Μου θυμίζεις κάτι μικρές αγγελίες με ρολόγια "τύπου Rolex". Άλλαξε το ποδόσφαιρο και τέτοιοι παικταράδες σπανίζουν.mbison έγραψε:Φερτε ενα 10αρι τυπου Paulo Futre να γουσταρουμε
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- episimos73
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Προσωπικά πάλι θα πω ότι βλέποντας ξανά τα βιντεάκια του Σάκχοφ, πιο πολύ σε επιτελικό χαφ με φέρνει παρά σε 8άρι...Οι τοποθετήσεις του κοντά και μέσα στην περιοχή με θύμησαν πολύ τις κινήσεις παλιά του Σκαρτάδου, αλλά αφού είχε σταματήσει να παίζει ο Κούδας...
Πιστεύω ότι με Τσίμιροτ στο 6 και Χαρίση στο 8 μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ δυνατή τριάδα πίσω απ την επιθετική μας τριάδα, και με καλά τρεξίματα στα αμυντικά τους καθήκοντα αλλά και στην προώθηση της μπάλας και στο να έρχονται ως τρέιλερ στο γρήγορο τρανζίσιον των εξτρέμ μας, αλλά και στα σουτ για γκολ εκτός περιοχής...
Οπωσδήποτε δύο στόπερ χρειαζόμαστε πλέον, με τον έναν να είναι απαραίτητα πολύ γρήγορος, τεχνικά καλός και έμπειρος, ώστε να παίζουμε με την άμυνα μας πιεστικά ανεβασμένη στο κέντρο εναντίον αντιπάλων-λεωφορείων και να μην κινδυνεύουμε απ τις αντεπιθέσεις τους...
Η προτεραιότητα μας λοιπόν μέσα σε πολύ λίγες μέρες πρέπει να δοθεί (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη ξεκαθαρίζω) στον έναν στόπερ, δίχως ο δεύτερος να αργήσει πάνω από 15-20 μέρες...
Μην σας φαίνεται περίεργο που επιμένω σε δύο στόπερ, μιας και του χρόνου τέτοιον καιρό λήγουν τα συμβόλαια των Τζαβέλλα και Μαλεζά, αλλά και του Σκόνδρα (που μπορεί να λογίζεται και σαν βοηθητικός στόπερ απ όσο βλέπω με την παραμονή του ως τώρα) και σε κάθε είδους "εμπλοκή" σε περίπτωση μη ανανέωσης τους (πιθανά λόγω διαφοράς στις απαιτήσεις τους ή στην χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους) προτιμώ να μην είμαστε ξεκρέμαστοι σε εκείνο το κρίσιμο χρονικό σημείο τουλάχιστον του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και να μην ψαχνόμαστε για το ποιος θα είναι τόσο καλός επαγγελματίας όσο ο Βίτορ για να παίξει στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια...

Πιστεύω ότι με Τσίμιροτ στο 6 και Χαρίση στο 8 μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ δυνατή τριάδα πίσω απ την επιθετική μας τριάδα, και με καλά τρεξίματα στα αμυντικά τους καθήκοντα αλλά και στην προώθηση της μπάλας και στο να έρχονται ως τρέιλερ στο γρήγορο τρανζίσιον των εξτρέμ μας, αλλά και στα σουτ για γκολ εκτός περιοχής...

Οπωσδήποτε δύο στόπερ χρειαζόμαστε πλέον, με τον έναν να είναι απαραίτητα πολύ γρήγορος, τεχνικά καλός και έμπειρος, ώστε να παίζουμε με την άμυνα μας πιεστικά ανεβασμένη στο κέντρο εναντίον αντιπάλων-λεωφορείων και να μην κινδυνεύουμε απ τις αντεπιθέσεις τους...
Η προτεραιότητα μας λοιπόν μέσα σε πολύ λίγες μέρες πρέπει να δοθεί (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη ξεκαθαρίζω) στον έναν στόπερ, δίχως ο δεύτερος να αργήσει πάνω από 15-20 μέρες...
Μην σας φαίνεται περίεργο που επιμένω σε δύο στόπερ, μιας και του χρόνου τέτοιον καιρό λήγουν τα συμβόλαια των Τζαβέλλα και Μαλεζά, αλλά και του Σκόνδρα (που μπορεί να λογίζεται και σαν βοηθητικός στόπερ απ όσο βλέπω με την παραμονή του ως τώρα) και σε κάθε είδους "εμπλοκή" σε περίπτωση μη ανανέωσης τους (πιθανά λόγω διαφοράς στις απαιτήσεις τους ή στην χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους) προτιμώ να μην είμαστε ξεκρέμαστοι σε εκείνο το κρίσιμο χρονικό σημείο τουλάχιστον του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και να μην ψαχνόμαστε για το ποιος θα είναι τόσο καλός επαγγελματίας όσο ο Βίτορ για να παίξει στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια...

