Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απλα το αλλο εξτρεμ πρεπει να χει αλλα χαρακτηριστικά να μην ειναι καθαρά μονο εξτρεμ γιατι θα πέφτει ο ένας πανω στον αλλο ... Και τωρα που μας τε χάλασε ο Ματέους

Δεν ξερω σουλειμανι πανάκριβος , στοχ ειναι μονο εξτρεμ ...ο ιμπαρμπο παιζει κ πλάι παντως η επαιζε ....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Εντύπωση με εκανε παντως που ο προπονητης του στο τελευταίο ματς στο τελος εβαλε βαις κορυφή κ οχι μακ
Κορυφή ο Μακ δεν το έχει σαν φορ κατά την προσωπική μου άποψη, δεν είναι ο "ματώνω τα δίχτυα" φορ!!! :oops:

Μόνο σαν δεύτερος επιθετικός σε 4-4-2 κι ακόμα περισσότερο σε 3-5-2, έτσι όπως τον ανέδειξε ο Τούντορ με τον Τιτικίνιο δίπλα του...για να μην ξεχνιόμαστε... :D

Χρειάζεται όμως μεγάλη βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων για να παίξει εκεί, ειδικά σε μέτρια ομάδα, η οποία κάνει π.χ. 5-6 τελικές σε κάθε αγώνα, όταν τα στατιστικά του είναι 1/8 γκολ/τελικές κατά Μ.Ο.!!! ;)

Υ.Γ. Ο Βάις έχει πολύ πιο ποιοτικά τελειώματα, κοιτάει εστία και σημαδεύει σωστά και δίχως άγχος... :roll: :roll:
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Ετσι οπως ειναι η ομαδα παντος προσωπικημου γνωμη με συστημα 4-2-3-1 που παιζουμε με τον ιβιτς αν ειμαστε τυχερη
(λεω οχι οτι δεν θα παρουμε απλα ετσι να πηγαιναμε να ειχαμε κληρωση μακαρι στο 101% καμια αντερλεχτ η σπαρτα πραγας) δεν ειναι ασχημη ικανοποιητικη ομαδα. Δειτε:

GK: Glykos
DR: Leo Matos
DL: Leovac
DC: Chatziisaias(h Malezas)
DC: Tzavellas
DM/MC: Cimirot
DM/AMC: Sakhov
AMR: Djalma
AML: Rordigues
M/AMC: Pelkas (h Pereyra)
ST: Athanasiadis(η Μυστακιδης)

ειναι ικανοποιητικη ομαδα (οχι οτι δεν θα παρουμε λεω για τις προσθηκες που καναμε) κ ετσι την αντερλεχτ την παταμε (που λεει ο λογος)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

sourmenetes έγραψε:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/exclusiv-paok-insista-pentru-fernando-varela-fundasul-i-a-cerut-lui-becali-sa-fie-lasat-sa-plece-interesul-lui-olympiakos-doar-un-bluf-15507495
Ti λέει γιατί ειμαι καθ οδον
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aνακοικλωνονται οι Ρουμανοι.Δεν πειραζει ομως,η περιπτωση του Βαρελα φαινεται οτι χρειαζεται χρονο.Αν οντως ειναι ο πρωτος μας στοχος,χαλαλι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

http://www.transfermarkt.de/europe-spor ... rater/1635

Δέστε λιγο την λίστα αυτη απο το γραφείο Ματέους

Νομποα σουλειμανι μαρσελινιο μπού πολλα ονοματα που έπαιξαν για μας μεσα

Ο μαρσελινιο ελεύθερος παντως για δεκάρι απο λουντογκορετς
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Μακ ρε σεις ειναι 24 πηγε Γιουρο βασικουρα με Σλοβακια και ξεκαθαρα θελει να φυγει, οχι γιατι απαραιτητα δεν γουσταρει αλλα πιστευει οτι μπορει να παει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα. Εκανε συγκυριακα, θα πω εγω την χρονια που εκανε γιατι δεν νομιζω ως εξτρεμ να εκανε τα νουμερα που τελικα εκανε ως φορ φετος.

Πιστευω οτι συμφερει ολες τις πλευρες να γινει μια μεταγραφη αυτη την χρονικη στιγμη.

Και απο την αλλη πραγματικα πιστευω οτι με 800.000 με 1εκ που γραφεται οτι ζηταει για ανανεωση ο Μακ μπορεις να φερεις καλυτερο σε χαρακτηριστικα εξτρεμ. Ο Μακ δεν εχει τριπλα για μενα ξεκαθαρα. Το πεταγμα σε ανοιχτο γηπεδο οκ, αλλα δεν ειναι ο ποδοσφαιριστης που θα σου κανει την τριπλα για να σου σπασει μια κλειστη αμυνα. Αποψη μου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γεια σας παίδες, βλέπω καλά ξεκίνησε η μέρα, με ξυρισμένους ημίτρελους και χούντες. Ωραία.
Καθώς δεν έχουμε και πολλά νέα, να ρωτήσω κάποια πράγματα;

1. Ο Ντεντίνιο που συζητάτε και εξ όσων αντιλαμβάνομαι τέθηκε στο τραπέζι επειδή τον έγραψε το ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ PNG, θεωρείται καλός παίκτης; Προσωπικά απ όσα είδα τον βάζω πολύ κάτω από Ματέους, ακόμα κι αν και για τον Ματέους η άποψη μου δεν είναι και η καλύτερη ως παίκτη.

