Καβαλα - Π.Α.Ο.Κ. 6/12 17:00
alter4 έγραψε: Η καβάλα είναι κομπλεξική πόλη και θα κάνουν τα παντα για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ.Όπως στο ποδόσφαιρο πριν 10-12 χρόνια.
Εγώ από την άλλη θυμάμαι οτι μας δώσανε 6.000 εισιτήρια και μόλις εξαντλήθηκαν, οι ντόπιοι μας δώσανε άλλα 4.000. Κυνηγούσανε Ευρώπη και φάγανε 3. Πανηγυρίζαμε στο κέντρο της πόλης και δεν έγινε το παραμικρό. Την επόμενη χρονιά μας δώσανε τον Πις...
Μη μιλήσω για Ζαγόρ, Ιωσηφίδη, Δερμιτζάκη κτλ.
Μη λέμε οτι θέλουμε. Ασπρόμαυρη είναι η πόλη.
Θα το πάρουμε πιστεύω το ματσάκι αλλά θέλει προσοχή γιατί έχουνε καλή ομαδούλα. Τον βάζελο τον κοντράρανε.
- PAOK_NORTH_ARMY
Το ματς θα εξελιχθεί ακριβώς όπως έγινε και με Τρίκαλα. Νίκη έστω και αγχωτική. Για τις τιμές των εισιτηρίων δε ξέρω τι παίζει αλλά τουλάχιστον τα Παοκτσάκια των γύρω περιοχών δε πιστεύω να τους χαλάσει η τιμή. Επειδή είμαι Δραμινός και ξέρω τι παίζει Καβάλα, εννοείται ότι είμαστε η πλειοψηφία της πόλης αλλά δυστυχώς έχουν σύνδεσμο όλες οι "μεγάλες" ομάδες συμπεριλαμβανομένων και των Αργοναυτών και μάλιστα των βάζελων ο σύνδεσμος είναι και πολύ ενεργός. Τουλάχιστον μέχρι και πριν 1-2 χρόνια η πόλη ήταν γεμάτη με βαζελοσυνθήματα και αυτοκόλλητα, σαν να βρισκόσουν στους Αμπελόκηπους (Αθηνών) ένα πράμα και οι μόνοι που τους αντιστέκονταν ήταν οι αεκτσήδες!!! Και μη πει κανείς "ε και τι να λέει που είναι βαμμένη η πόλη, μπορεί 1-2 λαλάκες να είναι".. Αν δεν έχεις πλάτες από πίσω δε βάφεις ολόκληρη πόλη.
- PAOK_NORTH_ARMY
alter4 έγραψε:Ας τους μαμήσουμε να τους ρίξουμε μια ώρα αρχίτερα
Διαφωνώ με τον υποβιβασμό επαρχιακών ομάδων. Είναι καλύτερα να έχουμε 10 ομάδες στο λεκανοπέδιο;
Επίσης είναι βλακεία να βρίζουμε πόλεις και περιοχές όπως συνέβη και στο παιχνίδι της Λάρισας. Τα Παόκια της κάθε πόλης τα σκέφτηκε κανένας, ή μήπως βρίζοντας θα κάνουμε περισσότερους οπαδούς;
Στα δικά μας τώρα, ένα διπλό θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Το κλίμα αρχίζει να φτιάχνει (ακόμα και μέσα στο forum

Λογικό φαίνεται. Μιλάμε για ένα γήπεδο όπου μετά από την ανακαίνισή του έφτασε τις 1650 θέσεις. Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του. Πόσα να μας δώσουν, πόσες να είναι οι νεκρές ζώνες και πόσα να μείνουν για τους ίδιους.
Αν θυμάμαι καλά και τα Τρίκαλα δεν έδωσαν αλλά το πέταλο γέμισε με Παόκια. Κάτι θα κάνουν τα αδέρφια της περιοχής
Αν θυμάμαι καλά και τα Τρίκαλα δεν έδωσαν αλλά το πέταλο γέμισε με Παόκια. Κάτι θα κάνουν τα αδέρφια της περιοχής