Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

δεν κραζουμε αδερφε... 8)
εγω προσωπικα τον θελω τον σαντος απλα οπος το βλεπω εγω η γνωμη μου ειναι οτι δεν επρεπε να γινουν καποια πραγματα οπος να βγει ο εξαιρετικος μπακαγιοκο.

Παμε για αλλα :?
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Συγχαρητηρια στον Σαντος που κανει "λαθη" και εχει φτιαξει μια σφιχτοδεμενη ομαδα με χαρακτηρα που ξερει να παιρνει αποτελεσματα
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Συμφωνώ παιδιά, ο Σάντος σίγουρα με λάθη και ενδεχομένως ατυχείς εμπνεύσεις κάποιες φορες σε παιχνίδια. Για τον τρόπο που στήνει την ομάδα και το ποδόσφαιρο που αυτή αποδίδει έχουν γραφτεί δεκάδες σελίδες εδώ μέσα. Είναι σίγουρα συντηρητικός προπονητής και τον ενδιαφέρει πρώτιστα το αποτέλεσμα. Προσωπικά κι εμενα το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει, αυτή είναι κι εμενα η καψούρα μου, να ξαναδώ πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θέαμα ας έρθει όταν πλέον μας φύγει αυτή η κ@ύλα. Απόλυτα σεβαστές βεβαια και οι αντίθετες προσεγγίσεις επ'αυτού!

Νομίζω όμως ότι γενικά δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανεις πως, όπως λέει κι ο Slade πιο πάνω, η συμπαγής ομάδα που έχουμε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Σάντος. Κι εκτος αυτού, για μένα, του πιστώνεται και η οικογενειακή ατμόσφαιρα μεταξύ των παιχτών, αλλα και το φοβερό πάθος που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό μάλιστα από παίχτες που καλώς η κακώς είναι (ή θα μπορούσαν να είναι) "βεντέτες" όχι μονο στο ούτως η άλλως ελληνικό πρωτάθλημα των "φτωχών συγγενών", αλλα και στην Ευρώπη γενικά. Ειλικρινά τέτοιο πάθος είχα χρονια να το δω από την ομάδα μας!

Τέλος μια γενικότερη παρατήρηση σε ο,τι αφορά κριτική σε παίχτες και σε αλλαγές του προπονητή εν γένει. Όσο "έμπειρο" μάτι κι αν έχει κανεις, από την τηλεόραση δεν μπορεί να κρίνει κανεις με ασφάλεια την απόδοση και τη γενικότερη παρουσία ενός παίχτη στον αγωνιστικό χώρο. Μονο αποσπασματικά. Από την κερκίδα σίγουρα πολύ περισσότερο, αλλα από τον πάγκο βλέπεις πράγματα που απλά δεν τα αντιλαμβάνεσαι από πουθενά αλλου (είχα την τύχη να το ζήσω 2-3 φορες στη ζωή μου). Ποιος παίχτης κουράστηκε, ποιος καλύπτει χώρους, ποιος κάνει το παιχνίδι, ποιο μαρκάρισμα δε βγαίνει κτλ. Αναφέρομαι αποκλειστικά σε κριτική με μορφή αφορισμού και "μπινελικωμα" σε παίχτες/προπονητή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boreios4 την Κυρ 30 Νοέμ 2008, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kostasL

Δημοσίευση από kostasL »

Η αληθεια ειναι οτι ο coach δειχνει μια ανασφαλεια σε καποια ματς .Θεωρω πως ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα και των λιγων εναλλλακτικων λυσεων στην παρουσα φαση.Σε λιγο που θα φυγουν και οι τελευταιες σαρδελλες πιστευω να δουμε να κοουτσαρει με μεγαλυτερη αυτοπεποιθεση και να ρισκαρει λιγο πιο πολυ.Να ναι καλα ο τεο που του εδειξε εμπυστοσυνη και φετος βγαζει αυτα που ξερει στην ομαδα μας ,μιας και προκειται για μεγαλη παστα προπονητη. :) :shock: :D :x
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

