Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
αν μπορειτε mods παρακαλω διαγραψτε το παρων...
δεν ξερω αν μπορω να το κανω εγω
δεν ξερω αν μπορω να το κανω εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Σάβ 25 Ιουν 2016, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
27 χρονων σέντερ φορ με 44 γκολ στην καριέρα του. Μάλλον θα του κανουν πλάκα όλοι εδώ.desperando έγραψε:Πλάκα πλάκα ή κουλα στήνει μια χαρά ομάδα.Ettien έγραψε:Ο Μπαλντέ που γραφτηκε πριν από μέρες κλεινει μάλλον στην ΑΕΚ
Ο μπαλντε αν έχει όρεξη στην Ελλάδα πλάκα θα τα κάνει τα περισσότερα στόπερ
Και εμενα δε μου γεμιζει το ματι αυτος ο Μπαλντε,δεν ειναι και το στυλ του επιθετικου που ψαχνουμε νομιζω.
Εκτος αν θελαμε να αντικαταστησει τον Αθανασιαδη,αν γινοταν κατι τετοιο ο συγκεκριμενος θα μου φαινοταν πολυ λιγος.
Εκτος αν θελαμε να αντικαταστησει τον Αθανασιαδη,αν γινοταν κατι τετοιο ο συγκεκριμενος θα μου φαινοταν πολυ λιγος.
Αν δεν την κανει την μεταγραφη η αν την κανει με ανταλλαγη 2 αλλους παικτες εσυ θα μεινεις με το 1.5. Δηλαδη ο Λουκας αξιζει 800 χιλιαρικα παραπανω απο τον Σαμπο? κι αν ο Λουκας με τα 11 γκολ και τις 11 ασιστ που ειχε το 13-14 σε μας αξιζει οντως 1,5 εκ τον Μακ με τα 6 γκολ και την μια ασιστ σε 24 ματς πρωταθληματος ποσο να τον δωσουμε? 500-800 καλα ειναι?sic-4 έγραψε:
Ακομα και αν κανει μεταγραφη 15 μυρια (που δεν το πιστευω), δεν τον χασαμε καθολου κοψοχρονια. Σε τετοια περιπτωση θα παρουμε ενα ταληρο, δηλαδη θα εχουμε αποκομισει απο τον Λουκας 6,5 μυρια... Μια χαραουα... Απο Superλιγδα δεν υπηρχε περιπτωση να πουλησουμε τον παιχτη 6,5 μυρια.. Αν πιασει 15αρι θα ειναι γιατι ηταν στην βιτρινα του Ισπανικου πρωταθληματος. Οποτε θα εχουμε παρει τρελα λεφτα για τον παικτη, καθολου κοψοχρονια.
Προφανώς έχουμε εξελίξεις με τον Βαρέλα και μάλλον ο Μίχελ πάει για να προσπαθήσει να συμφωνήσει με τον Μπεκάλι, γιατί εδώ δεν μιλάμε με ατζέντηδες κλπ αλλά με ομάδα. Μπορεί φυσικά να βγεί και κάτι άλλο από αυτό το ταξίδι, λογικά μέχρι την Δευτέρα θα ξέρουμε.
Οσο για τον ισπανό μουσάτο σέντερ μπακ που λεγεται ότι έκλεισε, μάλλον είναι σταντ μπάι, κάτι σαν λύση ανάγκης. Οντως όμως φαίνεται σαν παραφωνία στις κινήσεις που κάνει ο Μίχελ, και ίσως να είναι μοχλός πίεσης στον Μπεκάλι.
Οσο για τον ισπανό μουσάτο σέντερ μπακ που λεγεται ότι έκλεισε, μάλλον είναι σταντ μπάι, κάτι σαν λύση ανάγκης. Οντως όμως φαίνεται σαν παραφωνία στις κινήσεις που κάνει ο Μίχελ, και ίσως να είναι μοχλός πίεσης στον Μπεκάλι.
