14.Facundo Abel Pereyra
Re: Facundo Abel Pereyra
Οπως φάνηκε , καλύτερα θα είχαμε πάει πέρσυ αν κρατούσαμε τον Φακ κ είχαμε δώσει δανεικό τον Τούντορ.
Πέρα απ την πλάκα όμως , στα θέματα πειθαρχίας δεν πάει έτσι. Καλώς είχε στηριχτεί τότε ο Τούντορ , άλλο το πως τα έκανε μετά.
Πέρα απ την πλάκα όμως , στα θέματα πειθαρχίας δεν πάει έτσι. Καλώς είχε στηριχτεί τότε ο Τούντορ , άλλο το πως τα έκανε μετά.
prist64 έγραψε:Δεν ξερω για τον χαρακτηρα του,αν και μονο που συνυπηρξε στην ομαδα με τον Αγγελο
και δεν δημιουργηθηκε προβλημα,κατι λεει απο μονο του.
Αν μας προτεινανε καποιον Χοσε Μαρια Αουγκουστο ΡοζΤριχες
και ειχε 13 γκολ και 5 ασσιστ και στο καπακι βλεπαμε το βιντεακι.......τι θα λεγαμε?
Δεν εχει(?) και μεγαλο συμβολαιο,ειναι και........................ γαυροκτονος
Αν μπορουν να φερουν καλυτερο ειναι ευχης εργον,
παντως περισυ οταν εβλεπα τον Πελκα να "κολλαει" και να μην ξερει τι να κανει
τον νοσταλγουσα .........τον Φανουρη.
Μετά απ αυτό κι απ τον "δίκαιο" λιθοβολισμό του Πέλκα, ήθελα να ξέρω τι θα λέγαμε άραγε, αν μας προτείνανε τον ελεύθερο 23άχρονο Αργεντινό "Χοσέ Αρμάντο ντελά πέχτων μετύς όρες", με 800.000 τον χρόνο και τα ίδια στατιστικά ακριβώς με του Δημητράκη για 10άρι του next level μας, μέσω του ανάλογου βιντεακίου H/D...
- painkiller4
- teo4giannitsa
Δηλαδη συγκρινεις τον Πελκα με τον Φανουρη?goran 64 έγραψε:prist64 έγραψε:Δεν ξερω για τον χαρακτηρα του,αν και μονο που συνυπηρξε στην ομαδα με τον Αγγελο
και δεν δημιουργηθηκε προβλημα,κατι λεει απο μονο του.
Αν μας προτεινανε καποιον Χοσε Μαρια Αουγκουστο ΡοζΤριχες
και ειχε 13 γκολ και 5 ασσιστ και στο καπακι βλεπαμε το βιντεακι.......τι θα λεγαμε?
Δεν εχει(?) και μεγαλο συμβολαιο,ειναι και........................ γαυροκτονος
Αν μπορουν να φερουν καλυτερο ειναι ευχης εργον,
παντως περισυ οταν εβλεπα τον Πελκα να "κολλαει" και να μην ξερει τι να κανει
τον νοσταλγουσα .........τον Φανουρη.
Μετά απ αυτό κι απ τον "δίκαιο" λιθοβολισμό του Πέλκα, ήθελα να ξέρω τι θα λέγαμε άραγε, αν μας προτείνανε τον ελεύθερο 23άχρονο Αργεντινό "Χοσέ Αρμάντο ντελά πέχτων μετύς όρες", με 800.000 τον χρόνο και τα ίδια στατιστικά ακριβώς με του Δημητράκη για 10άρι του next level μας, μέσω του ανάλογου βιντεακίου H/D...![]()
Απαντηση μονολεκτικη θελω,αν αρχισεις λιγο ετσι λιγο αλλοιως....αστο καλυτερα.
Και επειδη εχεις"μια καποια κλικια και μια Χ εμπειρια"
θελω να μου απαντησεις σ' αυτο.
Απο το '84 που σταματησε ο ΚΟΥΔΑΣ,
εχει υπαρξει αλλος παικτης που επαιξε 10αρι,βασικος για εστω και μια χρονια,
χειροτερος απο τον.................Πελκα?
1ον δεν θεωρώ ότι Πέλκας και Φανούρης συγκρίνονται γιατί δεν παίζουν την ίδια θέση σε ένα σύστημα...