2. Ο Βίτορ που τα τελευταία τρία χρονια ήταν απ τους πιο αξιοπρεπείς παίκτες μας, θυμάμαι λάθος πως έπαιζε στη Γ εθνική Αγγλίας και ΟΥΤΕ εκεί ήταν βασικός; Γιατί λοιπόν ο Κρέσπο θεωρείται ΤΟΣΟ κατώτερη επιλογή; ΠΡΟΦΑΝΩΣ θέλω έναν ΠΑΙΚΤΑΡΑ για βασικό και το χω γράψει δεκάδες φορές. Με Μαλεζα + Χατζη όμως δεν πείθομαι πως έχουμε σοβαρό πάγκο. Αν λοιπόν έρθει για πάγκο+κάποια παιχνίδια με μικρούς αντιπάλους που θα παίζουν αντεπιθέσεις και θα πιέζουμε μπροστά (οπότε θα θέλουμε γρήγορο στόπερ απλά για να κλείνει τρύπες) είναι τόσο άσχημος;;

3. Ο Βαρέλα τελικά είναι ΚΑΛΟΣ αμυντικός ή απλά βγαίνει συχνά στην επίθεση και βοηθά στην ανάπτυξη; Αυτά είναι δυο διαφορετικά πράγματα νομίζω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Τον Τζαλμα δεν τον βλεπεις ως αντικαταστατη;
Ενας φευγει ενας ερχετε.
Δεν ξερω,απλα ρωταω.
Στα εξτρέμ ο Τζαλμα θα δώσει πολλά περισσότερα απ ότι έδωσε ο Μακ
Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βρούμε παίκτη που να δώσει συνολικά περισσότερα απ ότι ο Μακ και ειδικά στην επίθεση.
Ο ''χαζογκολης ''Μακ στα παιχνίδια που έπαιζε κορυφή με ομάδες που δεν κλεινοντανστην άμυνα τους ήταν κίνδυνος θάνατος.
Θα μου πεις ποσά ματς είναι αυτά...
Σίγουρα όλα τα ευρωπαϊκά ... καμία δεκαριά δηλαδή και όλα τα ντέρμπι στην Ελλάδα...αλλά έξι
Δηλαδή σίγουρα ένα σύνολο πάνω από 15 παιχνίδια όπου με προϋποθέσεις μπορούν να γίνουν αρκετά παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Στην κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι μας αυτήν την στιγμή, με "κουρεμένο" τον ενθουσιασμό μετά την ψιλογκέλα με Ματέους (όχι οριστική κατ εμέ, ούτε όμως με ευθύνη της Π.Α.Ε., το ξεκαθαρίζω), σκεφτείτε τι θα γινόταν αν αύριο το πρωί π.χ. ξυπνήσουμε και διαβάσουμε ότι ο πουστόγ@υρος ανακοίνωσε................Βαρέλα... :shock: :o :ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εχει τριπλα ταχύτητας περισσοτερο παρα τεχνικη αληθεια ειναι π
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ο Μαρσελινιο παντως,που τον εχω δει σε αγωνες και οχι σε βιντεο μιαχαρα παικτης μου φαινεται,τωρα αν κοιτανε κατι καλυτερο,σε στυλ πιο πολυ δευτερο επιθετικο,τυπου Σκαριονε οκ,απλα καμια φορα ειναι να τρελλαινεσαι,γιατι δεδομενα χρειαζομαστε δεκαρι,υπαρχουν εφικτες περιπτωσεις θεωρω,οπως η συγκεκριμενη και στην τελικη μενουμε με του π@υλι στο χερι.

