Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλημερα παιδια.Εφτασε η μεγαλη μερα Η ταν η επι τας!!!Παω να φερω το πτυχιο μου στον πυργο τον λευκο,ελπιζοντας οτι δεν θα το φερω στο τερμα του μετρο![]()
![]()
![]()
Καλή επιτυχία!
Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλημερα παιδια.Εφτασε η μεγαλη μερα Η ταν η επι τας!!!Παω να φερω το πτυχιο μου στον πυργο τον λευκο,ελπιζοντας οτι δεν θα το φερω στο τερμα του μετρο![]()
![]()
![]()
Καλή επιτυχία ΚώσταKostas_Peraia4 έγραψε:Καλημερα παιδια.Εφτασε η μεγαλη μερα Η ταν η επι τας!!!Παω να φερω το πτυχιο μου στον πυργο τον λευκο,ελπιζοντας οτι δεν θα το φερω στο τερμα του μετρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δωστου να καταλαβει Κωστα.ΠΑΟΚ εισαι λαιμαιKostas_Peraia4 έγραψε:Καλημερα παιδια.Εφτασε η μεγαλη μερα Η ταν η επι τας!!!Παω να φερω το πτυχιο μου στον πυργο τον λευκο,ελπιζοντας οτι δεν θα το φερω στο τερμα του μετρο![]()
![]()
![]()
Kostas_Peraia4 έγραψε:Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους παιδια.Πραγματικα με βοηθησαν οι ευχες σαν,καθως μολις ειδα τα αποτελεσματα ενοιωσα σαν να παιρνουμε το πρωταθλημα!!!Δοξα την μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ,ολα πηγανε πααααρα πολυ καλα.Πρεπει να το περασα και με βαθμο![]()
![]()
Only two left,αλλα αφου περασαμε αυτο,τα αλλα μοιαζουν με διαγωνισμα στην προπαιδεια!!!!