Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

:oops: ... :( ... :cry: ...είναι??? :?

Άραγε αν πουληθεί ο Μακ θα έρθει ο.........................Αψού??? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

αλε... οχι φιλε αλλα τι να κανουμε για αυτο? τα παιδακια απο τα 14 ασχολουνται μονο με το φβ και με τις σελφιες. απο την αλλα καποιοι γινονται οπαδοι απο τα 14-15 κρατωντας ενα μαχαιρι κ νομιζωντας οτι αυτο ειναι χουλιγκανισμος.. ΜΕΓΑΛΟ θεμα που δε θα καταληξουμε ποτε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

joshua έγραψε:Αν αποκτηθει ο Βαρελα ποιος θα ειναι αραγε ο παρτενερ του?
ο Τζαβελλας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Διδυμο στο 1,80;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Και εγω να μην ξανακουσω για την περιφημη προεργασια που μας εφερε ετοιμους να κλεισουμε το ροστερ πριν την αναχωρηση για την προετοιμασια εκτος και αν αποτελει προεργασια το πλιατσικο στην ντνιπρο.
Το "πλιατσικο" της ντιπρο σου εξασφαλισε 2 παιχτες πριν τελειωσουν τα πλει οφ και αν δεν την εκανε ο ματεους, θα ειχες 3 παιχτες απο την πρωτη μερα της προετοιμασιας ετοιμοπολεμους.να προσθεσουμε και τον τζαλμα.

Ποτε εσυ το ξαναδες αυτο;;δεν τους πηρες για να τους παρεις,τους πηρες γιατι τους χρειαζεσαι..

Μη μειωνουμε τα παντα,ριχνουμε το επιπεδο μας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:O Βαρελα αργα ή γρηγορα θα κλεισει.Το θεμα ειναι να βγει κανενας αλλος παπας για να εχουμε να ασχολουμαστε
Ενας καλος παπάς,
ειναι στην εκκλησια της Αναληψεως Του Κυριου,
Β.Ολγας και Αναληψεως γωνια.

ΥΓ Αντε ξεστραβωθειτε,
μην τα περιμενετε ολα απο τον..................κλήρο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε μανια να αλλαζετε το τι γραφει ο αλλος.Δεν εγραψα πουθενα οτι με ενοχλησε η αποκτηση παικτων απο την Ντινπρο πολυ απλα λεω οτι αυτο δεν ηταν αποτελεσμα σκαουτινγκ και προεργασιας σε επιπεδο ξεψαχνισματος της αγορας απλα κατι ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΟ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Αν αποκτηθει ο Βαρελα ποιος θα ειναι αραγε ο παρτενερ του?
Δεν θα αποκτηθεί. Θα πάρουμε από Πρεμιερ Λιγκ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω οτι αυτό που λέει ο joshua είναι σωστό.

Δεν είναι κακοί παίκτες οι της Ντνίπρο, μια χαρά κάναμε και τους πήραμε.

Αποτέλεσμα των ατελείωτων κρυφών ταξιδιών και σκάουτινγκ όμως, ΔΕΝ είναι.

Απο εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε. "Σούπερ επένδυση" πάντως, όπως την ανέφερε σε κείμενό του στο sdna ο Κόλκας πάντως (που προφανώς δεν το έγραψε επειδή έτσι του ρθε, με κάποιους μίλησε), ΔΕΝ βλέπω για την ώρα.

Διαχείριση και αναμονή κερδών από αγοραπωλησίες τρίτων βλέπω.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

WestBlock4 έγραψε:αλε... οχι φιλε αλλα τι να κανουμε για αυτο? τα παιδακια απο τα 14 ασχολουνται μονο με το φβ και με τις σελφιες. απο την αλλα καποιοι γινονται οπαδοι απο τα 14-15 κρατωντας ενα μαχαιρι κ νομιζωντας οτι αυτο ειναι χουλιγκανισμος.. ΜΕΓΑΛΟ θεμα που δε θα καταληξουμε ποτε.
Αδερφε westblock, την χρησιμοποιεις τη λεξη οπαδος εδω δινοντας της αρνητικη χροια... για μενα δεν ειναι οπαδος αυτο που περιγραφεις.. ειναι απλα καφρος... Δεν σου τη λεω, απλα διευκρινιζω, κι εσυ μαλλον ετσι αβιαστα το χρησιμοποιησες.

