Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παίκτης Μυστακίδης δεν εχει σχέση με φακ με την καμια για μενα
Ο φανουρης μονο φορ παιζει ο μυστα πολυεργαλείο
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

goran 64 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
spyretto έγραψε:Αν είναι να έρθει σαν μπακαπ ο Κρέσπο μαζί με τον Βαρέλα δεν με χαλάει, απλά μου κάνει εντύπωση ότι θα πάρουμε τόσο ακριβό - για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ - παίκτη
σημερα μονο εχεις πει με 4 διαφορετικους τροπους το ιδιο πραγμα.

τι εννοεις ακριβο για τα δεδομενα μας παικτη? συμβολαιο?

ο λεοβατς παιρνει τα ιδια. ο ματος και ο σαχοφ πανω κατω κι αυτοι εκει ειναι. ο τζαλμα σχεδον τα διπλασια.

μεταγραφη? περσι δωσαμε 1,3 για λεο και αλλα τοσα για τσιμι.
Άσε Buffalobill4, τζάμπα ρωτάς και επιμένεις αδερφέ μου... :o

Δεν έβγαινε άκρη για μήνες, τώρα θα βγει λες, που έκανε και δήλωση και το παραδέχτηκε???
:? :?
spyretto έγραψε:...Μ'αρέσει η αισιοδοξία σας πάντως γιατί εγώ είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος και μίρλας - όπως είναι γνωστό σε όλο τον ντουνιά του φόρουμ... :)
Ακαταλαβισμό το λένε θαρρώ...Ίωση είναι μάλλον, αλλά πιθανόν με αέναο κύκλο με είπε ο γιατρός... :roll: :roll:

Εξαρτάται ποσα λεφτά ζητάει η ομάδα του. Γράφτηκε ότι ο πρόεδρός τους ζητάει 2 εκ. και ο ΠΑΟΚ έδινε 500.000 και το ανεβασε στο 1 εκ
Αυτά τα είπε ο ίδιος ο πρόεδρός τοςε. Δεν πιστεύω να τον αφήσουν να φύγει με λιγότερο από 1.5.
Οντως ο Τσίμιροτ και ο Λέοβατς ήταν μεταγραφές και δώθηκαν αρκετά λεφτά, αλλά για τον Βαρέλα πρέπει να δώσεις κάτι πραραπάνω.

"Οι δύο σύλλογοι είναι σε επαφές αλλά το σημαντικό εμπόδιο είναι το ποσό μεταγραφής". Ακόμη αναφέρεται πως "οι Ρουμάνοι θέλουν ένα ποσό όχι μικρότερο από 2 εκ. ευρώ και πως ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να προσφέρει περισσότερα από 1,2 εκ. ευρώ.

Ο Βαρέλα έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνη του 2017 και από τον Ιανουάριο θα μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα δίχως οικονομικό όφελος για τον Τζίτζι Μπεκάλι (σ.σ. πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου)".
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Ο μύστα το παλικάρι βλέπει γήπεδο και πέρυσι έβγαλε ωραίες κάθετες πάσες..

Αναρωτιέμαι αν μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ..

Εκείνος ο μπλάνκο που ήθελε τόσα χρόνια να τον φέρει ο τζίτζιμπρίτζι τι απέγινε άραγε? Με θητεία και στην Ουκρανία μου κάνει εντύπωση πως δεν ακούστηκε και φέτο..

http://www.transfermarkt.co.uk/sebastia ... eler/54576
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τσσσσς, τσσσσς, τσσσσσς...Τι λες ρε παιδί μου??? ΓΡΑΦΤΗΚΕ...??? :shock: :shock:

Και του λόγου μου ο ξεμυαλισμένος που έχω και ελπίδες για τον.................Gansoooo!!!! :opaokara:

Υ.Γ. Τον Μπερμπάτοφ μάλλον στον ύπνο μου το είδα ότι μας τον έκανε δώρο ο Ιβάν και τον είδαμε στην Τούμπα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 26 Ιουν 2016, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια αυτη τη στιγμη μεσοεπιθετικα εχουμε Τζαλμα,Ζαιρο,Γκαρυ,Μακ,Μυστακιδη,Περειρα,Πελκα και περιμενουμε εναν μεσοεπιθετικο.8 Παικτες για 3 θεσεις.Ε τους λες και πολλους.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ο φακ παιζει μονο φορ γιατι απλούστατα δεν μαρκάρει
Μην βλέπετε τι κανει ένας παίκτης μόνο όταν έχει την μπάλα αυτός ή η ομάδα του, Δείτε τον πως συμπεριφέρεται όταν η ομάδα του είναι σε φάση άμυνας

Πόσες φορές πιστεύετε ότι ο Φανούρης ως εξτρέμ είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει το αντίπαλο μπακ, πχ τον Ομάρ του γαύρου?

