Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

MANIAKOS έγραψε:Η μερα χαλια ξεκίνησε κ συνεχίζει βλεπω

Μεγάλη απώλεια ο Ματέους αλλα αν ισχυει αυτο απο Κίνα ντο μα φταμε

Ο παίκτης αν δεις ενα ματς φτανει να καταλάβεις ποιότητα

Τεσπα

Πιστευω ειναι "ιδανική " μερα να κλείσει κ ο κρεσπο κ να αρχίσουμε να κοιτάμε τις κληρώσεις του ευρωπα ( οχι οτι αλλιως περνάμε )

Το θεμα ειναι να ρθουν τουλ τρεις παικταράδες για το πρωταθλημα
Αλλα στο Τελος όσοι ειναι κατα πωλήσεων θα παρακαλάνε νομιζω....

Δε βλεπω ορεξη για ξόδεμα παλι κ σεβαστό φυσικα αλλα αν παραξενευόμαστε μερα τι φταιει μη. Αλλάξει κ τις ντουζιέρες
Με τον Σκορδοπουτσογλου δεν φοβάμαι τίποτα , πρωτος αγώνας Αντερλεχτ και πριν το σεντονι Βιγιαρεαλ .... και το σεντονι θα ειναι ωραίο ... Μη φοβάστε τιποτα ρε...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μακαρι να κλεισει γρηγορα
μην μας το κλεψει ο αντιπαλος,γιατι τους μαζευει κατι τετοιους παιχτες
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Για τον π@τσο ειμαστε,χαλασε μια μεταγραφη(αν χαλασε επαναλαμβανω )και ριξαμε τις φιλοδοξιες μας.
Αυριο θα σκασει κατι καινουριο και δωστου παλι τα ονειρα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αν γίνει τελικά η υπέρβαση που λέει το παλικάρι πιο πάνω, τις βλέπω λίγο πιο χλωμές τις θέσεις φορ και 10άρι.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Spiros_S έγραψε:Αν γίνει τελικά η υπέρβαση που λέει το παλικάρι πιο πάνω, τις βλέπω λίγο πιο χλωμές τις θέσεις φορ και 10άρι.

Ναι αδερφε ισχυει κ αυτο δλδ αν τελικα πει ναι ο σαββιδης για ματεους 10αρι μετα κ φορ δυσκολα κλασης εννοω μπορει με ματεους να ερθει πακετο κ ο μπαλτνε
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

εγω παντως εχω ενα ερώτημα.... Θα εχουμε στοχο ποτε να περασουμε ομιλους η παντα θα κοιταμε τι θα ερθει μετα στο europa?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Eν τω μεταξυ τωρα μετα την αναφορα στον Σκορδοπουτσογλου δεν καταλαβαινω αν καποιος μιλαει σοβαρα! :lol:

Το γεμισαμε οφτοπικ κι αυτο. 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

WestBlock4 έγραψε:εγω παντως εχω ενα ερώτημα.... Θα εχουμε στοχο ποτε να περασουμε ομιλους η παντα θα κοιταμε τι θα ερθει μετα στο europa?
αυτο θα το ξερουμε στις επομενες 2 με 3 το πολυ βδομαδες...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

αδερφε west ευλογο το ερωτημα σου.

εγω το προεκτεινω παντως. ασε το τσου λου. δεν ειμαστε ακομη ετοιμοι. θα παιξουμε τις πιθανοτητες μας και οτι γινει.

στο εουροπα γιατι να μην εχουμε θεσει ως στοχο την οπωσδηποτε προκριση απο τους ομιλους και τουλαχιστον εναν γυρο μετα? για να μη σου πω μια σοβαρη πορεια.

τι τσουλου θελουμε που δεν εχουμε παει ουτε στους 32 του εουροπα. αυτο με εχει χαλασει πολλα χρονια τωρα. καναμε δυο προκρισεις αρχιδατες απο τον ομιλο αλλα τα τελευταια χρονια ειμαστε τραγωδια. μπαινουμε στον ομιλο και λεμε ουφ ενταξει παει ο στοχος τον πετυχαμε
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

TheCursed έγραψε:Λοιπον καλησπερα παιδια εχω πληροφορια για ματεους επειδη τυχαινει να ειμαι φυσιοθεραπευτης και γνωριζω το team που δουλευει στν παε μιλησα με τα παιδια κ μου ειπαν οτι ο ματεους ειχε συμφωνησει για διετες συμβολαιο με απολαβες και τα 2 χρονια 1.6 δλδ 800 χιλιαρικα τον χρονο ο τυπο ς εκανε αντιπροταση κ ζητησε 1,2 τον χρονο προφασιζομενος προταση με τρελα φραγκα απο κινα εγω αυτο για τν κινα δν το πιστευω αλλα το συγκεκριμενο δν το ξερω κιολας ο μιχελ μετα απο αρκετη ωρα συμφωνησε κ τν ειπε εγω ενταξει αλλα πρεπει να δωσει το οκ ο σαββιδης ο μιχελ εισηγηθηκε υπερβαση παντως τωρα το θεμα ειναι στο μεγαλο αφεντικο κ κατα ποσο θα συμφωνησει με τα φραγκα π ζηταει αλλα κ ποσο γρηγορα θα το κανει αυτο οποτε μαγκες δν τελειωσε ακομα το θεμα οτι μαθω νεοτερο θα σας γραψω.