Η αλλαγή που έκανε ο Σάντος του Μπαλάφα με τον Μπακαγιόκο είναι η ίδια που έκανε στο ματς με την Λάρισα όταν το σκορ ήταν και πάλι 1-0.Τότε οι περισσότεροι στην κριτική τους είπαν ότι ο Σάντος κλείδωσε το ματς με την αλλαγή.Χθες επειδή έτυχε να δεχθούμε ένα γκολ(που δεν έπρεπε να μετρήσει) ο Σάντος έγινε ηττοπαθής,γύρισε την ομάδα πίσω κτλ. Μετά την αλλαγή(απολύτως λογική για μένα),βγήκαμε δυο καλές αντεπιθέσεις από πλάγια με τον Λάκη και χάσαμε μια καλή ευκαιρία από στημένο με τον Μάρκος.Αν βάζαμε γκολ σ'αυτές τις φάσεις και καθαρίζαμε το ματς πάλι θα λέγαμε ότι ο Σάντος κλείδωσε το ματς.Εβαλε το γκολ ο Αθανασιάδης και λένε όλοι ότι είναι αδικημένος από τον Σάντος επειδή δεν τον βάζει.Τον έβαλε με τον Μακεδονικό και ήταν ανύπαρκτος και λέγανε όλοι ότι δικαιώθηκε ο Σάντος που δεν τον έβαζε.Κάποιοι μου δίνουν την εντύπωση ότι με το παραμικρό στραβοπάτημα που θα κάνουμε(γιατί δυστυχώς θα γίνουν κι αυτά)περιμένουν στην γωνία για να κράξουν.Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε "εύκολη" κριτική στον Σάντος ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας σαν οπαδοί όταν φωνάζαμε πέρσι "Ζαγοράκη διώξε τον άσχετο"(θυμίζω τις περσινές γελοιότητες στην συνέντευξη τύπου του στυλ "go village" και "go home") ή ας ανατρέξουμε στα αντίστοιχα τόπικ των Χαλκιά,Δάρλα,Ίβιτς,Μπακαγιόκο(δεν θυμάμαι αν ξεχνάω κάποιον) και το κράξιμο που ρίχναμε.Κάποιοι νομίζω λέγανε ότι πουλάνε το διαρκείας τους επειδή πουλήσαμε οικοδόμο και Μελίσση στον βάζελο.Αυτός ο "άχρηστος" προπονητής και αυτοί οι "άχρηστοι" παίκτες έχουν την ομάδα δεύτερη με μόλις μία ήττα και είμαστε πιο ψηλά απ'ότι υπολογίζαμε.Διοίκηση - προπονητής - παίκτες κάνουν το καθήκον τους,ας κάνουμε κι εμείς το καθήκον μας να στηρίξουμε την ομάδα χωρίς γκρίνιες...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δυστυχως αυτα δεν τους νοιαζουν τους οπαδους φιλε..συνηθως δεν μπορουν να δουν περα απο τις 4 γραμμες του γηπεδου..
Άβαταρ μέλους
taspaok

Δημοσίευση από taspaok »