Αλλά ακόμα και ως επιθετικός θα πρέπει απ αυτόν να ξεκινάει η πίεση.

Μόνο ως κάτι σαν αντιμπακαγιοκο μπορεί να έχει θέση στον ΠΑΟΚ που χτίζεται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

4 θεσεις.. Αρα μια χαρα ειμαστε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

4? Αν το λες για την επιθεση εννοεις οτι προτιμας να μεινει ο Περειρα απο το ερθει ενας παικτης να μοιραστει την θεση με τον Κλαους?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Ρε παιδια αυτη τη στιγμη μεσοεπιθετικα εχουμε Τζαλμα,Ζαιρο,Γκαρυ,Μακ,Μυστακιδη,Περειρα,Πελκα και περιμενουμε εναν μεσοεπιθετικο.8 Παικτες για 3 θεσεις.Ε τους λες και πολλους.

Δεν ειναι 8, γιατι με τη λογικη που βαζεις αυτον που περιμενουμε, το ιδιο περιμενουμε και να φυγει ο Μακ, και επισης περιμενουμε να παει δανεικος ο Ζαιρο, οποτε ειναι 6. Μετρας αυτον που θα ερθει αλλα οχι αυτους που θα φυγουν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν φυγει ο Μακ θα αποκτηθει παικτης,τωρα δεν ξερω εσυ γιατι υπολογιζεις οτι ο Ζαιρο θα φυγει δανεικος ενω ο Περειρα θα παραμεινει.Τον επιτελικο τον αναφερω γιατι το εχουν πει Ιβιτς και Μιχελς οτι αναζητειται.Δηλαδη θα φυγει Ζαιρο και Μακ και δεν θα αποκτηθει παικτης?Με 2 εξτρεμ θα μεινουμε?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

οπως ακουγεται οτι θα παρουμε μεσοεπιθετικο, ετσι ακουγεται και οτι θα παει δανεικος ο Ζαιρο στον ΠΑΣ, ετσι ακουγεται οτι θα πωληθει ο Μακ, ετσι ακουγεται οτι αν πωληθει ο Μακ θα παρουμε παικτη

θελω να πω οτι ειμαστε σε σταδιο που τα πραγματα ειναι ρευστα... το ποσους εχουμε τωρα στο ροστερ δεν εχει μαλλον σχεση με το ποσους θα εχουμε τελικα, ειναι νωρις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φιλε οτι θα παρουμε επιτελικο στο εχουν πει προπονητης και ΤΔ.Ολα τα αλλα ειναι φημες, για αυτο ακριβως και μεχρι να φυγει οποιος ειναι να φυγει δεν μπορεις παρα να τους υπολογιζεις ολους,τοσο απλα.Αλωστε εμεις κουβεντα κανουμε,δεν παιρνουμε αποφασεις.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ναι ρε συ, απλα θεωρω οτι δεν εχει νοημα να λεμε εχουμε 8 για εκεινη την θεση, ειναι πολλοι. Στην παρουσα φαση. Μπορει να στειλουν Πελκα και Φακ αν αποχτηθει ο παικταρας. Μπορει οτιδηποτε. Αυριο μπορει να εχουμε 6.

Και με τη λογικη "μεχρι να φυγει οποιος ειναι να φυγει δεν μπορεις παρα να τους υπολογιζεις ολους" τοτε το ιδιο και για τον μεσοεπιθετικο, μεχρι να ερθει οποιος ειναι να ερθει δεν μπορεις παρα να μην τον υπολογιζεις. Τοσο απλα. 7 λοιπον :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 26 Ιουν 2016, 20:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως τοποθετείς τον περειρα στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό

Ακομακαι πρόπερσι το 80%των παιχνιδιών τα έκανε κορυφη

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν πωληθεί ο Μακ ο αντικαταστάτης του θα είναι παίκτης που παίζει με την ίδια ευχαιρια και στα άκρα και στην κορυφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 26 Ιουν 2016, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”