το βραδυ θα ειναι μεγαλο προβλεπω κ δουλευω το πρωιι πφφφ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρομαν που εισαι βάλε τάξη ....

Ο παίκτης που αναφέρετε θα ταίριαζε στο αρη παντως ...

Ελπίζω να κλείσει ο Ματέους τελικα θα δίνε πολλές λυςεις
Κρίμα... Αλλα αν φεύγουν ....

Ο ατσου μένει λευτερος ;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

WestBlock4 έγραψε:εγω παντως εχω ενα ερώτημα.... Θα εχουμε στοχο ποτε να περασουμε ομιλους η παντα θα κοιταμε τι θα ερθει μετα στο europa?
Αν το δουμε ψυχρα ο στοχος μας θα πρεπει να ειναι προκριση στους ομιλους μεσω τις ανοδου μας στο ranking της uefa αν δεν πας στα προκριματικα ισχυρος μηπως και εχεις καλες κληρωσεις θα πρεπει παντα να κυνηγας το σχεδον ανεφικτο, να προκριθεις 2 γυρους σαν αδυναμος.Σχεδον ιδιας δυσκολιας με το να παρεις το πρωταθλημα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

buffalobill4 έγραψε:αδερφε west ευλογο το ερωτημα σου.

εγω το προεκτεινω παντως. ασε το τσου λου. δεν ειμαστε ακομη ετοιμοι. θα παιξουμε τις πιθανοτητες μας και οτι γινει.

στο εουροπα γιατι να μην εχουμε θεσει ως στοχο την οπωσδηποτε προκριση απο τους ομιλους και τουλαχιστον εναν γυρο μετα? για να μη σου πω μια σοβαρη πορεια.

τι τσουλου θελουμε που δεν εχουμε παει ουτε στους 32 του εουροπα. αυτο με εχει χαλασει πολλα χρονια τωρα. καναμε δυο προκρισεις αρχιδατες απο τον ομιλο αλλα τα τελευταια χρονια ειμαστε τραγωδια. μπαινουμε στον ομιλο και λεμε ουφ ενταξει παει ο στοχος τον πετυχαμε
+4 .Aλλωστε αν περασουμε τον 30γυρο,μετα στα πλει οφ,με πολυ δυσκολο αντιπαλο,εχουμε σιγουρους τους ομιλους του Γιουροπα.Θεωρω οτι πρεπει να επικεντρωθουμε στο να κανουμε καλες πορειες εκει συν να ειμαστε οσο πιο κοντα στο πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

buffalobill4 έγραψε:αδερφε west ευλογο το ερωτημα σου.

Συμφωνώ απόλυτα. Braga και Dnipro έφτασαν μέχρι τελικό. Το να πας μέχρι τους 16 τουλάχιστον δεν είναι και τόσο ουτοπικό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

TheCursed έγραψε:Λοιπον καλησπερα παιδια εχω πληροφορια για ματεους επειδη τυχαινει να ειμαι φυσιοθεραπευτης και γνωριζω το team που δουλευει στν παε μιλησα με τα παιδια κ μου ειπαν οτι ο ματεους ειχε συμφωνησει για διετες συμβολαιο με απολαβες και τα 2 χρονια 1.6 δλδ 800 χιλιαρικα τον χρονο ο τυπο ς εκανε αντιπροταση κ ζητησε 1,2 τον χρονο προφασιζομενος προταση με τρελα φραγκα απο κινα εγω αυτο για τν κινα δν το πιστευω αλλα το συγκεκριμενο δν το ξερω κιολας ο μιχελ μετα απο αρκετη ωρα συμφωνησε κ τν ειπε εγω ενταξει αλλα πρεπει να δωσει το οκ ο σαββιδης ο μιχελ εισηγηθηκε υπερβαση παντως τωρα το θεμα ειναι στο μεγαλο αφεντικο κ κατα ποσο θα συμφωνησει με τα φραγκα π ζηταει αλλα κ ποσο γρηγορα θα το κανει αυτο οποτε μαγκες δν τελειωσε ακομα το θεμα οτι μαθω νεοτερο θα σας γραψω.
...Μάλιστα...Θα περιμένουμε με αγωνία νέα σου αδερφέ... :roll: :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”