Απλά να ξέρουν δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραμυθάκι "εμείς δίνουμε όσα φράγκα χρειαστούν απλά οι στόχοι μας κλάνουν" δε θα φαγωθεί αμάσητο
- efthimis_paok
Γιατί ως γνωστόν ο Καφές ηταν και γ@μω του μας τερματαδεςsourmenetes έγραψε:Απο το νουμερο 10 στη φανελα εβγαλες το πορισμα;;;;rainmaker έγραψε:Μεγάλο ξενέρωμα η σημερινή μέρα.
Είναι πιθανό νομίζω να πέσανε στη μέση οι μανατζεριές και να χάλασε η δουλειά. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι ο Ματέους είναι ο παίκτης για τον οποίο εδώ και τρεις εβδομάδες διαβάζαμε οτι καθυστέρησε η δουλειά γιατί μπλέχτηκαν διάφοροι... αυτόκλητοι εκπρόσωποι κι ο καθένας ζητούσε οτι ναναι.
ΕΡΩΤΗΜΑ :
Έναν παίκτη που τον πηγαινο-φέρνουν οι μάνατζερ και δεν τον αφήνουν να προχωρήσει ομαλά, τον θέλουμε στην ομάδα;
Έναν παίκτη που τελευταία στιγμή προβάλλει απαιτήσεις και δεν δείχνει κανένα νταλκά να χτίσει μια σοβαρή σχέση με την ομάδα, τον θέλουμε;
Στην τελική λυπάμαι ρε παίδες αλλά συμφωνώ με τον Joshua. ΟΚ, ψιλογνωστό όνομα, εμφανώς καλά στατιστικά, αλλά ΤΙ έχει κάνει πια ο Ματέους και είναι ΤΟΣΟ μεγάλη στεναχώρια που δεν τον φέρνουμε Τούμπα; Συγγνώμη αλλά στα λίγα βίντεα που κυκλοφορούν μόνο να σπρώχνει τη μπάλα σε άδεια δίχτυα τον βλέπω.
ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ η ατάκα "όσα δε φτάνει η αλεπού" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για όσα λέω. Καλός παίκτης πρέπει να είναι αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ούτε στα βίντεο, ούτε στο βιογραφικό του.
Μη τρελαθούμε δηλαδή σε ένα χωριό-έκπληξη της Πορτογαλίας έπαιζε για λίγο καιρό και μετά ανατολική ευρώπη όπου δεν ήταν και ΦΟΥΛ βασικός.
Μακάρι ΑΝ έρθει να παίξει μπάλα, απλά λέω οτι δε βλέπω το λόγο να τρελαθώ κι απ τη στεναχώρια μου.
ΤΟ μεγάλο ξενέρωμα σήμερα ήταν άλλο για μένα :
Η απόδειξη οτι δεν θέλουμε δεκάρι.
Αυτό ειλικρινά με ξεπερνά.
ΔΕ το καταλαβαίνω.
Δε μπορώ να καταλάβω σε ποιά λογική στηρίζονται οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια και είτε δε ψάχνουν καθόλου (ενώ έχουμε μια τρύπα ΝΑ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι), είτε βάζουν κοντούς και γρήγορους σε μια θέση που ΚΑΙ εξ ορισμού αλλά ΚΑΙ λόγω ελ. πρωκταθλήματος, θέλει όγκο, τεχνική και ΜΥΑΛΟ.
Γαμώ το στανιό μου γαμώ δηλαδή πως γίνεται ένα εξτρέμ να παίρνει το 10 στην πλάτη;
Πως γίνεται να θέλουμε μόνο κοντούς και γρήγορους ενώ ΔΕΝ παίζουμε έτσι;
Βεβαίως χρειαζόμαστε αναβάθμιση στα εξτρέμ. Αλλά οι εξτρέμ στα άκρα και το δεκάρι να έρθει στη θέση του.
Ας μας το εξηγήσουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμή.
ΥΓ. Να με συμπαθάνε εκεί στην ΠΑΕ, αλλά εγώ προσπάθεια πραγματικής ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ σε επίπεδο πρωταθλητή, ΔΕΝ βλέπω. Αρκετά καλά μπαλώματα βλέπω για την ώρα. Άναμένω τη συνέχεια. Σε περίπτωση αποκλεισμού από τα πλευ οφ τσαμπιονς λιγκ (ΤΟ πιθανότερο) που θα συνδυαστεί με εκ νέου θεωρίες "αφού δεν προκριθήκαμε δεν παίρνουμε Πιάτι/Δεκάρι/ποιότητα κλπ, τότε το χέσιμο θα είναι όλο δικό τους.

