Παραπάνω απ οτι περίμεναν.Spiros_S έγραψε:Νομίζω ότι η διαφορά είναι μέσα στα όρια αυτού που ήθελε η αντιπολίτευση.
Σημ. Αποκλείστηκε η Αρτα +3 . που πήγε τον Γκιρτζίκη στο αυτόφορο.
Χαλκιδική 3 ΝΑΙ που θα γίνουν 3 ΟΧΙ
Παραπάνω απ οτι περίμεναν.Spiros_S έγραψε:Νομίζω ότι η διαφορά είναι μέσα στα όρια αυτού που ήθελε η αντιπολίτευση.
DimitrisS έγραψε:«Είμαι μαχητής και παρά την ηλικία μου είμαι ακόμα καταδρομέας. Δεν έχω πει ποτέ κακή λέξη για κανέναν. Δεν έχω κάνει ποτέ ανήθικη πρόταση και θέλω φεύγοντας από το ποδόσφαιρο να έχω κάνει φίλους»
Γκ@ρτζίκης...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι Κώστα έχεις δίκιοKOSTAS54 έγραψε:Πιλότε, κάνεις λάθος. Στον οικονομικό απολογισμό και ο ΠΑΟΚ ψήφισε ΠΑΡΩΝ, γιατί το ΟΧΙ χρειάζονταν αιτιολογία ανά κωδικό.
Σωστόςzarathustra79 έγραψε:K για τον ηρακλή καλό είναι να διαχωρίζουμε τον παπαθανασάκη με τους φιλάθλους, μιας κ οι δεύτεροι είναι σε κόντρα με τον καναδό και τον ξεμπρόστιασαν σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιαυτό. Όχι σαν κάτι άλλους οπαδούς που στηρίζουν τους προέδρους τους ακόμη κ στην κόλαση, ακόμη κ αν ευθύνονται για την κατάντια του ποδοσφαίρου μας.
Τα λεω όλα αυτά γιατί το τι ψηφίζει μια ομάδα στις συνελέυσεις επο, superleague κλπ δεν σημαίνει οτι την ίδια άποψη έχει όλη η ομάδα σαν οργανισμός. Κ μεις πριν κάποια χρόνια είχαμε τον γούμενο να μας εκπροσωπεί στις αντίστοιχες συνελεύσεις, τι παει να πει οτι οτι ψήφιζε ο γούμενος ήταν αυτό που θέλαμε κ μεις;;;
Από onsports.gr: Οριακά εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός στη ΓΣ της ΕΠΟ - Πως μοιράστηκαν οι ψήφοι κι από ποιους
Το αποτέλεσμα ήταν 88 ΝΑΙ και 82 ΟΧΙ το οποίο μεταφράζεται ως εξής: Η διαφορά μεταξύ της διοίκησης Γκιρτζίκη με την αντιπολίτευση είναι μόλις 2 Ενώσεις.
Δείτε αναλυτικά πως ψήφισε η κάθε Ένωση και οι ομάδες:
«Όχι» στο διοικητικό απολογισμό ψήφισαν οι ΕΠΣ: Αθηνών, Αν.Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Λάρισας, Φθιώτιδας, Δράμας, Ξάνθης, Πρέβεζας/Λευκάδας, Χανίων, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Ζακύνθου, Σάμου, Λέσβου, Ηπείρου, Κιλκίς, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας.
«Οχι» ψήφισαν οι παρακάτω ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.
«Ναι« στον διοικητικό απολογισμό ψήφισαν οι ΕΠΣ: Δυτ. Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά, Δωδεκανήσου, Έβρου, Κεφαλονιάς/Ιθάκης, Χαλκιδικής, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Αχαΐας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Κέρκυρας, Καβάλας, Θράκης, Ημαθίας, Πιερίας, Βοιωτίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Χίου, Ηλείας και Θεσπρωτίας.
«Ναι» οι παρακάτω ΠΑΕ: Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Λεβαδειακός, Καλλονή και Πανθρακικός.
- Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο Αστέρας Τρίπολης κι ο Πλατανιάς δεν ψήφισαν καν.
- ΕΠΣ Άρτας, ΕΠΣ Καστοριάς δεν ψήφισαν, ενώ η ΕΠΣ Αργολίδας είχε δύο εκπροσώπους καθώς ο πρόεδρος απουσίαζε.
- Υπήρξαν «διαρροές» καθώς «σπασμένα» ψήφισαν οι Ευρυτανία (2 ναι, 1 όχι), Φωκίδα (1 ναι, 2 όχι), Σέρρες (1 ναι, 2 όχι), Σάλας (1 ναι, 2 όχι) και η Football League (Παναιγιάλειος-Καλλιθέα ναι, Απόλλων Σμύρνης όχι).