Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Μακρια απο Ανδρεαδη.Αν παμε με Ελληνες κεντρικους οι επιλογες Ειναι περιορισμενες:
Σμαραγδης η Παπαγγελοπουλος με δεδομενο οτι Τακουριδης,Παντακιδης και Ντινας εχουν κλειση ηδη.
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

Οντως αδερφε και μενα μου εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο ο Παπαγγελοπουλος,φετος πουβτον ειδα μου φανηκε αρκετα καλος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σουλτανοπουλο μην φέρουν.. Χα χα χα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Όχι μην ανησυχείς συνεχίζει στον gayρο αυτός.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με οσα εχω διαβασει,
μονο με ακραιο παιρνουμε αβανταζ για τιτλο
ο ουριαρτε δεν ειναι ακραιος;νομιζω ειναι
ασοχλουμαστε μαζι του; τιμωρηθηκε; και αν ναι ποσο;

κεντρικους ας παρουν ελληνες
αν και ο ολυμπιακος εχει πανυψηλους εκει
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

Να ρωτήσω κάποιον από εσάς που ξέρει.. Ο Πέτρεας στην αζαξιο πόσα παίρνει? Πάντως θα γούσταρα άγρια να είχαμε όσα το δυνατόν περισσότερα μέλη της εθνικής ή γενικά τους καλύτερους Έλληνες. π.χ. Παπαγγελοπουλος πετρεας τζουμαγκας πρωτοψάλτη τζουριτς κουμεντακη κτλπ. Μια ομάδα όνειρο!!!

Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

ΠΑΟΚ ρε νιαμου

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

η εθνικη βεβαια ειναι πολυ χαμηλα στην αξιολογηση
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

τον Φραγκο βεβαια τον ζηλευω
η Εθνικη κλασεις πολλες κατω απο αυτη που επαιζε καποτε
με Γκιουρδα, Τσακιροπουλο, Μποζιδη, Ντραγκοβιτς και τον μακαριτη τον Σαμαρα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Τώρα μόλις άκουσα τις δηλώσεις του Γκαρά και στενοχωρήθηκα λίγο...

Ο Παπαδημητρίου και για εμένα είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός παίκτης και καλύτερος του Γκαρά. Αλλά ο Γκαράς δέθηκε με την ομάδα, ταίριαξε με την ομάδα και εγώ προσωπικά τον θέλω. Μακάρι να είχα Παπαδημητρίου και αναπληρωματικό Γκαρά. :opaokara:

Ο Γκαράς δήλωσε ότι έγινε μια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ και απλά μετά το όλο θέμα έμεινε στάσιμο και δεν τον ενόχλησε ξανά κανένας από τον ΠΑΟΚ. Το παίρνω πίσω το στενοχωρήθηκα γιατί μάλλον φοβήθηκα. Αν "φάμε" κανά άκυρο από τον Παπαδημητρίου μετά επειδή δεν βλέπω με ΤΙΠΟΤΑ ξένο λίμπερο.................... που να μη φοβάμαι....

Υ.Γ. Ίσως στον ΠΑΟΚ να πιστεύουν πως ότι είχε να δώσει στην ομάδα το έδωσε και με το παραπάνω μεν αλλά να πιστεύουν πως τελείωσε ο κύκλος του στην ομάδα όπως το ίδιο συνέβη και με τον Χιμένες.

Ίδωμεν..
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Παιδια θ γραψω κατι που μπορει να εκτεθω αλλα εχω πει τοσο καιρο οτι μαθαινω θ το λεω. Οπως εχω κανει τοσο καιρο και δεν ειπα ουτε ψεμα.
Ο ανδρεαδης δεν πεφτει ειχα πει οτι θελει 25 δεν ξερω εμεις ποσα δυνουμε η για να πω την αληθεια δεν εκατσα να μαθω αλλα δεν ειναι δυσκολο αυτο.
Ο σμαρα το παιζει ακομη δυσκολος.
Και τωρα αυτο που ειπα πως μπορει να εκτεθω. Ο παπαδημητριου δεν ερχεται δεν θελει. Δεν ξερω ομως αν το εχει μαθει αυτο η ομαδα απλα ξερω οτι δεν θ δεχτει.
Για καποιον αδελφο που ρώτησε για τον Κούβα δεν εχει βγει η τιμωρια του κανεις δεν ξερει ποτε θ βγει η αποφαση.
Λεπτα ζητηματα ολα. Μπορει να του βαρέσει του τσαλο να πει τον γκαρα ελα εδω να τελειωσουμε δινει σε σμαρα οτι θελει κ φερνει κ ξενο κ τελειώσαμε απλα ειναι ολα.
Και λεω μπορει να εκτεθω γιατι οτι ειπα κ εχω γραψει εδω δεν ειναι ψεμα. Μεχρι κ για Παπαδόπουλο σας ειχα πεο δεν το ηξερα αλλα οταν καλεστηκε να υπογραψει το εμαθα κ μια μερα νωριτερα για το ποτε θ ανακοινωθει. Για αυτο κ αυτο που λεω τωρα με παπαδημητριου μπορει να μου γυρισει μπούμερανγκ
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Αδερφέ ξέρεις γτ δεν θέλει ο Παπαδημητρίου? κρίμα γιατί είναι με διαφορά ο καλύτερος Έλληνας λίμπερο!

Επεξεργάστηκε. Δεν χρειάζεται παράθεση στο αμέσως προηγούμενο post.
Roman
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Όχι δεν ξέρω. Απλά ήξερα απο το περιβάλλον του οτι περίμενε τηλ απο καλμα να του πει τι ζητάει απο αυτόν μέσα στο γήπεδο μεγάλη παιχτούρα ΑΔΕΛΦΕ δεν γίνονται συγκρίσεις. Και δεν ξέρω αν έχει ενημερωθεί το ΤΑΠ για την αποφαση του. Προχωράμε
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Πωωω...Κριμα ρε γμτο.Με Παπαδημητριου θα γινομασταν σε υποδοχη και αμυνα παρα πολυ δυνατοι.Ελπιζω να μεταπειστει η τουλαχιστον να κλεισει ο Γκαρας.
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Κρίμα κρίμα. Παρά πολύ κρίμα... Έστω να κρατήσουμε γκαρα αλλιώς σφιξαμε πολύ.. Για κουμε έχεις νέα?

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”