Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
aver4a

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από aver4a »

Έκλεισε ο Παπαδόπουλος λογικά αυριο θ ανακοινωθεί. Όπως είχα πει απο την αρχή δεν γνώριζα για το ενδιαφέρον αλλά τελικά θ έρθει. Προσπαθώ να δω απο την στιγμή που ήρθε αν έρχεται ως βασικός η κανονικά θ αποκτηθεί κ ξένος κ οτι θ είναι για αντι εφρεμίδης. Μπορεί να πάμε όπως έχω πει για άλλη θέση ξένου αν στραβώσει με σμαρα κ παπαδημητρίου. Έχουν δρόμο ακόμη. Απλά μπήκα να ενημερώσω αυτό που έμαθα.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Να σαι καλά αδερφέ... :pano:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αυτός ο Πιάτσα πάντως μεγάλος μ@λάκας...
Συνέντευξη γεμάτη κόμπλεξισμό και έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους του.
Απλά γελοίος... προπονητής που ταίριαζε απόλυτα στον gay.
Βέβαια... θα μου πεις ακόμα γεμάτος είναι η κ*λος του από την ψω-Lee του Σεπέδα.
Οπότε καταλαβαίνω γιατί βγάζει τόσο κομπλεξ. :mrgreen:

ΥΣ. Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος του "βολλεϋκου" ΠΑΟΚ αν το σηκώσουμε και φέτος θα πήγαινα μαζί με αυτες τις δηλώσεις του για να του πάρω ζωντανή συνέντευξη με κάμερα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

aver4a έγραψε:Έκλεισε ο Παπαδόπουλος λογικά αυριο θ ανακοινωθεί. Όπως είχα πει απο την αρχή δεν γνώριζα για το ενδιαφέρον αλλά τελικά θ έρθει. Προσπαθώ να δω απο την στιγμή που ήρθε αν έρχεται ως βασικός η κανονικά θ αποκτηθεί κ ξένος κ οτι θ είναι για αντι εφρεμίδης. Μπορεί να πάμε όπως έχω πει για άλλη θέση ξένου αν στραβώσει με σμαρα κ παπαδημητρίου. Έχουν δρόμο ακόμη. Απλά μπήκα να ενημερώσω αυτό που έμαθα.
Η διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος συμφώνησαν την συνεργασία τους για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ύψος 1.98μ.) είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Από το 2010 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ε.Α. Πατρών, τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην ομάδα του Παμβοχαϊκού, ενώ από το 2014 αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου.

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του, δήλωσε:

“Χάρηκα ιδιαίτερα διότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο προπονητής κ. Γιάννης Καλμαζίδης, έδειξαν το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Με τη σειρά μου θα ήθελα να καλύψω στο απόλυτο τις προσδοκίες που έχουν από έμενα, βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώσει όλους τους στόχους της.

Νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογη μου άλλα συγχρόνως περίεργα, σκεπτόμενος ότι πριν δυο μήνες ο ΠΑΟΚ ήταν ο αντίπαλος στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο κάθε αθλητής νοιώθει την μαγεία που δημιουργεί ο κόσμος στο παλατάκι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να μοιράσει χαρά για ακόμη μια χρονιά.

Οφείλω και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φοίνικα Σύρου, και συγκεκριμένα τον κ. Νικολούζο του οποίου και ήμουν προσωπική επιλογή, για τη μέγιστη βοήθειά τους ώστε να εξελιχθώ αγωνιστικά τα προηγούμενα δυο χρόνια. Οι στιγμές που έζησα στο νησί θα είναι πάντα στην καρδία μου.”
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

aver4a τι αλάνι είσαι εσύ ΑΔΕΡΦΕ μου;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ξέρεις κάτι για Κουμεντάκη;;;

Εγώ με κάθε επιφύλαξη έμαθα ότι πάμε για ξένο κεντρικό και υπογράφει και ο Κουμεντάκης...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ανακοινωθηκε ο ακραιος Παπαδόπουλος (Φοίνικας Σύρου)
μακαρι να μας βγει

καλωσήρθες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι εγινε παμε για ξενο μπλοκερ,λετε να τα σταξει ο Ιβαν για Λι;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

καλωσηρθες :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλώς τον

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Καταρχην ενα μπραβο στον αδερφο aver4a που για ακομη μια φορα μας δινει εγκυρες ειδησεις 1ος.
Ο Παπαδοπουλος ειναι πολυ καλος παικτης και ακομη εξελιξιμος αλλα εχω την εντυπωση οτι αποκτηθηκε για να δωσει βαθος.Κοινως για να ερχεται απο τον παγκο ως 3ος ακραιος.Τουλαχιστον για φετος.
Νομιζω πως για την θεση του βασικου ακραιου ξαχνουμε κατι πιο επιθετικο.
Οπως ξανα εχω πει για μενα ιδανικο σεναριο θα ηταν η αποκτηση του Κουμεντακη για ακραιο και η αποκτηση κεντρικου επιπεδου Λι.
Οχι οτι θα ηταν ασχημο το να αποκτηθει πολυ καλος ξενος ακραιος και να παμε με Ελληνες κεντρικους (Παντακιδη,Τακουριδη,Ντινα και Σμαραγδη).
Παναγιωτη καλως ηρθες στην ΠΑΟΚαρα μας. :opaokara:
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

HOOL4IGAN έγραψε:aver4a τι αλάνι είσαι εσύ ΑΔΕΡΦΕ μου;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ξέρεις κάτι για Κουμεντάκη;;;

Εγώ με κάθε επιφύλαξη έμαθα ότι πάμε για ξένο κεντρικό και υπογράφει και ο Κουμεντάκης...
ΑΔΕΛΦΕ ο Παπαδόπουλος έρχεται για αναπληρωματικός αυτό ξέρω. Λογικά τώρα επειδή κ γω μαθαίνω αριστερά δεξιά θέλουμε κουμεντάκη για βασικό κ να χτυπήσουμε λι στο κέντρο. Αυτά όλα εφόσον πάνε καλά με Παπαδημτρίου που σας είχα πει οτι θ απαντήσει τέλος του μήνα. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο Πάντα και Ντίνας οπότε έχουμε δρόμο. Εννοείτε οτι ξέρω το λέω κ δεν κρύβω κάτι κ το απέδειξα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Σαφράνοβιτς, Κουμεντάκης, Παπαδόπουλος ακραίοι κεντρικός Λι και μας μένει ο Λίμπερο που θα είναι ή ο Γκαράς ή ο Παπαδημητρίου

ΑΔΕΡΦΕ aver4a περιμένουμε νέα σου με ανυπομονησία...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δε νομίζω να υπάρχει θέμα με Πάντα και Ντίνα από ότι λένε απλά οι υπογραφές μένουν... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έρθει καμιά πρόταση εξωπραγματική από Κίνα αλά Ματέους... ΠΑΟΚ είσαι...

Πλάκα κάνω αμέσως να με κράξετε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν εχουμε παρει και εναν ακραιο ακομα απο τον Ολυμπιακο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Διαγωνιος ειναι αυτος που πηραμε απο γαβρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”