14.Facundo Abel Pereyra
Re: Facundo Abel Pereyra
Ο Φακ απο την πρωτη χρονια εκανε προπονηση με...σοσονακια. Ετσι τον βολευει.
Για τα κιλα που λετε ρε σεις περα απο το γεγονος οτι παντα ειχε 2-3 κιλα παραπανω. Αυτα τα κιλα στην προετοιμασια σε μια εβδομαδα εχουν φυγει. Το θεμα ειναι να βγαλει λγιο θεληση ο Φακ αν δεν βγαλει καλυτερα πωληση.
Για τα κιλα που λετε ρε σεις περα απο το γεγονος οτι παντα ειχε 2-3 κιλα παραπανω. Αυτα τα κιλα στην προετοιμασια σε μια εβδομαδα εχουν φυγει. Το θεμα ειναι να βγαλει λγιο θεληση ο Φακ αν δεν βγαλει καλυτερα πωληση.
Με θυμίζεις το "μαύρο φτερό", τον παιχταρά των κόμικς των νεανικών μου χρόνων που έπαιζε καλύτερα μόνο.... ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ!!!!

αστε ησυχο το πουλαίν ρε αληταμπουρες
στο κατω κατω η γκομενα πρεπει να έχει και τσιτσί
σουπα με σκετο κοκκαλο δεν λεει
στο κατω κατω η γκομενα πρεπει να έχει και τσιτσί
σουπα με σκετο κοκκαλο δεν λεει
Μεταξυ μας ρε αλανια.. εχετε πανηγυρισει πιο εντονα γκολ τα τελευταια 2-3 χρονια ?
Εγω μετα του κλαους στον ημιτελικο.. του ΦΑΚ μεσα στο τηγανι.. με τρελανε τελειως.
Ειναι ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ο λιγδιαρης.. δικος μας.. δυτικος !!!

Εγω μετα του κλαους στον ημιτελικο.. του ΦΑΚ μεσα στο τηγανι.. με τρελανε τελειως.
Ειναι ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ο λιγδιαρης.. δικος μας.. δυτικος !!!
Γκολ που πανηγύρισα εγώ μαζί με άλλους 10-15 νεοσύλλεκτους στην Καλαμάτα ανάμεσα σε καμιά 100 γαύρους..Απίστευτο συναίσθημα.
- Chuck Norris
Αυτό το γκολ στο τηγάνι θα μου μείνει αξέχαστο !!! Τέταρτη πρέπει να ήταν γιατί θυμάμαι είχα μάθημα φροντιστήριο (3η λυκείου) και ειμασταν 2-3 αρρωστακια στην τάξη και το παρακολουθούσαμε μέσο ραδιοφώνου! Θυμάμαι σχολασα και έτρεξα να το δω σπίτι παίζει να έβλεπα κανένα 2ωρο συνεχόμενα τα highlights του παιχνιδιού !
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Ασε το γκολ στον ημιτελικο δεν το πανηγυρισα σχεδον καθολου,γιατι ημουν μεσα σε γαυροφωλια με πανω απο 30 γαυρους.Ξεχειλωσα ομως την μπλουζα μου η οποια εφτασε μεχρι τα γονατα και κοντεψα να σπασω απο το σφηξιμο το χερι της γυναικας μουslidar έγραψε:Μεταξυ μας ρε αλανια.. εχετε πανηγυρισει πιο εντονα γκολ τα τελευταια 2-3 χρονια ?
Ειναι ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ο λιγδιαρης.. δικος μας.. δυτικος !!!![]()
![]()
![]()
Τον γκολ που πανυγηρισα πιο εντονα ηταν το γκολ του Vierinha με τον Ajax.Ημουν στο καραβι για Παρο και το γαμημενο ειχε καθυστερηση μισης ωρα και!!!Μολις φτανουμε στο λιμανι λεω της γυναικας μου οτι θα φυγω γρηγορα παιρνοντας τα δυο sac voyage που ειχαμε και τα 2 λαπτοπ και αφησα τις βαλιτσες σ'αυτη.Της ειπα μολις της παρει να με παρει τηλεφωνο για να της πω που ειμαι.Εν τω μεταξυ φορουσα μια βερμουδα η οποια μου ηταν τεραστια και την ειχα βαλει για να ειμαι ανετος στο πλοιο.Μολις κατεβηκα και πατησα το ποδι μου στην Παρο ακουω απο παντου ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ.Τρεχω να δω τι εγινε ουρλιαζοντας,φτανω σε μια καφετερια,χοροπηδαω απο την χαρα μου με τα σακιδια και τα λαπτοπ πανω μου και ξαφνικα βλεπω ολη την καφετερια να με κοιταει.Η βερμουδα ειχε φτασει κατω απο το γονατο στην κυριολοεξια και ολοι γελουσαν μαζι μου.Στα @@ μου ομως ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.Αυτο ειναι που λεμε ΠΑΟΚΑΡΑ μας πηρες και τα σωβρακα
ΥΓ. Η ιστορια ειναι περα ως περα αληθινη
Εκεί στην λατινική, έχει κουβάδες από τέτοιες μετριότητες... Και σε κατώτερα πρωταθλήματα. Πχ Χιλή, Ουρουγουάη ακόμα και Περού
SM-G935F
SM-G935F
Δεν θελουμε τον Φακ που παίρνει κανα 300αρι με τα 13 γκολ που έβαλε περυσι,
αλλά θέλουμε να δώσουμε και 2 μύρια για να φέρουμε έναν παίκτη που στην καλύτερη περίπτωση θα πιάσει τα νουμερα του Φακ....
αλλά θέλουμε να δώσουμε και 2 μύρια για να φέρουμε έναν παίκτη που στην καλύτερη περίπτωση θα πιάσει τα νουμερα του Φακ....
Δεν ήταν πέρσι ήταν πρόπερσι καταρχήν. Ο ανθρώπος έχει να παίξει μήνες μπάλα, πριν ήταν κάπου στο Καζακστάν...
SM-G935F
SM-G935F