Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Φυσικά και να πουλάς, εδώ πουλάνε οι μεγαλύτεροι σύλλογοι εσύ δεν θα πουλάς?zarathustra79 έγραψε:Η Basel FC που αναφέρθηκε προηγουμένως έχειμια ουσιώδη διαφορά με μας. Είναι ελκυστικός προορισμός για τους παίκτες γιαυτό κ οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα να υπογράψουν πολυετές συμβόλαιο γιατί ξέρουν οτι αν αναδειχθούν θα τους πουλήσει η ίδια η ομάδα πριν κλείσουν την πενταετια, όπως έχει γίνει δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως ο cimirot και ο κάθε cimirot δεν τρελαινεται να έρθει στην ελλάδα γιαυτό και ζητάει συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας. Γιαυτό και είναι σημαντικό το να πουλάς παίκτες, όχι για να κάνεις χρηματιστήριο που γράφουν συχνά πυκνά κάποιοι εδώ μέσα, αλλά για να μπορείς να προσελκύσεις καλύτερους παίκτες.
Αλλά να πουλάς με βάση τα δικά σου θέλω και όχι των αλλων
- john4serres
Χοσε Ανχελ Κρεσπο, ισπανος κεντρικος αμυντικος
Σαν να παιρνεις Βρετανό μπασκετμπολίστα
Σαν να παιρνεις Βρετανό μπασκετμπολίστα
- desperando
- Επικοινωνία:
O Ραικοβιτς πηγε στην Νταρμσταντ 14 η στη Μπουντεσλιγκα με 17.000 γηπεδακι. Τι μλκας, γιατι δεν ερχεται σε μας?
- Παλαιολόγος
δεν ξερω αν ενδιαφερομαστε για κρεσπο
αλλα αν οντως ενδιαφερομαστε σηκωνω ψηλα τα χερια μου!
τελειως ακατανοητη κινηση
οπως βλεπω ο παιχτης περσι ειχε 10 εμφανισεις συνολο σε ποσες ομαδες
και προεπρσι επαιζε στην κορντομπα που υποβιβαστηκε
ποια διαφορα κανει απο τον λοπεθ;
και ο λοπεθ στην κορντομπα επαιζε προπερσι με ιδιο αριθμο εμφανισεων πανω κατω
επεσε η ομαδα κατηγορια!
μονη διαφορα που επαιξε σε κατι μικρες ομαδες στην ιταλια και αυτες ακομα τον στελναν δανεικο
τι να πω!
αν το σκεπτικο ειναι αυτο ,γιατι ισως τον χρησιμοποιουν για βαρελα
βεβαια και με βαρελα δεν ξερουμε αν οντως ειναι τοσο καλος γιατι παιζει σε μετριας δυναμικοτητας πρωταθλημα,αλλα τουλαχιστον παιζει στους πρωταθλητες,εχει πολλες εμφανισεις
αλλα αν οντως ενδιαφερομαστε σηκωνω ψηλα τα χερια μου!
τελειως ακατανοητη κινηση
οπως βλεπω ο παιχτης περσι ειχε 10 εμφανισεις συνολο σε ποσες ομαδες
και προεπρσι επαιζε στην κορντομπα που υποβιβαστηκε
ποια διαφορα κανει απο τον λοπεθ;
και ο λοπεθ στην κορντομπα επαιζε προπερσι με ιδιο αριθμο εμφανισεων πανω κατω
επεσε η ομαδα κατηγορια!

