...οπότε συνεπαγωγικά...
Πετάει ψηλά στου ουρανού τον καθαρό αέρα ο τίμιος Δικέφαλος Αετός!!!!
Θα μας παρακαλάει κάποια στιγμή, όπως εμείς (δυστυχώς) τον παρακαλούσαμε να υπογράψει κι αυτός μας δούλευε.Kostas_Peraia4 έγραψε:Παω στην λεσχη να φαω.Μεχρι να ερθω κανονιστε να εχετε διωξει και κανεναν Φορτουνη να γουσταρουμε
όσα +++ θεςchrisg4 έγραψε:Αν 2 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ πουλούσε τον καλύτερο του παίχτη και έδιωχνε προπονητή που θεωρούνταν πετυχημένος και έφερνε κανέναν ανύπαρκτο τύπου Victor ακόμα θα πλακωνόμασταν έξω από τη Τούμπα. Αυτό για να καταλάβετε ποσο καλά ξέρουν να καλύπτουν οι άλλοι τις μ@λ@κιες τους.
Εμείς δε κλείσαμε έναν παίχτη που πριν έρθει εδώ αμφιβάλλω αν τον ήξεραν έστω 2 στους 10 επειδή βρέθηκε ομάδα από Κίνα να του δίνει σχεδόν τα διπλα και έμπαινες εδώ μέσα και από αυτά που διάβαζες νόμιζες ότι ο ΠΑΟΚ είχε φέρει τον Μέσι αλλα τελευταία στιγμή μας τον έκλεψε ο αρης.
Και ακριβως εκει πανω κολλαει το ρητο ''ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ''Sera4 έγραψε:βρε κρις μου ποιος να βγαλει γλωσσα στο γαυρο...αυτοι ειναι ο ορισμος των προβατοποιημενων...σηκω σηκω κατσε κατσε και ντα γκασμπαζα ειναι...
Έχει κολλήσει η βελόνα με τα γιουσουφάκιαKostas_Peraia4 έγραψε:Ταδε εφη Καραπαπας
Και επειδή γελάμε με τα παραμύθια που διαβάζουμε την τελευταία ώρα να τονίσουμε ότι:
Α) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ...
Σταματήστε λοιπόν να διασύρεστε γιατί φαντάζομαι ότι θα μιλήσει και ο Σίλβα και θα σας εκθέσει!!!
Β) ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ.
Ευχαριστώ τα γουσουφάκια του sdna που αναδημοσίευσαν την επίσημη ενημέρωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στους ρεπόρτερ της ομάδας. Τους ενημερώσαμε ΟΛΟΥΣ, για το τι μας είπε ο προπονητής! Ρε βλάκες, αν θέλετε να στέλνω ενημέρωση μόνο για σας να μου το πείτε!!! Απλά τόσο καιρό στο πεζοδρόμιο, δε βαρεθήκατε;
Εκτός απο τις γελοιότητες στην Ελλάδα ακολουθούν και οι άγγλοι για τράμπες και κουραφέξαλα!!