..............................................................
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 26 Ιουν 2016, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 26 Ιουν 2016, 19:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αν είναι να έρθει σαν μπακαπ ο Κρέσπο μαζί με τον Βαρέλα δεν με χαλάει, απλά μου κάνει εντύπωση ότι θα πάρουμε τόσο ακριβό - για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ - παίκτη και θα πάρουμε και τον Κρέσπο σαν κοινοτικό γιατί τα προηγούμενα χρόνια δυσκολευόμασταν να φέρουμε ΕΝΑΝ αμυντικό.
Αλλά για να δούμε ίσως τώρα με τον Μίχελ και με την πρόκληση του τσουλου ο Ιβάν να είναι πιο πρόθυμος να βάλει κάτι παραπάνω. Σημασία έχει ο Ιβάν να πιστέψει στο μοτέλο Μίχελ-Ιβιτς, δηλαδή ένας αρχηγός για τα διοικητικά/μεταγραφικά ένας για το χορτάρι. Αν ο Ιβάν πειστεί για τη σοβαρότητα των ανθρώπων αυτών το σενάριο δεν μου φαίνεται απίθανο. Βέβαια εικασίες κάνουμε θα δούμε σύντομα τι θα φανεί. Μ'αρέσει η αισιοδοξία σας πάντως γιατί εγώ είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος και μίρλας - όπως είναι γνωστό σε όλο τον ντουνία του φόρουμ.
Αλλά για να δούμε ίσως τώρα με τον Μίχελ και με την πρόκληση του τσουλου ο Ιβάν να είναι πιο πρόθυμος να βάλει κάτι παραπάνω. Σημασία έχει ο Ιβάν να πιστέψει στο μοτέλο Μίχελ-Ιβιτς, δηλαδή ένας αρχηγός για τα διοικητικά/μεταγραφικά ένας για το χορτάρι. Αν ο Ιβάν πειστεί για τη σοβαρότητα των ανθρώπων αυτών το σενάριο δεν μου φαίνεται απίθανο. Βέβαια εικασίες κάνουμε θα δούμε σύντομα τι θα φανεί. Μ'αρέσει η αισιοδοξία σας πάντως γιατί εγώ είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος και μίρλας - όπως είναι γνωστό σε όλο τον ντουνία του φόρουμ.

Και ο Σορλεν στο Σαντοσυστεμ έπαιξε στα άκρα. Χωρίς να είναι καν Φακουντο επιθετικά.
Ο Φακουντο πιστευω ότι θα μείνει. Αν και είναι παίκτης κυρίως περιοχής. Οσο για τα άκρα μπορεί να μην έχει ουτε ταχύτητα ούτε έκρηξη αλλά κόντρα σε ομάδες που αμύνονται μαζικά θα βοηθήσει και εκεί. Οχι φυσικά ως καθαρος παίκτης γραμμής αλλα ως παίκτης που βγαίνει από τα άκρα και πατάει περιοχή. Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το καλό σουτ που έχει και την ικανότητα στα στημένα. Πράγματα που μας έλλειψαν φέτος.
Ο Φακουντο πιστευω ότι θα μείνει. Αν και είναι παίκτης κυρίως περιοχής. Οσο για τα άκρα μπορεί να μην έχει ουτε ταχύτητα ούτε έκρηξη αλλά κόντρα σε ομάδες που αμύνονται μαζικά θα βοηθήσει και εκεί. Οχι φυσικά ως καθαρος παίκτης γραμμής αλλα ως παίκτης που βγαίνει από τα άκρα και πατάει περιοχή. Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το καλό σουτ που έχει και την ικανότητα στα στημένα. Πράγματα που μας έλλειψαν φέτος.
Ο σορλεν επαιζε εκει για ν κραταει τα μποσικα στις επελασεις του λινο..
Η θεση θελει κ βοηθειες αμυντικά, κ ο Φακ πολυ δύσκολα ν το κανει..
