Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Αδερφε Ettien, δε νομιζω οτι τον απαξιωνω, απλα προσπαθω να το προσεγγισω οσο πιο ρεαλιστικα γινεται, γτ θεωρω πως στο συγχρονο ποδοσφαιρο θελει πιο πολυπλευρους παικτες, ειδικα εκει μπροστα, ειδικα οταν εχεις ΚΑΙ τον Κλαους, που τον λες και μονοκομματο..
Για μεχρι περσι, σιγουρα για αυτα π λες, θαταν πολυ καλη λυση αλλα νομιζω τα stakes εχουν ανεβει (κ αν οχι, πρεπει να γινει)..
Γι'αυτο πιστευω περισσοτερο τον Μυστα σ'αυτο το ρολο και θελω δεκαρι που ναχει και αρετες 2ου επιθετικου..
Για μεχρι περσι, σιγουρα για αυτα π λες, θαταν πολυ καλη λυση αλλα νομιζω τα stakes εχουν ανεβει (κ αν οχι, πρεπει να γινει)..
Γι'αυτο πιστευω περισσοτερο τον Μυστα σ'αυτο το ρολο και θελω δεκαρι που ναχει και αρετες 2ου επιθετικου..
-
- Επικοινωνία:
goran 64 έγραψε:Ο Ζουζούλιας λέει δεν είναι καλύτερος απ τον Περέιρα...Μάλιστα...Το διάβασα κι αυτό...![]()
![]()
Τώρα γιατί δεν έπαιζε ο Περέιρα στην Ουκρανία και την Dnipro κι έπαιζε ο Ζουζούλιας, που έφτασε μέχρι τελικό Europa League, τι να πω???![]()
![]()
![]()
Ίσως δεν τον ανακάλυψε το scouting της Dnipro (ευχαριστούμε ρε τεράστιε Ζήση
) ή ίσως δεν ταίριαζε στα πλάνα του Μάρκεβιτς, ο οποίος όμως όλως τυχαίως παίζει κυρίως 4-5-1 (4-2-3-1 τους αρέσει να το λένε μερικοί), ακριβώς σαν τον Ίβιτς δηλαδή...
![]()
Προσωπικα για τον ζοζουλια δεν τον ξερω φιλε σαν απιχτη στο εθρο τον ειδα κ με οσα εγραφαν οπως κ τον φανουρη εχω αποψη απ προπερσι που ηταν ενας καλος παιχτης.. Αλλη ομαδα εχουμε φετος κ αλλη ειχαμε τοτε (εννος σαν παιχτες)
-
Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την απόκτηση Matos,Sakhov,Djalma ή Dentinho,Varela ή Kana-Biyik,Matheus και Boyko.Οι τρεις πρώτοι έκλεισαν,προτιμήθηκε ο Djalma από Dentinho γιατί προφανώς το έπαιζε δύσκολος και ζητούσε μισθό πάνω από 1 εκ ευρώ.Στους αμυντικούς καταφέραμε να συμφωνήσουμε με ομάδα (Biyik) και παίκτη (Varela) αλλά όχι ταυτόχρονα στον ίδιο γι' αυτό και παλεύουμε ακόμη.Προσωπικά θα ήθελα να κλείσουν και οι δύο. Όσο για το τέρμα επειδή η περίπτωση Boyko φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνο και προφανώς δε βρέθηκε γρήγορα ανάλογος παίκτης να κλείσει πιο γρήγορα κινηθήκαμε ώστε να ανανεώσουμε Βελλίδη για να περιμένουμε Boyko ίσως ακόμη και για δανεικό εκτός κι αν προκύψει κάτι άλλο εξίσου καλό και πιο βατό.Τέλος για Matheus τον έιχαμε κλεισμένο καθώς θα μας κάλυπτε και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό με τη λογική αργότερα που θα πωληθεί ο Μακ να πηγαίναμε για καθαρό δεκάρι (Scarione).Στο 6 και στο 9 μάλλον θα παίρναμε παίκτη αν όντως βρίσκαμε κάτι εξαιρετικό και αποχωρούσαν κάποιοι παίκτες από το ρόστερ είτε ως δανεικοί είτε ως πωλήσεις.
Κάπως έτσι είχε ο αρχικός σχεδιασμός και νομίζω αν τελικά κλείσει ο Varela το μόνο πλήγμα θα είναι η μη απόκτηση του μπαλαντέρ Matheus.Ελπίζω αν τελικά δεν κλείσει να πιέσουμε λίγο παραπάνω τις λύσεις στο 10 ώστε να έχουμε πιο νωρίς το δεκάρι και απλά αν δε μείνει τελικά ο Μακ να αντικατασταθεί με παίκτη κλάσης.