-
- Επικοινωνία:
Καλημερα.. αν σκεφτειτε παντος η "κουλα" παρνει ελευθερους παιχτες αλλα "ικανοποιητικους".
Εμεις καναμε 3 μεταγραφες μεχρι τωρα: Leo Matos/Sakhov/Djalma κ θελουμε αλλοι μια 5αδα σίγουρα..
(κάνουμε ομως προσεκτικες κινησεις αν ηταν να περναμε οτι να'νε θα κλειναμε τον κρεσπο κτον καθε κρεσπο αντιστοιχα)
η "κουλα" 4 χωρις προγραμματισμο: Barkas/Chygrynskiy/M'Bengue/Balde+κλεισμενος ο Μπακασετας. "5".
* Προσωπικη μου γνωμη είναι οτι αν θελαμε τον Balde θα τον κλειναμε(κ καλα καναμε ειναι ενας μετροπ-καλος παιχτης) απλα ψαχνουμε για καλυτερο..
[color=#BFBFFF]ΠΑΟΚ κ τα μυαλά στα κάγκελα.[/color]
Εμεις καναμε 3 μεταγραφες μεχρι τωρα: Leo Matos/Sakhov/Djalma κ θελουμε αλλοι μια 5αδα σίγουρα..
(κάνουμε ομως προσεκτικες κινησεις αν ηταν να περναμε οτι να'νε θα κλειναμε τον κρεσπο κτον καθε κρεσπο αντιστοιχα)
η "κουλα" 4 χωρις προγραμματισμο: Barkas/Chygrynskiy/M'Bengue/Balde+κλεισμενος ο Μπακασετας. "5".
* Προσωπικη μου γνωμη είναι οτι αν θελαμε τον Balde θα τον κλειναμε(κ καλα καναμε ειναι ενας μετροπ-καλος παιχτης) απλα ψαχνουμε για καλυτερο..
[color=#BFBFFF]ΠΑΟΚ κ τα μυαλά στα κάγκελα.[/color]
Καλά εμείς όποιον θέλουμε τον κλείνουμε γνωστό αυτό
Χωρίς παρεξήγηση έχει ακουστεί για τόσους παίκτες κ έχουμε τρελαθεί στις χυλόπιτες από πέρσι.
Χωρίς παρεξήγηση έχει ακουστεί για τόσους παίκτες κ έχουμε τρελαθεί στις χυλόπιτες από πέρσι.
Αυτούς τους παίκτες πού θέλει η πάνε στην αεκ για πλάκα τους παίρνουμε αυτό λέει ο libra το θέμα είναι αν κάνουν για το επίπεδο που θέλουμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Αυτο ακριβως εννοω αδερφε..eorptol έγραψε:Αυτούς τους παίκτες πού θέλει η πάνε στην αεκ για πλάκα τους παίρνουμε αυτό λέει ο libra το θέμα είναι αν κάνουν για το επίπεδο που θέλουμε
Τετοιους παιχτες τους παιρνουμε για πλακα .. το θεμα ειναι ψαχνουμε "καλυτερους".
Ας παρουμε πρωτα καλυτερους απο αυτους και το λεμε μετα.Τωρα ειναι πιο πολυ επιθυμια παρα πραγματικοτητα.
- ilovegame27
Και εγώ πιστεύω ότι αν θέλαμε τον πέρναμε τον Μπαλντε όπως και τον Ουκρανό αμυντικό που πήρε επίσης η αεκ αλλά ψάχνουν για κάτι πολύ καλύτερο!
Παρότι τον Μπαλντε θα τον ήθελα με τον Κλαους μαζι!
Ο Λασίνα Τραορε τι γίνεται ακόμα στην Μονάκό είναι?Καλή περίπτωση αλλά έχει μια πτώση τα τελευταία 3 χρόνια
Παρότι τον Μπαλντε θα τον ήθελα με τον Κλαους μαζι!
