Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Θα παρακαλεσω τους mods να κανουν κατι για να αλλαξει το nickname του,το καινουριο μελος.Πραγματικα λυπηρο,ειδικα οταν μιλαμε για μια ομαδα προσφυγικη.
bane δεν τον ξερω τον βαρελα... και δεν ξερω ποσο καλυτερος ειναι απο τον υγιη τσινγκρινσκι της κουλας...
απλα φοβαμαι την πιθανοτητα να αναλωθουμε ενα ολολκηρο καλοκαιρι να κυνηγαμε τους καλους παιχτες και στο τελος μεινουμε με ενα ελλειπες ροστερ...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απλα φοβαμαι την πιθανοτητα να αναλωθουμε ενα ολολκηρο καλοκαιρι να κυνηγαμε τους καλους παιχτες και στο τελος μεινουμε με ενα ελλειπες ροστερ...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπαρχει συτημα μετρησης του ΠΑΟΚ ρε μάγκα , ο ΠΑΟΚ Θα ειναι πάντα μια ουτοπια που εσυ με αυτο το nickname δεν θα το καταλάβεις ποτέ.... Προτιμω τον Κουλουρη και τον Κατσε και το κάθε παιδι που βγαινει απο τα σπλαχνα απο οποιαδηποτε θέση σε αυτο κωλοπρωτάθλημα...Παττακός Στυλιανός έγραψε:Μάλιστα. Άλλη μια χρονιά με κουλούρηδες και κάτσε λοιπόν. Άλλη μια χρονιά τριτοτέταρτοι και κράξιμο στον προπονητή που δεν μπόρεσε να κάνει τα ΠΑΟΚτσάκια μας ομάδα.
- kataramenos5
- john4serres
Λες και ειναι το μονο μελος το οποιο θα φυγει με μονοψηφιο αριθμο ποστς
Μην δινετε καν σημασια
Δεν επρεπε καν να παρει εγκριση απο μοδ.
Μην δινετε καν σημασια
Δεν επρεπε καν να παρει εγκριση απο μοδ.
Ολοι έχουν δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση φτάνει να σέβονται τους κανόνες του φορουμ - αλλά και μιας κοινωνίας κατ'επεκταση - όσο κι αν δεν συμφωνούμε με κάποια πράγματα πρέπει να το δεκτούμε.
Περσυ κλαιγαμε για τον παικταρά μπουενανοτε φέτος θα κλαίμε για τον μπαλντε .....φαντασθείτε δίδυμο μπουενανοτε μπαλντε. ....α ξέχασα το σχόλασανε τον μπουενανοτε τον παιχταρα ευκαιρία να τον πάρουμεTolaros έγραψε:Οπότε να περιμένουμε να μην έχει η αεκ ούτε σε μία θέση καλύτερο παίκτη κ να τερματίσουμε καμια 15 βαθμούς από πάνω?eorptol έγραψε:Αυτούς τους παίκτες πού θέλει η πάνε στην αεκ για πλάκα τους παίρνουμε αυτό λέει ο libra το θέμα είναι αν κάνουν για το επίπεδο που θέλουμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενα δεκάρι κι ενα Σέντερ Μπακ θελουμε άμεσα...απο εκει και περα ανάλογα με τις αποχωρήσεις....μέχει τώρα δεν έχει φύγει κανεις...και δεν το βλεπω να φευγει καποιος...
Η επιλεκτικότητα και η ανεκτικότητα, μόνο όπου μας βολεύει κάνει θραύση...
Φασίστες υπάρχουν και θα υπάρχουν και αριστερά (άκρα) και δεξιά...
SM-G935F
Φασίστες υπάρχουν και θα υπάρχουν και αριστερά (άκρα) και δεξιά...
SM-G935F
Προφανώς ο συγκεκριμένος έκανε nick μόνο και μόνο για να τρολάρει 

Odi έγραψε:Οριστικό ban στον τύπο και συγνώμη που το άφησα εξ αρχής.
σιγα ρε οντι πιστευω οτι καποιες φορες πρεπει να υπαρχει συνεργασια και απο μας οπως εκανα εγω ο μπανε ο κωστας περαια ο τζων ο κατ ο παν ο ρον τωρα και αλλη φορα αλλοι
ολοι μαζι πρεπει να προσεχουμε το φορουμ μας γιατι εμεις περναμε ωρες εδω μεσα
-
Παιδιά ένα nick name δε σημαίνει κάτι.Αν αφήναμε το φίλο και από τα λεγόμενά του και το ύφος των απόψεών του φαινόταν φασιστικός τρόπος αντίληψης και ιδεώδες τότε θα συμφωνούσα με τη διαγραφή.Αλλά με ένα ψευδώνυμο που μπορεί και να είναι σαρκαστικό,αλλά και μια άποψη που εμπεριέχει ένα είδος αλήθειας να τον μπανάρετε οριστικά νομίζω ότι κάνετε αυτό για το οποίο τον κατηγορείτε.
Γνώμη μου πάντα.
Γνώμη μου πάντα.