2ον, δεκάρι πάλι για ολόκληρη χρονιά δεν επρόκειτο να παίξει ούτε με σφαίρες ο Πέλκας, αν ο Ιβάν στήριζε στην πράξη κι όχι στα λόγια το project Άρνεσεν-Τούντορ, φέρνοντας τον Γενάρη τον ήδη ψημένο Χαμαλάινεν π.χ.!!!!

Έχω δει και Σπαντάτσιο για λιγότερο από μία χρονιά πάτερ μου και Καφέ για πολλούς αγώνες όμως...
2ον, δεκάρι πάλι για ολόκληρη χρονιά δεν επρόκειτο να παίξει ούτε με σφαίρες ο Πέλκας, αν ο Ιβάν στήριζε στην πράξη κι όχι στα λόγια το project Άρνεσεν-Τούντορ, φέρνοντας τον Γενάρη τον ήδη ψημένο Χαμαλάινεν π.χ.!!!!
Έχω δει και Σπαντάτσιο για λιγότερο από μία χρονιά πάτερ μου και Καφέ για πολλούς αγώνες όμως...
Σου ειπα,αν ειναι ν' αρχισεις τα μου,σου του,αστο....goran 64 έγραψε:1ον δεν θεωρώ ότι Πέλκας και Φανούρης συγκρίνονται γιατί δεν παίζουν την ίδια θέση σε ένα σύστημα...![]()
2ον, δεκάρι πάλι για ολόκληρη χρονιά δεν επρόκειτο να παίξει ούτε με σφαίρες ο Πέλκας, αν ο Ιβάν στήριζε στην πράξη κι όχι στα λόγια το project Άρνεσεν-Τούντορ, φέρνοντας τον Γενάρη τον ήδη ψημένο Χαμαλάινεν π.χ.!!!!![]()
Οι ερωτησεις που εκανα ειναι συγκεκριμενες και ευκολονόητες.
Αν δε θες.....δεν πειραζει.
Αν τα αυτονόητα τα θεωρείς προσωπικά μα, μου, σου, του, δεν έχω να προσθέσω κάτι...Να είσαι καλά... 
ο φανουρης ειναι fox in the box που λενε και στο χωριο μου ξερει να τη στελνει στο πλεκτο...ενα σοβαρο προβλημα που εχει ειναι η φυσικη του κατασταση αν θυμαστε τα παιχνδια ξεμενε απο ανασες πολυ νωρις...ενα μικροτερο προβλημα ειναι τακτικα...
απο εκει και περα παρα να εχω μπαλντεδες επιθετικους με καριερες μονοψηφιων γκολ χιλιες φορες να τον κρατησω...αν απο την αλλη παρθει αποφαση για κανονι οσο συμπαθης και να με ειναι θα τον αφηνα...
σαν χαρακτηρας ειναι καλο παιδι, αρκετα εσωστρεφης και πολυ σφιχτοχερης οικονομικα
δηλαδη σε εποχες προ σαββιδη στο δευτερο μηνα απληρωσιας προσφυγη κατευθειαν
απο εκει και περα παρα να εχω μπαλντεδες επιθετικους με καριερες μονοψηφιων γκολ χιλιες φορες να τον κρατησω...αν απο την αλλη παρθει αποφαση για κανονι οσο συμπαθης και να με ειναι θα τον αφηνα...
σαν χαρακτηρας ειναι καλο παιδι, αρκετα εσωστρεφης και πολυ σφιχτοχερης οικονομικα
δηλαδη σε εποχες προ σαββιδη στο δευτερο μηνα απληρωσιας προσφυγη κατευθειαν
Ωραίες εποχές ... Πρωτοσέλιδα κ να μαλώνουμε που να ναι λιγότερα άσχημα να Πα ε οι παικτες μας
- Kostas_Peraia4
Παιχταρας και μεγαλο μαιμουνι ειναι ο Φακουντο.Ειναι μακραν του δευτερου ο καλυτερος περιφεριακος φορ στο πρωταθλημα.Και εγω ειμαι υπερ την παραμονης του,αλλα αυτη μαλλον εξαρταται καθαρα απο την δικη του επιθυμια
- john4serres