Οσο δεν υπαρχει καθορισμενο μπατζετ μεταγραφων τετοια θα εχουμε.Εγκριση απο Ιβαν και τα σχετικα.
Για ειλικρινείς απορίες αλλά και βλακώδεις ειρωνίες :
Η αναφορά στο 10 γίνεται σε συνδυασμό με το ρεπορτάζ του κοινώς αναγνωρισμένου ως κυβερνητικού φερεφώνου αρδ24 που μιλούσε για το χρίσμα του βασικού επιτελικού στον Ματέους.
Ήδη σε άλλο τόπικ έχω σημειώσει το κουλό να παίρνει το δεξί μπακ το 3.
Η αναφορά στο 10 γίνεται σε συνδυασμό με το ρεπορτάζ του κοινώς αναγνωρισμένου ως κυβερνητικού φερεφώνου αρδ24 που μιλούσε για το χρίσμα του βασικού επιτελικού στον Ματέους.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ν ετοιμαζόμαστε για καταλήψεις στα γραφεία της ΠΑΕ δηλαδή?Tolaros έγραψε:Απλά να ξέρουν δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραμυθάκι "εμείς δίνουμε όσα φράγκα χρειαστούν απλά οι στόχοι μας κλάνουν" δε θα φαγωθεί αμάσητο
- efthimis_paok
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Πετυχημένο πείραγμα θα το'λέγα εγώ, και συγνώμη που δεν παρακολουθώ μετά τα μανίας τι γράφεται σε κάθε ποστ ώστε να γνωρίζω απόψεις περί διαφόρων θεμάτων που απασχολούν τον καθένα.
Πρέπει να νιώσουν την οργή μας.
Δεν θα μας κοροϊδεύουν έτσι άλλο πια.
Πρέπει να νιώσουν την οργή μας.
Δεν θα μας κοροϊδεύουν έτσι άλλο πια.
Χαχα Ευθύμη οκ παρεξήγησα.
Μ αρέσει που αναγνωρίζεις στον εαυτό σου οτι το πείραγμα ήταν πετυχημένο!
Ωραίος.
Μ αρέσει που αναγνωρίζεις στον εαυτό σου οτι το πείραγμα ήταν πετυχημένο!
Ωραίος.
Όχι βέβαια. Ξενέρα κ στην Τούμπα οι φίλοι κ γνωστοί μόνο με τα καθίσματα παρέαdesperando έγραψε:Ν ετοιμαζόμαστε για καταλήψεις στα γραφεία της ΠΑΕ δηλαδή?Tolaros έγραψε:Απλά να ξέρουν δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραμυθάκι "εμείς δίνουμε όσα φράγκα χρειαστούν απλά οι στόχοι μας κλάνουν" δε θα φαγωθεί αμάσητο
- Kostas_Peraia4
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΕΣΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟdesperando έγραψε:Ν ετοιμαζόμαστε για καταλήψεις στα γραφεία της ΠΑΕ δηλαδή?Tolaros έγραψε:Απλά να ξέρουν δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραμυθάκι "εμείς δίνουμε όσα φράγκα χρειαστούν απλά οι στόχοι μας κλάνουν" δε θα φαγωθεί αμάσητο
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΟΥΜΕΝΕ...
Την ειχα κανει σκαστος απο το σχολειο για να παω στην καταληψη.Τι μου θυμησατε τωρα...
- efthimis_paok
- desperando
- Επικοινωνία:
Κυβερνητικό φερέφωνο ήταν τις εποχές Βρυζα τώρα τα αποκλειστικά του ανταγωνίζονται αυτά του πετρωτουrainmaker έγραψε:Για ειλικρινείς απορίες αλλά και βλακώδεις ειρωνίες :
Όσο για το δεκάρι δεν πιστεύω ότι φέτος δεν θα πάρουμε
Το κακό είναι ότι στην κωλοελλαδα Ποιο ποιοτικό δεκάρι είναι διατεθειμένο να ερθει?
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ρε ρειν,φετος ο συγκεκριμενος ειναι εκτος παιχνιδιου...δεν εχει βγαλει σχεδον τπτ..rainmaker έγραψε:Για ειλικρινείς απορίες αλλά και βλακώδεις ειρωνίες :