Μονο για 4-4-2 ειναι ο παικτης..
- buffalobill4
σημερα μονο εχεις πει με 4 διαφορετικους τροπους το ιδιο πραγμα.spyretto έγραψε:Αν είναι να έρθει σαν μπακαπ ο Κρέσπο μαζί με τον Βαρέλα δεν με χαλάει, απλά μου κάνει εντύπωση ότι θα πάρουμε τόσο ακριβό - για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ - παίκτη
τι εννοεις ακριβο για τα δεδομενα μας παικτη? συμβολαιο?
ο λεοβατς παιρνει τα ιδια. ο ματος και ο σαχοφ πανω κατω κι αυτοι εκει ειναι. ο τζαλμα σχεδον τα διπλασια.
μεταγραφη? περσι δωσαμε 1,3 για λεο και αλλα τοσα για τσιμι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Μόνο για φευγιο είναι ο παίκτης εδώ που τα λέμε.
Εκτός αν θέλει να κάτσει ως τρίτοπιθετικός
Εκτός αν θέλει να κάτσει ως τρίτοπιθετικός
- ΑποστόληςΑ
60 αγώνες θα δώσουμε φέτος. Βασικοί παίκτες δεν θα είναι πλέον οι 11, αλλά οι 22.
Αυτο νομιζω ειναι και το "κακο" του Φακουντο. Δεν ειναι ποδοσφαιριστης πολυθεσιτης, ταιριαζει σε ενα 4-4-2 και σε ενα 4-4-1-1 ισως. Δεν ειναι ο μπουκαδορος που θα μπει απο τις πτερυγες στην περιοχη ουτε ο οργανωτης που θα παρει την μπαλα απο το κεντρο να την παει στην περιοχη. Ειναι ο διπλανος του φορ, που εχει το ευκολο γκολ, θα βγει εξω απο την περιοχη να υποδεχτει καλα την μπαλα αλλα μεχρι εκει. Στο μυαλο του εχει το σουτ, αφου εχει και πολυ καλο αριστερο, παρα την πασα.
Ποιος φακ θα φύγει Ρε.. Από τους επιθετικούς που έχουμε είναι 2 κλασεις πάνω.. Αν αποκτηθεί καλύτερος του το συζητάμε..
Βασικά αν βρούμε δυο κεντρικούς αμυντικούς που να αποτελέσουν τον κορμό του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια θα είναι ευχής έργο...'εχουμε να δούμε ποιοτικό κεντρικό αμυντικό από την εποχή Κοντρέρας και έχουν περάσει του κόσμου οι επιλογές ανάγκης: τι Βιβιάν, τι Κουμάλο, τι Ινίγκο, τι Βίτορ, Τζαβέλλας απο φουλ μπακ σε στόπερ, Κατσουράνης από αμυντικό χαφ σε στοπερ κλπ κλπ. Ο πειραματισμός του πειραματισμού, ώ πειραματισμέ.
Για το δεκάρι από την εποχή Ιβιτς δεν έχουμε κάποιον που να κατεχει φυσικά τη θέση. Μέχρι και τον Νομπόα με τον Νάτχο τους κάναμε δεκάρια, όσο για τον Μάρτενς καλύτερα να μην μιλήσουμε.
Δύο θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ νοσεί σε βάθος χρόνου.
Για το δεκάρι από την εποχή Ιβιτς δεν έχουμε κάποιον που να κατεχει φυσικά τη θέση. Μέχρι και τον Νομπόα με τον Νάτχο τους κάναμε δεκάρια, όσο για τον Μάρτενς καλύτερα να μην μιλήσουμε.
Δύο θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ νοσεί σε βάθος χρόνου.
Με τις ομαδες που θα παιξουμε στα προκριματικα θεωρητικα δεν θα πας σε παιχνιδι κυριαρχιας αλλα αντεπιθεσης.