Κάπως έτσι είχε ο αρχικός σχεδιασμός και νομίζω αν τελικά κλείσει ο Varela το μόνο πλήγμα θα είναι η μη απόκτηση του μπαλαντέρ Matheus.Ελπίζω αν τελικά δεν κλείσει να πιέσουμε λίγο παραπάνω τις λύσεις στο 10 ώστε να έχουμε πιο νωρίς το δεκάρι και απλά αν δε μείνει τελικά ο Μακ να αντικατασταθεί με παίκτη κλάσης.
Δεν είσαι μόνο εσυ .... καθε χρονο κάτι τετοιο περιμενουμε...αλλά στο τέλος...τελος παντων...joshua έγραψε:Ο Ζοζουλια παντως χωρις να ειναι μαλλον καλυτερος παικτης απο τον Περειρα θα ειναι πιο χρησιμος ως διδυμο επιθετικων με τον Κλαους.Ιδανικος για εκτος εδρας παιχνιδια που θελουν αμυντικη προσηλωση,δυναμη,ταχυτητα,απλα εγω θα ηθελα ενα φορ να πω Τζιμπουροειδες,Μπεργκοειδες,κατι τετοιο.
Εναν παίκτη δηλαδή που δεν θα είναι στατικός, αλλά θα μπορεί να παίξει και πλάγια να τριπλάρει να δημιουργήσει...
Οταν γραφω χωρις να ειναι καλυτερος εννοω τεχνικα,ποιοτικα σε χαρακτηρηστικα αλλα επειδη αυτο δεν φτανει λεω αλωστε οτι συνολικα θεωρω οτι ο Ζοζουλια απο τον συγκεκριμενο θα ηταν πιο χρησιμος.desperando έγραψε:Ε όχι και δεν είναι καλύτερος αικτης ο ζοζουλια από τον περειραjoshua έγραψε:Ο Ζοζουλια παντως χωρις να ειναι μαλλον καλυτερος παικτης απο τον Περειρα θα ειναι πιο χρησιμος ως διδυμο επιθετικων με τον Κλαους.Ιδανικος για εκτος εδρας παιχνιδια που θελουν αμυντικη προσηλωση,δυναμη,ταχυτητα,απλα εγω θα ηθελα ενα φορ να πω Τζιμπουροειδες,Μπεργκοειδες,κατι τετοιο.
Τελικά αυτά τα βιογραφικά ποτε πρέπει να τα δίνουμε σημασία?
Τι έχει κάνει στην καριέρα του ο περειρα μπροστά σε αυτά του ζοζουλια?
Βασικό και σημαντικότατο γρανάζι ομάδας που πήγε τελικό ευροπα ο ένας ενώ ο άλλος η καλύτερη του η χρονιά με τον ιερομόναχο
Και γω πάντως κάτι τέτοιο που λες είχα στο μυαλό μου για επιθετικό
Ένα μιραλοιδες
-
Ο Φανούρης είναι δεύτερος επιθετικός.Παίζει είτε δίπλα είτε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό.Τώρα κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και στα άκρα συγκλίνοντας αλλά σιγουρα υστερεί όπως και φουνταριστός αλλά σε παιχνίδια που παίζεις με αντεπιθέσεις και σίγουρα έχοντας πίσω του χαφ που πατάνε περιοχή και κουβαλάνε μπάλα.Επίσης δεκάρι δεν είναι σε καμία περίπτωση.Αυτά για τον Φανούρη.
- zarathustra79
Για τον zozulya, διάβασα σήμερα δυο πράγματα που δείχνουν οτι μάλλον είναι παπάς. Καταρχάς η αμοιβή του στην dnipro ήταν πάνω από 2Μ, οπότε καταλαβαίνουμε οτι δεν είναι για την τσέπη μας. Επίσης για την τιμωρία του έλεγε το άρθρο (δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά οτι ισχύει κιολας) οτι η τιμωρία ισχύει για τις διεθνείς διοργανώσεις συλλόγων, δηλαδή δεν είχε πρόβλημα να παίξει στο euro, δε θα χει πρόβλημα να παίξει πχ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δε θα μπορέσει να παίξει στα προκριματικά αλλά και στα μισά παιχνίδια των ομίλων όποιας διοργάνωσης και αν παιξουμε. Άρα...
@ Simpa
Tα περι απαξιωσης δεν το έγραψα για σενα (και νομίζω ότι το τονισα ξεκαθαρα αυτο) αλλά ως μια γενική διαπίστωση.
Κατά δευτερο ο πλουραλισμός ενός παίκτη (και ειδικά ενός επιθετικογενους παίκτη) δεν κρίνεται μόνο από τις θέσεις αλλά και απο τα γενικοτερα στοιχεια που έχει, για παράδειγμα με πόσους τρόπους μπορει να γινει απειλητικός στην εστία ή να γίνει χρησιμος στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Και ο Φακ - ανεξαρτητα από την οποια αξια του - έχει αρκετους τρόπους.
