52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ο Σαμπο δινετε απο τη παε σαν αρρωστος...καλοκαιριατικα....
Ο παικτης υποψιαζομαι οτι δε βρισκετε στη θεσσαλονικη
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μηπως αλλαξε επαγγελμα; :mrgreen:

δωστον σε καμια αγγλικη β εθνικης
καλα ειπε παραπανω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μόνο Σλοβακία ετούτος...Μέχρι να μάθει ξένη γλώσσα...Αλλιώς θα τον φάει εκεί για πάντα το μαύρο φίδι με 80.000 τον χρόνο το μεγαλύτερο του συμβόλαιο τον............................"μαφιόζο"... :lol: :lol:

Αν τώρα προτιμάει το "καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη", τότε αυτός θα βγει χαμένος... :oops:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

BlackBlockAttack έγραψε:Ο Σαμπο δινετε απο τη παε σαν αρρωστος...καλοκαιριατικα....
ναι πολυ αρρωστος, για αυτο βγαινει φωτογραφιες με την οικογενεια του
αδεια λογω εθνικης θα εχει (οπως οι Τζαβελλας Τζιολης που πηγαν για φιλικο με την Αυστραλια ΚΛΑΙΩ )
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Επειδή ανοιξα το τοπικ και επειδή ακόμα τον πιστεύω,
Εύχομαι να πάει δανεικός σε Β Γερμανιας η Κυπρο και να γυρίσει του χρόνου να μας εκπλήξει!

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

BlackBlockAttack έγραψε:Ο Σαμπο δινετε απο τη παε σαν αρρωστος...καλοκαιριατικα....

3 μέρες με τρέχει η μύτη και είμαι στο τσακ να αρρωστήσω, με έχουν απαυτώσει τα ερκοντίσχια και τα φουρφούρια παντού..

Διάβασα χθες μια λάσπη από sdna (που παραθέσαμε εδώ στο PAOKmania) που λέει σε γενικές γραμμές "Η Π.Α.Ε. λέει ότι είναι άρρωστος, αυτός δεν ήρθε στις προπονήσεις, άρα λογικά θα αποτελέσει παρελθόν"!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ρομαν, τα social media δείχνουν ότι χαλαρώνει με οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Περίπτωση προς ποδοσφαιρική διερευνηση ο τύπος. Τον θυμαμαι πολύ καλά στα δυο παιχνίδια που παίξαμε με την Σπαρτακ όπου ήταν μια ομάδα μόνος του. Δέσποζε στη μεσαια γραμμη και παντού και δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε την μπάλα με τίποτε.

Δεν ξέρω γιατί έδειξε σε μας αυτη την εικόνα στη συνέχεια. Στο μόνο ίσως καλό παιχνίδι που έκανε, στα Χανιά, που ηταν σούπερ έπαιξε σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τα φορ.

Σκέπτομαι ότι αντί να ψάχνουμε κάποια μετριότητα στα χαφ (με βάση τα ονόματα που ακούγονται) μήπως ήταν προτιμότερο να του δοθεί μια δεύτερη ευκαίρια. Ισως με προετοιμασία, λιγότερη αμφισβήτηση και περισσότερο εγκλιματισμό στα δεδομενα της ομάδας να θυμίσει κάτι από τον Σάμπο της Σπάρτακ.

Δεν ξέρω, μια σκέψη έκανα. :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσοι παίζουν καλά εναντίον μας δεν παίζουν το ίδιο και μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αυτός με το μπινελικι που άκουγε κάθε φορά που ακουμπουσε μπάλα στην Τούμπα, δεν υπάρχει περιπτωση να παίξει ποτε μπάλα σε μας. Ουτε η ψυχολογία του θ αλλάξει ποτε, ουτε και η στάση του κόσμου προς αυτον. Ας φύγει μπας και σωσει την καριέρα του τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δανεισμωληση
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μόνο εγώ θυμάμαι ότι ο παίκτης ξεκίνησε εμφανώς τρακαρισμένος (έως χεσμένος) και σταδιακά έπαιρνε τα πάνω του και να δείχνει το ταλέντο του, με αποκορύφωμα τα 3 γκολ και ασίστ στα Χανιά, και ξαφνικά ο Τούντορ τον εξαφάνισε από προσώπου Γης;

Το παιδί έχει να δώσει.
ligas

Δημοσίευση από ligas »

Τι να πω; όσο και να ακούγεται περίεργο και γω νομίζω ότι έχει να δώσει..
PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο εγώ θυμάμαι ότι ο παίκτης ξεκίνησε εμφανώς τρακαρισμένος (έως χεσμένος) και σταδιακά έπαιρνε τα πάνω του και να δείχνει το ταλέντο του, με αποκορύφωμα τα 3 γκολ και ασίστ στα Χανιά, και ξαφνικά ο Τούντορ τον εξαφάνισε από προσώπου Γης;

Το παιδί έχει να δώσει.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Ettien έγραψε:Περίπτωση προς ποδοσφαιρική διερευνηση ο τύπος. Τον θυμαμαι πολύ καλά στα δυο παιχνίδια που παίξαμε με την Σπαρτακ όπου ήταν μια ομάδα μόνος του. Δέσποζε στη μεσαια γραμμη και παντού και δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε την μπάλα με τίποτε.

Δεν ξέρω γιατί έδειξε σε μας αυτη την εικόνα στη συνέχεια. Στο μόνο ίσως καλό παιχνίδι που έκανε, στα Χανιά, που ηταν σούπερ έπαιξε σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τα φορ.

Σκέπτομαι ότι αντί να ψάχνουμε κάποια μετριότητα στα χαφ (με βάση τα ονόματα που ακούγονται) μήπως ήταν προτιμότερο να του δοθεί μια δεύτερη ευκαίρια. Ισως με προετοιμασία, λιγότερη αμφισβήτηση και περισσότερο εγκλιματισμό στα δεδομενα της ομάδας να θυμίσει κάτι από τον Σάμπο της Σπάρτακ.

Δεν ξέρω, μια σκέψη έκανα. :roll:
δεν νομιζω πως τον πιστευει ο ιβιτς
δεν τον κρατησε ουτε για προπονησεις στα play offs
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δε τον βλεπω ν ανεβαινει στην Ολλανδια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”