Κατω τα χερια απο τον μεγαλο σαντος!!Μακαρι να μεινει 7 χρονια στην ομαδα μας!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Slade έγραψε:Συγχαρητηρια στον Σαντος που κανει "λαθη" και εχει φτιαξει μια σφιχτοδεμενη ομαδα με χαρακτηρα που ξερει να παιρνει αποτελεσματα
Αυτή είναι η ουσία!!!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Vierinha ala giati oxi ton Darla??? Afou pezi kanonika...........
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Οποια ενδεκαδα και να κατεβασει εχει μεγαλο ρισκο με τοσες απουσιες....Η ενδεκαδα που θα ηθελα ,γιατι μονο ο Σαντος ξερει τι πρεπει να κανει,ειναι:Χαλκιας,Σναουτσνερ,Δαρλας τα μπακ,Μαλεζας και Αντονιο το διδυμο στην αμυνα,αριστερο χαφ Κονσεισαο και δεξι τον Λακη,μπροστα Μπακαγιοκο με Αθανασιαδη και αφηνω στο τελος τα δυσκολα...Αμυντικα χαφ Ιβιτς με ποιον αλλο?Ειπα Ηλιαδη γιατι εδω και μηνες λεω οτι μονο στη θεση του Βερον μπορει να παιξει....Επειδη ομως κανενας μας δεν ξερει το τι γινετε στις προπονησεις αλλα και το τι παιζεται με τα συμβολαια,μπορει να παιξει ο Μπλαλαφας ή ο Μπιζερα...Για τον Μπιζερα το βλεπω λιγο χλωμο γιατι δεν νομιζω ο πορτογαλος να ρισκαρει να εχει ταυτοχρονα μεσα στο παιχνιδι και τα 3 σεντερ μπακ του.....Ειδομεν....ΑΑΑ ξεχασα οτι εκει μπορει να παιξει και ο κοσμος του ΠΑΟΚ!!! :) :) :)
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Εγω τον Σαντος τον στηριξα στα δυσκολα περσυ και τοσους ομηρικους καυγαδες δεν εχω δωσει ουτε στην δουλεια μου...Τον θεωρω δασκαλο και προσωπικη μου τιμη που ειναι στην ομαδα μου...Γιάυτο και ενδεκαδα μπορω να βγαλω και οτι θελω μπορω να λεω γιατι το κανω με την συνειδηση μου ησυχη....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Zorro4 έγραψε:ΚΑΡΕΕΝΑ τι έγινε η άλλη η ινδή στο αβαταρ σου?

Ηταν στο ξενοδοχείο Τας Μαχαλ, ΝΑΟΎΜΕ?
Από τα θύματα της βομβιστικής ΝΑΟΥΜΕ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ
ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑΒΟΣΤΟΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ
:) :) :) :)
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Τον Φερνάντο τον θεωρούσα,τον θεωρώ και θα τον θεωρώ Μεγάλο Προπονητή ..

Ας καταφέρουμε να ξεφύγουμε από το ηλίθιο Ελληνικό έθιμο των Ελληνικών ομάδων να διώχνουν κάποιον προπονητή χωρίς να το αφήνουν να ολοκληρώσει το έργο του ..

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 0&catid=24

:shock: :D :shock:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Tetradje έγραψε:Ενταξει, αφου τελειωσει ο αγωνας, ειναι ευκολο να δει κανεις τα λαθη. Νομιζω οτι ο Σαντος ξερει ποτε κανει λαθος και εχει αποδειξει οτι δεν εχει εμμονες. ...
... δεν θεωρείται εμμονή η χρησιμοποίηση του ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥ (για να μη πω τίποτα χειρότερο) ... Λάκη?

ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ SANDOS, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ, ... ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ... ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ.
(Μια και είμαι οπαδός της πολυετούς παραμονής προπονητών όπως στην Αγγλία και σε κάποιες περιπτώσεις ...
και σε άλλες ομάδες και χώρες του εξωτερικού.)

Αλλά μωρέ αδελφάκι μου, πονάνε τα μυαλά μου με κάποιες εμμονές του.

ΟΤΑΝ ΜΠΑΖΕΙ Η ΒΑΡΚΑ ΣΟΥ ΝΕΡΑ, ...
ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

tsou έγραψε:Τον Φερνάντο τον θεωρούσα,τον θεωρώ και θα τον θεωρώ Μεγάλο Προπονητή ..

Ας καταφέρουμε να ξεφύγουμε από το ηλίθιο Ελληνικό έθιμο των Ελληνικών ομάδων να διώχνουν κάποιον προπονητή χωρίς να το αφήνουν να ολοκληρώσει το έργο του ..

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 0&catid=24

:shock: :D :shock:
Προσέξατε το poll στο παραπάνω link, κάτω δεξιά?

Ποια ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;
Ο ΠΑΟΚ ... 45,89 %
Ο Παναθηναϊκός ... 18,2 %
Καμία άλλη ... 35,9 %

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”