Εκει δεν νομιζω να ταιριαζει ο Κλαους αλλα, ταιριαζει μαλλον γαντι ο Φακ ως μοναδικος σεντερ φορ.
Εκει δεν νομιζω να ταιριαζει ο Κλαους αλλα, ταιριαζει μαλλον γαντι ο Φακ ως μοναδικος σεντερ φορ.
Το ανέφερα για την έλλειψη εκρηξης και ταχύτητας. Ο Σορλέν μπορουσε να προσφέρει σε άλλους τομείς κυρίως ανασταλτικούς και ο Φακ περισσότερο δημιουργικά. Θα παίξει εκεί που είναι πιο απαραίτητος με βάση και τα στοιχεία που έχει και τις ανάγκες συγκεκριμένων παιχνιδιών. Οταν θέλεις να πιέσεις την αντιπαλη ομαδα και θέλεις κατοχή της μπάλας και σουτ, φάουλ για να διασπάσεις τις άμυνες τοτε εκει ο Φακ μπορει να αξιοποιηθεί.simba έγραψε:Ο σορλεν επαιζε εκει για ν κραταει τα μποσικα στις επελασεις του λινο..
Άσε Buffalobill4, τζάμπα ρωτάς και επιμένεις αδερφέ μου...buffalobill4 έγραψε:σημερα μονο εχεις πει με 4 διαφορετικους τροπους το ιδιο πραγμα.spyretto έγραψε:Αν είναι να έρθει σαν μπακαπ ο Κρέσπο μαζί με τον Βαρέλα δεν με χαλάει, απλά μου κάνει εντύπωση ότι θα πάρουμε τόσο ακριβό - για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ - παίκτη
τι εννοεις ακριβο για τα δεδομενα μας παικτη? συμβολαιο?
ο λεοβατς παιρνει τα ιδια. ο ματος και ο σαχοφ πανω κατω κι αυτοι εκει ειναι. ο τζαλμα σχεδον τα διπλασια.
μεταγραφη? περσι δωσαμε 1,3 για λεο και αλλα τοσα για τσιμι.

Δεν έβγαινε άκρη για μήνες, τώρα θα βγει λες, που έκανε και δήλωση και το παραδέχτηκε???

Ακαταλαβισμό το λένε θαρρώ...Ίωση είναι μάλλον, αλλά πιθανόν με αέναο κύκλο με είπε ο γιατρός...spyretto έγραψε:...Μ'αρέσει η αισιοδοξία σας πάντως γιατί εγώ είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος και μίρλας - όπως είναι γνωστό σε όλο τον ντουνιά του φόρουμ...

Ettien καταλαβαινω, αλλα ακομα κ σαυτο π περιγραφεις μονο ως περιφερειακος ταιριαζει να μπει ως αλλαγη για 4-4-2..
Και σαυτο το ρολο χωρις ιδιαιτερες οργανωτικες αρετες, χωρις σπουδαιο βιζιον για πασες ή τεχνική στο 1-1, πολυ μονοπλευρος θαναι κατ'εμε..
Καλύτερα μυστα για μενα π ειναι πιο πολυσχιδης, κ ας μην έχει το φαρμακερο αριστερο ή τα φαουλ..
Πχ γιαυτο θελω τον Σκαριονε ως δεκαρο-δευτερο επιθετικό
Και σαυτο το ρολο χωρις ιδιαιτερες οργανωτικες αρετες, χωρις σπουδαιο βιζιον για πασες ή τεχνική στο 1-1, πολυ μονοπλευρος θαναι κατ'εμε..
Καλύτερα μυστα για μενα π ειναι πιο πολυσχιδης, κ ας μην έχει το φαρμακερο αριστερο ή τα φαουλ..
Πχ γιαυτο θελω τον Σκαριονε ως δεκαρο-δευτερο επιθετικό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 26 Ιουν 2016, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.