μονη διαφορα που επαιξε σε κατι μικρες ομαδες στην ιταλια και αυτες ακομα τον στελναν δανεικο

τι να πω!
αν το σκεπτικο ειναι αυτο ,γιατι ισως τον χρησιμοποιουν για βαρελα
βεβαια και με βαρελα δεν ξερουμε αν οντως ειναι τοσο καλος γιατι παιζει σε μετριας δυναμικοτητας πρωταθλημα,αλλα τουλαχιστον παιζει στους πρωταθλητες,εχει πολλες εμφανισεις
- Παλαιολόγος
γενικως ή θα παει για 3 παιχταραδες που θα μας αλλαξουν επιπεδο ή θα βγει να μιλησει για αναπροσαρμογη στοχων να ηρεμησει και ο κοσμος,μην εχουμε παλι τρεχαματα φετος!
αυτο το πραγμα παω οτι κατσει με ελευθερους,παω να τσιμπησω λαβρακι ή καμια φτηνη αγορα
και την ιδια ωρα μιλαω για ομιλους και τιτλους ειναι μην συζητας lose lose κατασταση
επισης αφου δεν πας που δεν πας για παιχταραδες,τουλαχιστον ξεκινα το γηπεδο που ειπες ,ψηφιστηκαν και ευνοικες ρυθμισεις για τουμπα
βλεπω αυτες τις γηπεδαρες στο euro και εχω παθει
καποια στιγμη βεβαια θα το κανει,αλλα το γοργον..
φανταζεστε να βγουμε του χρονου ή την μεθεπομενη σε ομιλους! και να αναγκαστουμε για την ανεγερση γηπεδου να τρεχουμε καυτανζογριο!
πακετο
πρωτη φορα σε ομιλο και εκτος τουμπας,τρατζικ
ενω τωρα που εισαι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας ή τα προηγουμενα χρονια ήταν οτι επρεπε κινηση..
αυτο το πραγμα παω οτι κατσει με ελευθερους,παω να τσιμπησω λαβρακι ή καμια φτηνη αγορα
και την ιδια ωρα μιλαω για ομιλους και τιτλους ειναι μην συζητας lose lose κατασταση
επισης αφου δεν πας που δεν πας για παιχταραδες,τουλαχιστον ξεκινα το γηπεδο που ειπες ,ψηφιστηκαν και ευνοικες ρυθμισεις για τουμπα
βλεπω αυτες τις γηπεδαρες στο euro και εχω παθει

καποια στιγμη βεβαια θα το κανει,αλλα το γοργον..

φανταζεστε να βγουμε του χρονου ή την μεθεπομενη σε ομιλους! και να αναγκαστουμε για την ανεγερση γηπεδου να τρεχουμε καυτανζογριο!

πρωτη φορα σε ομιλο και εκτος τουμπας,τρατζικ
ενω τωρα που εισαι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας ή τα προηγουμενα χρονια ήταν οτι επρεπε κινηση..
Αν ισχύουν οι φήμες για Τζαβέλλα και Φιορεντίνα ή Αταλάντα έχει νόημα η περίπτωση Κρέσπο. Ως αντι Βαρέλα μου φαίνεται λίγος. Για βάθος πάγκου πολύ ακριβός.
εγω που ειμαι Θεσσαλονικιος, Ποντιος σου βγαζω το καπελο γιατι κι εγω ΠΑΟΚ για τους ιδιους λογους με 'σενα ειμαι.panpangr77 έγραψε:...προσωπικα δεν εγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα ουτε εχω πολυ σχεση με προσφυγια ,ουτε με την Θεσσαλονική ,ουτε με την Μακεδονια,ουτε με τον Πόντο ,αγαπησα τον ΠΑΟΚ ,γιατι ο ΠΑΟΚ επειδη περιεχει ολα όσα δεν εχω σχέση, εχει γίνει συμβολο αγώνα,τιμιοτητας ,μάχης, ονείρου,τρέλας ,ένα κομματι απο τον ευατό μου , εχω τόσο αγάπη που η κρίση μου ίσως δεν ειναι αντικειμενική σε σχέση με τις γνώσεις με το αθλημα, για μένα όποιος έρθει και φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ ειναι ικάνος για το αδύνατο... περισσοτερο δε τα παιδια που έρχονται απο τα σπλαχνα της ομάδα μας ... Οφειλουμε να δειχνουμε σεβασμο...
Βγήκε βρώμα για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για.........................................Τζαβέλλα!!!!
Κάρλος Φρέιτας έχει Τ.Δ., αυτόν που είχε παλιότερα ο πουστοβ@ζελος...

