Kostas_Peraia4 έγραψε:Nα παμε να αγορασουμε και μετοχες απο την marfin τοτε![]()
Μπα, δεν μας δίνει ο μοναχοφάης ο Ιβάν...Όλο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου μόνος του κάνει...αφού...

Kostas_Peraia4 έγραψε:Nα παμε να αγορασουμε και μετοχες απο την marfin τοτε![]()
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου θέλετε ν’ αλλάξουμε αγωνιστικό επίπεδο? Ας πάει ο Ιβάν (γιατί αυτός πλερώνει) τους: α) Stéphane Ruffier (γκολκίπερ), β) Maicon (κεντρικός αμυντικός), γ) Juan Jesus (κεντρικός αμυντικός), δ) Miguel Veloso (ανασταλτικός μέσος), ε) Hakim Ziyech ή Juan Quintero (επιτελικός χαφ) και στ) Ciro Immobile (σέντερ φορ). Με τέτοιο ‘άξονα’ μπορείς να μπεις Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το τρεμπλ στην Ελλάδα (αφού από φέτος θα υπάρχει και ελληνικό σούπερ καπ - τρομάρα μας!)…!
Μονο για την Ουκρανιαtzelas έγραψε:Τον Ζοζουλια τον εμφανίζει στο τρανσφερ ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τέλη Νοεμβρίου (suspended). Ξέρουμε κάτι για αυτό;
E όχι και Μανωλά ρε αδερφέ...paokmaniak έγραψε:Mου φαινεται εχεις ριξει πολυ τον πηχη. Εγω θα αντιπροτιεναΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου θέλετε ν’ αλλάξουμε αγωνιστικό επίπεδο? Ας πάει ο Ιβάν (γιατί αυτός πλερώνει) τους: α) Stéphane Ruffier (γκολκίπερ), β) Maicon (κεντρικός αμυντικός), γ) Juan Jesus (κεντρικός αμυντικός), δ) Miguel Veloso (ανασταλτικός μέσος), ε) Hakim Ziyech ή Juan Quintero (επιτελικός χαφ) και στ) Ciro Immobile (σέντερ φορ). Με τέτοιο ‘άξονα’ μπορείς να μπεις Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το τρεμπλ στην Ελλάδα (αφού από φέτος θα υπάρχει και ελληνικό σούπερ καπ - τρομάρα μας!)…!
Courtois, Ramos, Manola (να εχουμε κ ενα ελληνακι) , Moutinho, Ben Arda και Μιλικ
Ο Κόλκας δεν είναι το 24?Demir έγραψε:Εγώ πλεον για μεταγραφικά εμπιστεύομαι μόνο Ινπαοκ... Εχει βγάλει ολα τα αποκλειστικά και στο 90% ειναι μεσα... Οι 24 έχουν μπουκώσει στο στραπατσο τωρα τελευταια...