Υγ Ποιος Ντετινιο,που σε 5 χρονια εχει παιξει 70 ματς και τον προτιμουν οι αναγνωστες του γελοιου PNG και τους χαλαει ο Ματεους.. :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Σάβ 25 Ιουν 2016, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

MANIAKOS έγραψε:http://www.transfermarkt.de/europe-sports-group/beraterfirma/berater/1635

Δέστε λιγο την λίστα αυτη απο το γραφείο Ματέους

Νομποα σουλειμανι μαρσελινιο μπού πολλα ονοματα που έπαιξαν για μας μεσα

Ο μαρσελινιο ελεύθερος παντως για δεκάρι απο λουντογκορετς
O Marcelinho ειναι τρελη παιχτουρα....στο manager :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

johnys999 έγραψε:Για μένα, ήταν έγκλημα η αποπομπή Άρνεσεν. Χωρίς να έχει χρόνο, χωρίς να ξέρει την ομάδα και το πρωτάθλημα, με capital controls, με τόσες χυλόπιτες που έφαγε τουλάχιστον έφερε 2-3 παίχτες με ποιότητα. Στην τελική αποδείχτηκε ότι το υλικό ήταν αρκετό να βγάλει την ομάδα δεύτερη με έναν νορμάλ προπονητή. Κι ο Τούντορ δεν ήταν καν αν θυμάστε στις πρώτες του επιλογές αλλά δεν είχε χρόνο να καθυστερήσει κι άλλο. Έδωσε 5-6 εκ για όλους, ο Τσίμιροτ κι ο Γκάρυ μόνο πιάνουν άνετα ένα δεκάρικο. Ένα δίδυμο Άρνεσεν Τ.Δ.- Μίχελς πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή ομάδα φέτος. Τέσπα.
Φέτος ανήκω στους γκρινιάρηδες του φόρουμ αλλά έχω λόγο γι αυτό. Μία από τις βασικές αιτίες είναι ότι νομίζω πως λείπει η στρατηγική στόχευση ή αυτή που υπάρχει δεν μου αρέσει. Εξηγούμαι:
Το 17 λήγουν τα συμβόλαια των Γλύκου, Τζαβέλλα, Τζιώλη, Μαλεζά, Σκόνδρα, Κάτσε, Μακ. Ο Μακ λογικά θα πουληθεί, από κει και πέρα δε γίνεται να πάμε δεύτερο εξάμηνο με τόσα συμβόλαια ανοιχτά. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει ο Μίχελς. Θα ανανεώσει αυτά τα συμβόλαια? Τότε δεν κάνουμε ποτέ βήμα μπροστά. Δεν θα τα ανανεώσει? Τότε από Γενάρη θα έχουμε παίχτες που θα φυλάνε τα πόδια τους και το Μάη πάλι θα ψάχνουμε άξονα και άμυνα.
Προσωπικά δεν θα ήθελα κανέναν στην ομάδα του χρόνου εκτός ίσως του Κάτσε και του Γλύκου ως ρεζέρβες πάντα. Αλλά ότι απόφαση και να πάρουν θα ήθελα να δω κινήσεις από φέτος. Γιατί αν όλοι αυτοί παίξουν φέτος και ανανεώσουν δεν κάνουμε προκοπή. Αν πάλι παίξουν φέτος και φύγουν 3-4 το καλοκαίρι του χρόνου θα ψάχνουμε καινούργιο άξονα. Έτσι όμως δουλειά δε γίνεται. Κάποιοι πρέπει να πουληθούν και να αντικατασταθούν από φέτος, δε γίνεται αλλιώς κατά τη γνώμη μου. Και δε βλέπω κινήσεις και ανησυχώ. Κι όλο αυτό επηρεάζει όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό, γι αυτό το γράφω εδώ.
Ο Αρνενσεν αν και τον εβριζα περσι το καλοκαιρι γιατι αργουσε πολυ να φερει παικτες τελικα η ΜΟΝΗ λαθος επιλογη που εκανε ηταν ο Τουντορ ( ο σαμπο ηταν επιλογη Τουντορ). Ολοι οι παικτες που εφερε εκτος απο τον Αντονις που δεν τον ειδαμε προσφεραν αλλος λιγο αλλος πολυ οποτε μαλλον βιαστηκαν να τον φανε.
Οσο για τα συμβολαια που ληγουν εγραψα πριν απο 2-3 μερες οτι η Βασιλεια δεν εχει ουτε ΕΝΑ συμβολαιο βασικου που να ληγει το 17. ΟΛΑ ληγουν το 18-19-20. Αυτη ειναι και η μεγαλη της διαφορα με τον ΠΑΟΚ που αν και εχουν ιδιο μπατζετ η Βασιλεια ειναι στο τοπ 20 των ομαδων της Ευρωπης. Αν δεν αρχισουν να κανουν 5ετη συμβολαια προκοπη δεν προκειται να γινει ποτε. Φεραμε Λουκας εφυγε τσαμπα φεραμε Νομποα εφυγε τσαμπα φερμαε Μακ θα φυγει τσαμπα του χρονου θα φυγει και ο Τσιμιροτ τσαμπα και εμεις θα κλαιμε που χανουμε ενα 33χρονο κι οχι που χανουμε σε 1-2 χρονια το πολυ οτι καλο υπογραφει σε μας. και δεν ειναι μονο οτι χανεις παικτες τσαμπα ειναι και το καψιμο που τρως μετα εν μεσω προκριματικων Ευρωπης να αναπληρωσεις τους καλυτερους σου παικτες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”