Υ.Γ. Τρέξτε να τον ανανεώσετε βρε τον περυσινό μας M.V.P.!!!!
Υ.Γ. ΑΡΔιες??? Έέέέέλλααααααα δεν το πιστεύωωωωωωω...

Κάρλος Φρέιτας έχει Τ.Δ., αυτόν που είχε παλιότερα ο πουστοβ@ζελος...

Υ.Γ. Τρέξτε να τον ανανεώσετε βρε τον περυσινό μας M.V.P.!!!!

Υ.Γ. ΑΡΔιες??? Έέέέέλλααααααα δεν το πιστεύωωωωωωω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 25 Ιουν 2016, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Έλα ρε Demir, θα γελούσανε οι ρέγγες αν έγραφαν για τους...................Μερέγγες της Ρεάλ!!!!

Εχει πολυ λογικη αυτο που λες, αλλα για καποιον λογο εχω την αισθηση πως το ταβανι του Μακ ειναι αυτο που ειδαμε φετος και μαλιστα δεν νομιζω οτι θα επαναληφθει. Αυτο βεβαια, χωρις καμια λογικη και χωρις ποδοσφαιρικες γνωσεις. Απλα αισθηση μου. Η λογικη συγκλινει σε αυτο που λες εσυ.desperando έγραψε:Άμα έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη και αυτόν που μπορεί να δώσει τουλάχιστον αυτά που δίνει ο Μακ καλά κάνουν ειδάλλως. ...obanebane έγραψε:Με ενα 800αρι τουμπες θα κανει ο Μακ,προσωπικη αποψη βεβαια.
Εχω την αισθηση ομως οτι προτιμαμε τα λεφτα που θα μας φερει παρα να τον ανανεωσουμε.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Μακ είναι μόλις 25 και πιστεύω ότι δεν είδαμε το ταβάνι του ακόμα.
Αν φέτος αυτός ο παίκτης έβαλε 20 γκολ δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει με ένα βαρβάτο δεκάρι από πισω
Καλησπέρα και απο εμένα , χαιρετώ όλα τα ΠΑΟΚΙΑ του forum.
Η μέχρι τώρα κίνησής μου αρέσουν αρκετά. Νομιζω οτι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον άλλους 4 ενδεκαδάτες προσθήκες dc - dmc - mc - st. Σε αυτες τις θέσεις θέλουμε παίχτες που θα κανουν την διαφορά και θα μας ανεβάσουν επίπεδο και νομίζω οτι ειναι ευκαιρία φέτος με αυτα που συμβαίνουν στον ολυμπιακό. Για μένα παίχτες κιτσιου και πέλκας ειναι πολύ λίγη για τον ΠΑΟΚ που θελω να βλέπω και νομίζω και ο Κουλούρης ανήκει σε αυτήν την κατηγορία αλλα θα ήθελα να του δοθεί άλλη μια ευκαιρία φέτος να δούμε αν αξίζει.

Η μέχρι τώρα κίνησής μου αρέσουν αρκετά. Νομιζω οτι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον άλλους 4 ενδεκαδάτες προσθήκες dc - dmc - mc - st. Σε αυτες τις θέσεις θέλουμε παίχτες που θα κανουν την διαφορά και θα μας ανεβάσουν επίπεδο και νομίζω οτι ειναι ευκαιρία φέτος με αυτα που συμβαίνουν στον ολυμπιακό. Για μένα παίχτες κιτσιου και πέλκας ειναι πολύ λίγη για τον ΠΑΟΚ που θελω να βλέπω και νομίζω και ο Κουλούρης ανήκει σε αυτήν την κατηγορία αλλα θα ήθελα να του δοθεί άλλη μια ευκαιρία φέτος να δούμε αν αξίζει.