Οσο αφορά τον Μυστα εχω ξαναγράψει ότι θέλω και να τον δω - κάποια στογμη - ως μοναδικό φορ, κάτι μου λέει ότι το' χει...
Tα περι απαξιωσης δεν το έγραψα για σενα (και νομίζω ότι το τονισα ξεκαθαρα αυτο) αλλά ως μια γενική διαπίστωση.
Κατά δευτερο ο πλουραλισμός ενός παίκτη (και ειδικά ενός επιθετικογενους παίκτη) δεν κρίνεται μόνο από τις θέσεις αλλά και απο τα γενικοτερα στοιχεια που έχει, για παράδειγμα με πόσους τρόπους μπορει να γινει απειλητικός στην εστία ή να γίνει χρησιμος στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Και ο Φακ - ανεξαρτητα από την οποια αξια του - έχει αρκετους τρόπους.
Οσο αφορά τον Μυστα εχω ξαναγράψει ότι θέλω και να τον δω - κάποια στογμη - ως μοναδικό φορ, κάτι μου λέει ότι το' χει...
Καλα ρε σιμπα άμα λες και εσυ τσιλ μαλλον το παρατραβηξαsimba έγραψε:che chill , δε χρειαζεται να του την πεφτεις ετσι

Παντως μετα εμεις επειδή δεν ήθελαν οι άλλοι είπαμε να γίνει αλλα οι άλλοι αποφάσισαν να μη γίνει και ετσι και μεις είπαμε να μη γίνει. Αυτο ακριβώς.
Θα ξαναπώ εξτρέμ και χάφ Φακ στο σύστημα ιβιτς δεν υπαρχει ουτε για πλακα
Ασε που άμα συνεχίσει με τα σορτσάκια στο βρακι θα φάει σουτια απ το Βλανταν με τον έναν η τον αλλο τροπο
Ο Ζοζουλια τοσα λεφτα δεν βρισκει εκτος Ουκρανιας ουτε στο ονειρο του,το κασε ειναι το μικροτερο προβλημα για μενα οπως δεν μπορω να πιστεψω πως μια τιμωρια πρωταθληματος μπορει να ισχυει για ευρωπαικες διοργανωσεις.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι μαν, καταλαβα οτι δν το πες με την αρνητικη εννοια..
Ε ναι, αναφερομενος σε πλουραλισμο παικτων (μυστα και δεκαριου), εννοουσα βασει τεχνικων χαρακτηριστικων (οπως 2 ποστ πριν επεσημανα καποιες αδυναμιες που θεωρω οτι εχει ο Φακ ακομα κ ως 2ος φορ), οχι τοσο βασει θεσεων..
Οποτε, μαλλον συμφωνουμε οτι ψιλοδιαφωνουμε
Ιδωμεν!

Ε ναι, αναφερομενος σε πλουραλισμο παικτων (μυστα και δεκαριου), εννοουσα βασει τεχνικων χαρακτηριστικων (οπως 2 ποστ πριν επεσημανα καποιες αδυναμιες που θεωρω οτι εχει ο Φακ ακομα κ ως 2ος φορ), οχι τοσο βασει θεσεων..
Οποτε, μαλλον συμφωνουμε οτι ψιλοδιαφωνουμε

Ιδωμεν!
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να παίξει περιφερειακός φορ στο 4-4-2, με δύο χαφ, δύο εξτρέμ και δύο φορ.che4 έγραψε:Παίχτης Φακ σε θέση άλλη εκτός του Σέντερ φορ στο σύστημα ιβιτς δεν υπαρχει
Και εκει και δύσκολα αλλα ας που ε οτι κάπου μπορεί να παίξει αυτη ειναι η θέση του φορ
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο περειρα τεχνικά είναι καλύτερος από πολλούς πρωτοκλασατους σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά αυτό πλέον δεν φτανειδεν είμαστε στα 70' ή στ 80' πλέον οι ομάδες κοιτάν αλλά πράγματα περισσότερο.
Σε αγώνες μισού γηπέδου ο περειρα θα ήταν ο καλύτερος στην Ελλάδα αλλά για κανονικό παιχνίδι έχει μεγάλες ελλείψεις είτε τακτικές είτε αθλητικές.
Το θέμα είναι να φέρουμε δύο παικταράδες μπροστά (δεκάρι και επιθετικό που παίζει και ακρα) που θα είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτούς που έχουμε
Σε αγώνες μισού γηπέδου ο περειρα θα ήταν ο καλύτερος στην Ελλάδα αλλά για κανονικό παιχνίδι έχει μεγάλες ελλείψεις είτε τακτικές είτε αθλητικές.
Το θέμα είναι να φέρουμε δύο παικταράδες μπροστά (δεκάρι και επιθετικό που παίζει και ακρα) που θα είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτούς που έχουμε