποστόληςΑ
- Chuck Norris
Με το καλό να ορίσει ο ουρανός ρουνευ ! Αυτό για την ρήτρα μου φαίνεται πολύ παπατζιλικι εκτός και αν είναι τόσο γάτα ο Μιχελ !
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- Kostas_Peraia4
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν έρθουν Ζοζούλια και Βαρέλας πόσους μη κοινοτικούς θα έχουμε;
Moνο ο Ουκρανος ειναι μη κοινοτικος.Αν ερθει θα εχουμε 6,αλλα ξερουμε οτι ο Γκολασα θελει να φυγει
- Vasilis pap
Μπορεί κάποιος συνοπαδος να μου πει παρακαλώ για τι παίχτη πρόκειται? Το προφίλ του δλδ. Πρόλαβα να τον δω σε ένα ματς του Γιούρο με Πολωνία νομίζω. Θέση χαρακτηριστικά κτλπ. Επειδή υπάρχουν γάτοι εδώ μέσα βλέπω! Και φυσικά άμα επρόκειτο για έναν πολύ καλό παίκτη ή απλά έναν καλό παίκτη?
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτος ειναι old school τρελος και θα βγαλουμε γουστα. Μακαρι να κλεισει!
...και όχι μόνο ο Γκολάσα Κωστή...κι αλλουνού ξένου "χτυπάει δυνατά η καρδούλα" για να φύγει... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 27 Ιουν 2016, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Σκεψου τον 14 πριν φυγει για τον βαζελο,αλλα με περισσοτερη τεχνικη.Vasilis pap έγραψε:Μπορεί κάποιος συνοπαδος να μου πει παρακαλώ για τι παίχτη πρόκειται? Το προφίλ του δλδ. Πρόλαβα να τον δω σε ένα ματς του Γιούρο με Πολωνία νομίζω. Θέση χαρακτηριστικά κτλπ. Επειδή υπάρχουν γάτοι εδώ μέσα βλέπω! Και φυσικά άμα επρόκειτο για έναν πολύ καλό παίκτη ή απλά έναν καλό παίκτη?
Ζεζουλια ειναι καλύτερη μεταγραφή (κατ' εμε) απο ότι ο Ματέους κυρίως και για ηλικιακούς λόγους. Και ναι, μπορει να παρει το 14 ωστε να αλλαξει και το hype γύρω απο το νούμερο...
Κατα τα άλλα, μακάρι να κλείσει θετικά το θέμα με τον Βαρέλα γιατί με ψήνει τα μάλα και όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο...
Μετά ένα 10, ένα 6 (ϊσως) και ένα τέρμα και

Κατα τα άλλα, μακάρι να κλείσει θετικά το θέμα με τον Βαρέλα γιατί με ψήνει τα μάλα και όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο...

Μετά ένα 10, ένα 6 (ϊσως) και ένα τέρμα και