εγω ας πουμε ειμαι οπαδος... δεν ειμαι φιλαθλος.. καλουτσικο το ποδοσφαιρο αλλα δεν τρελλαινομαι κι ολας.. τελικο CL μπορει να μην κατσω να δω πχ.. αλλα ΠΑΟΚ - Κατω Τραχανοπλαγια φιλικο προετοιμασιας δεν υπαρχει περιπτωση να χασω... Απο πιτσιρικος που πηγαινα Τουμπα, μεχρι τα 20 μου περιπου δεν ημουν σιγουρος τι ακριβως ειναι το οφσαιντ (στη γειτονια που παιζαμε μπαλλα δεν ειχαμε τετοια, που να τα ξερω), αλλα ημουν εκει στην 4 και αφηνα λαρυγγι.. Ομως ΠΟΤΕ μου δεν εχω κανει καφριλα, δεν εχω πεταξει ποτε αντικειμενο, δεν την εχω πεσει ποτε σε κανεναν και στραβωνω οταν βριζονται παικτες της ομαδας μου και εχω κανει μανουρες με συνοπαδους για τετοιο λογο. Εγω αυτην την ερμηνεια δινω στη λεξη οπαδος, οχι τον καφρο που κραταει μαχαιρι και νομιζει κατι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πετάμε ένα πλιάτσικο και μετά λέμε ναι δεν ένοουσα αυτό αλλα δεν υπήρξε προεργασία κλπ κλπ και διαμαρτυρομαστε γιατί διαστρεβλωνουμε τα λεγόμενα κάποιων .....παίρνουμε παίκτες τους περνουμε λόγω πλιατσικου δεν τους παίρνουμε φωνάζουμε γιατί δεν παίρνουμε καλούς παίκτες ακόμη δεν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος και ο άλλος έβγαλε τον Μίχελ στην ΣΈΝΤΡΑ και μιλάει πλιάτσικο και όχι προεργασία .......δεν κρατιομαστε για να μιρλιασουμε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 24 Ιουν 2016, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

joshua έγραψε:Διδυμο στο 1,80;
1,83 και οι δυο το ιδιο ειναι. :twisted:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Οτι να ναι. Μονο για μεταγραφές δε διαβαζεις εδώ μέσα. Κάθε μέρα οι ίδιοι να κλαιγοντε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πλιάτσικο φίλε άστα να πάνε άλλη ομάδα για να κάνουμε πλιάτσικο υπάρχει ? Θα υπάρχει δεν μπορει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Επειδή βλέπω πολύ γκρίνια για την απώλεια του 33χρονου Ματτέους πιστεύω ότι τα 1.5 εκ που ζητάει ο Βραζιλιάνος είναι αρκετά όσο καλός και ποιοτικός παίχτης και αν είναι!
Προτιμώ να δωσουμε 2 εκ η 3 εκ για τον 26χρονο αλλά εξίσου ποιοτικό (μπορεί και καλύτερο) Ganso που θα έχει προοπτική για αργότερα!
Μια μεταγραφή είναι πετυχημένη όχι μόνο από την ποιότητα καποιου ποδοσφαιριστή αλλά και από το γεγονός να μην υπερκοστολογημένη καθώς μπορεί να μειωθεί το κόστος για την απόκτηση ενός άλλου παίχτη σε άλλη θέση!

ΥΓ Τα βίντεο του 33χρονου Ματτέους όταν ήταν 31 με τα περσινά από ότι είδα έχουν διαφορά σε ταχύτητα και κιλά του παίχτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”