Ο Λασίνα Τραορε τι γίνεται ακόμα στην Μονάκό είναι?Καλή περίπτωση αλλά έχει μια πτώση τα τελευταία 3 χρόνια
- ace79grpaok
Αραγες ο μίχελς για ποιον πηγε στο εξωτερικό ? Η απλα πήγε να δει την οικογενεια ?
Το θέμα δεν είναι όμως μόνο να θέλουμε εμείς καλύτερους, αλλά και οι καλύτεροι να θέλουν εμάς. Γιατί απλά να χτυπήσω καλύτερους και να φάω χυλόπιτα στον κύβο, είναι δώρον άδωρον.
Συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη αν και μειωμένο ενθουσιασμό.
Συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη αν και μειωμένο ενθουσιασμό.
Δε νομιζω οτι ο Μπαλντε θα ειναι πιο χρησιμος στο ροστερ απο τον Φακουντο.
Αν κοιταμε για κλασικο φορ θα πρεπει να βαλουμε τον Κλαους σε δευτερη μοιρα,εγω δεν βλεπω τετοια διαθεση απο τον Ιβιτς.
Ο Ματεους ειναι το δειγμα για το στυλ του επιθετικου που ψαχνουμε,τετοιο στυλ ειναι και ο Περειρα.
Δε νομιζω οτι ψαχνουμε καθαρο φορ,ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι στο 9 θα παμε με Κλαους και Κουλουρη.
Αν κοιταμε για κλασικο φορ θα πρεπει να βαλουμε τον Κλαους σε δευτερη μοιρα,εγω δεν βλεπω τετοια διαθεση απο τον Ιβιτς.
Ο Ματεους ειναι το δειγμα για το στυλ του επιθετικου που ψαχνουμε,τετοιο στυλ ειναι και ο Περειρα.
Δε νομιζω οτι ψαχνουμε καθαρο φορ,ειναι ξεκαθαρο νομιζω οτι στο 9 θα παμε με Κλαους και Κουλουρη.
obanebane έγραψε:Σπυρετο το παραχεσες,οταν δεν ξερεις κατι δεν υπαρχει λογος να εκτιθεσαι γραφοντας οτι να ναι.spyretto έγραψε:Ρε παιδιά τώρα τα λετε αυτά; εμείς που τα λεγαμε αυτά πέρσι τρώγαμε το κράξιμο της αρκούδας![]()
Ο Λούκας είχε κάκιστο δεύτερο γύρο, η LC κατρακύλησε από τις θέσεις της Ευρώπης στις θέσεις κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο άνθρωπος είχε να σκοράρει καπου 20 αγωνιστικές...αυτά δηλαδή δεν τα βλέπουν οι ομάδες που θα έδιναν 20 μύρια να τον πάρουν;
Που τα ειδες τα 20 παιχνιδια χωρις σκοραρισμα του Λουκας;
5 παιχνιδια ειναι το μαξιμουμ και σε καποιο απο αυτα ηταν εκτος αποστολης.
Δεν εκτίθεμαι καθόλου...εντάξει, το 20 ήταν υπερβολή, αλλά η ομάδα του ειχε όντως καπου 20 αγωνιστικές να σταυρώσει νίκη. 1 γκολ στα 10 τελευταία ματς είχε ο Λούκας κι αυτό σε αγώνα που έχασαν. Αν εσύ αυτό το θεωρείς αρκετό για να δώσει η Αρσεναλ ή η Σεβίλλη 20 μύρια για την πάρτη του εγώ πάο πάσο.
Δεν κάνει για Αρσεναλ ο Λούκας και το ξέρουν και όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν μαζί του γιατι΄παρακολούθησαν τον δεύτερο γύρο του. Μπορεί να πάει στην Κινα με αυτά τα λεφτά βέβαια.
Αν ο Μακ είχε ένα "ξεπέταγμα" όπως υποστηρίζουν κάποιοι, ο Λούκας είχε ένα ξεπέταγμα το οποίο δεν πρόκειται να ξαναέχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 25 Ιουν 2016, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.