Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
η καταντια της τουμπας τι εννοεις??? μιας κ η ομαδα εσενα σε εχει κανει ευτυχισμενο και νιωθεις καλα
μονο για χτισιματα μην ξανακουσουμε μανιακε μου γιατι θα το γυρισουμε στην πλακιτσα με το μετρο θεσσαλονικης :ugeek:MANIAKOS έγραψε:Λες να μη θέλανε να ειναι ολα έτοιμα ... Το οτι ψάχνοτανε μέχρι τέλους ο Ματέους λεει πολλα..
Για βελλιδη δειχνει Ότι θα αργήσει του τέρματα κατα πρωτο λογο...
Για τς λου οι πιθανότητες λίγες ειναι όπως κ νε χει ... Διάθεση για πολλα λεφτα σε ομάδες επισης οχι κ σεβαστό οποτε ας χαμηκωσουμε τους τόνους κ να ξερουμε που βαδίζουμε
θα δουμε εγω θελω να πιστευω οτι υπαρχει διαθεση για να μπει και χρημα και να γινουν οι δυνατες κινησεις που λειπουν απο την ομαδα...ολα θα ξεκαθαρισουν τις επομενες 2-3 το πολυ βδομαδες για το τι στοχους εχουμε...
Και εγω να μην ξανακουσω για την περιφημη προεργασια που μας εφερε ετοιμους να κλεισουμε το ροστερ πριν την αναχωρηση για την προετοιμασια εκτος και αν αποτελει προεργασια το πλιατσικο στην ντνιπρο.
Για χτίσιμο δεν πιστευω να πουν Σερα
Αυτο δείχνουν κ οι ηλικίες των παικτών ...
Τωρα θα δουμε
Για μετεγγραφες μετεγγραφες πιστευω Μέτα απο πωλήσεις πιστευω μακ λουκας
Για κατσε βλεπω να μένει
Αυτο δείχνουν κ οι ηλικίες των παικτών ...
Τωρα θα δουμε
Για μετεγγραφες μετεγγραφες πιστευω Μέτα απο πωλήσεις πιστευω μακ λουκας
Για κατσε βλεπω να μένει
Πλιάτσικο? Τους πήραμε με πουστια ? Παράνομα? Μην γράφουμε ότι ναναι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχεις ζήσει την Τούμπα πριν το 2000, καταλαβαίνεις τί θέλω να πω.WestBlock4 έγραψε:η καταντια της τουμπας τι εννοεις??? μιας κ η ομαδα εσενα σε εχει κανει ευτυχισμενο και νιωθεις καλα
Εξ ορισμού κανείς δεν είναι ΠΑΟΚτσής για τους τίτλους και τις ευρωπαικές πορείες, αφού αυτά δεν αρκούν για να εξηγηθεί ο πληθυσμός των ΠΑΟΚτσήδων όπου γης.
Συνεπώς άλλα πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις όποιες διακρίσεις της ομάδας.
Πρέπει να ξαναγαπήσουμε τον ΠΑΟΚ περισσότερο από όσο μισούμε τους εχθρούς του.
Να ξανακαταλάβουμε τί πρεσβεύει, να διαβάσουμε την Ιστορία του, να ξαναρχίσουμε να φωνάζουμε "ΠΑΟΚ" στο γήπεδο.
Όχι να ασχολούμαστε με βιντεάκια, σέλφιζ, χουλιγκανικά ραντεβού και μ@λακίες.
Μεγάλη η κουβέντα και δεν είναι της παρούσης.
Πλιάτσικο πάντως δεν είναι
Και στην Τρίπολη...Εκεί γιατί με το που πήγαν είδαν στο ισόγειο μιας εκκλησίας να λειτουργούν κανονικά....... εμπορικά μαγαζιά!!!!eorptol έγραψε:Οι Εβραίοι μόνο στην Κοζάνη δεν στεριώσαν γιατί τους ξεπέρασαν εκεί στο εμπορικό δαιμόνιο. ....από την μύγα ξύγκι βγάζουν .....

Στην Κοζάνη για το....................καρπούζι...Φαντάζομαι ότι ξέρετε την ιστορία...

On topic: Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε ρε παιδιά???

- WestBlock4
φυσικα και εχω ζησει την τουμπα πριν το 2000. αλλα η τουμπα ποτε δε θα γινει οπως τοτε ακομη κ οι εκδρομες εχουν αλλαξει. Η κοινωνια μας αλλαξε κ εχει κανει το γηπεδο βιτρινα και τροπος για το fb... το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις μια ομαδα να κανει το κοσμο να γουσταρει κ να εχεις μια ζεστη τουμπα απλα σε καθε ματςAle έγραψε:Αν έχεις ζήσει την Τούμπα πριν το 2000, καταλαβαίνεις τί θέλω να πω.WestBlock4 έγραψε:η καταντια της τουμπας τι εννοεις??? μιας κ η ομαδα εσενα σε εχει κανει ευτυχισμενο και νιωθεις καλα
Εξ ορισμού κανείς δεν είναι ΠΑΟΚτσής για τους τίτλους και τις ευρωπαικές πορείες, αφού αυτά δεν αρκούν για να εξηγηθεί ο πληθυσμός των ΠΑΟΚτσήδων όπου γης.
Συνεπώς άλλα πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις όποιες διακρίσεις της ομάδας.
Να ξανακαταλάβουμε τί πρεσβεύει, να διαβάσουμε την Ιστορία του, να ξαναρχίσουμε να φωνάζουμε "ΠΑΟΚ" στο γήπεδο.
Ελπίζω να βρεθούν κάνα-δυο παίκτες με ειδικό βάρος και ηγετικές ικανότητες. Στον τομέα αυτό πονάμε πραγματικά.
Και έτσι ερχόμαστε στο ερώτημα:WestBlock4 έγραψε:φυσικα και εχω ζησει την τουμπα πριν το 2000. αλλα η τουμπα ποτε δε θα γινει οπως τοτε ακομη κ οι εκδρομες εχουν αλλαξει. Η κοινωνια μας αλλαξε κ εχει κανει το γηπεδο βιτρινα και τροπος για το fb... το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις μια ομαδα να κανει το κοσμο να γουσταρει κ να εχεις μια ζεστη τουμπα απλα σε καθε ματςAle έγραψε:Αν έχεις ζήσει την Τούμπα πριν το 2000, καταλαβαίνεις τί θέλω να πω.WestBlock4 έγραψε:η καταντια της τουμπας τι εννοεις??? μιας κ η ομαδα εσενα σε εχει κανει ευτυχισμενο και νιωθεις καλα
Είναι αυτό ΠΑΟΚ;
Tεραστια κουβεντα πατε να ανοιξετε και θα μας μαλωσει και ο Ρομαν, βεβαια οταν βλεπεις τα σημερινα 18-19χρονα που καλως ή κακως ειναι αυτα που πανε στην ΘΥΡΑ 4 πως εχουν γινει δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις τι εχει αλλαξει.
Τελος παντων, ας παρει κι η ομαδα παικταραδες να δουμε ομορφη μπαλιτσα να ερχεται πιο ευκολα και ο κοσμος τσο γηπεδο.
Τελος παντων, ας παρει κι η ομαδα παικταραδες να δουμε ομορφη μπαλιτσα να ερχεται πιο ευκολα και ο κοσμος τσο γηπεδο.