Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Επειδη Πλατων θετεις σοβαρο θεμα..Εγω μετοχες δεν εχω παρει..Ακομα δεν πιστευω οτι ο λαος μπορει να μαζεψει τετοια ποσα..ΑΛΛΑ περιμενω μεσα στην εβδομαδα τον ανθρωπο που εμπιστευομαι 100% σε μια συνεντευξη τυπου να μας εξηγησει ποιοι ειναι οι στοχοι του στο θεμα της αυξησης..Εφοσον ο ηγετης δωσει το συνθημα θα τρεξουμε ολοι μαζι στην τραπεζα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

SATANAS έγραψε:Ντανκε ντανκε.
Και απίθανος και απειθαρχος. Ριξε μπαν στη σεντρα να γουσταρω.
Καλως...ηρεμησε τωρα....θα σε χρειαστουμε....
D.A.A.T. έγραψε:Επειδη Πλατων θετεις σοβαρο θεμα..Εγω μετοχες δεν εχω παρει..Ακομα δεν πιστευω οτι ο λαος μπορει να μαζεψει τετοια ποσα..ΑΛΛΑ περιμενω μεσα στην εβδομαδα τον ανθρωπο που εμπιστευομαι 100% σε μια συνεντευξη τυπου να μας εξηγησει ποιοι ειναι οι στοχοι του στο θεμα της αυξησης..Εφοσον ο ηγετης δωσει το συνθημα θα τρεξουμε ολοι μαζι στην τραπεζα
Το δεχομαι αδερφε μου...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

capital .4. έγραψε:Ολα καλα αυτα που λεμε παιδια για τις μετοχες οτι δηλαδη θα πρεπει να παμε ολοι με οσο αντεχει ο καθενας να αγορασει αλλα αν δεν βρεθουν 5-10 φραγκατοι να βαλουν χοντρα πακετα δεν νομιζω να μαζευτουν τοσα πολλα λεφτα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα μονο απο τον απλο λαο!!!
κ εκει νομιζω θα πρεπει να εστιασει ο κοσμος κ να πιεσει!!!Στους φραγκατους οποιοι κ αν ειναι αυτοι....Μακαρι παντως να βγω ψευτης βεβαια κ η πολυποθητη αυξηση να ερθει απο μας....
+1
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Αδελφια,αμα ο Ζαγορ παρει το ΟΚ απο τον Αλογοσκουφια και επειδη βλεπω και καποιους πακετους να ειναι ετοιμη να τσονταρουν,προβλεπω να μενει για εμας ενα ποσο τετοιο που θα το καλυπσουμε ανετα.

Αυτο ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να συμβει.Απο ολα τα σεναρια αυτο ειναι το καλυτερο.Δηλαδη,πολυ μεγαλομετοχοι (και οχι ενας που να μην ελεγχετε απο κανεναν),και ολοι εμεις να εχουμε ενα κοματι του ΠΑΟΚ στα σπιτια μας.Με ΖΑΓΟΡΑΚΗ μπροσταρη απο του χρονου δεν πιανομαστε μαγκες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

DimisK έγραψε:Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Όσον αφορά στην αγορά μετοχών θα περιμένω τη συνέντευξη Ζαγοράκη, στην οποία θα ειπωθούν πολλά. Και φυσικά μετά θα πράξω τα δέοντα. Πρώτα όμως θέλω να ακούσω τι θα πει γιατί έχω πολλές απορίες...Για μένα η συνέντευξη αυτή θα είναι η πλέον σημαντική από όσες έχει δώσει με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΑΕ.
+1000
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι υπηρχε αυτη η ηρεμια απο την διοικηση!
Υπαρχη σχεδιο.Τελικα ο Ζαγορ ειναι μεγαλη γατα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Γιατι οχι gash?
Αυτη την στιγμη ο Ζαγορακης εχει ολα τα καλα χαρτια στα χερια του, απ αυτον εξαρταται το αν θα τα χειριστει σωστα για να κερδισει την παρτιδα.
Άβαταρ μέλους
Southern Cross

Δημοσίευση από Southern Cross »

gash042 έγραψε:Και μια ερώτηση στο ποιο κατάλληλο τόπικ.
Είστε σίγουροι ότι ο Ζαγοράκης θα παραμείνει Later after κλπ όπως θέλεις πάρτο?
Ο Ζαγορ αυτη την στιγμη , κανει αυτο που δεν ειχε κανει ο Ντεμης οταν ανελαβε προεδρος στην αεκ44.
Κανει ανοιγμα προς τον λαο...Βεβαια την ιδεα την πηρε απο τον Βεζυρτζη ο οποιος την πηρε απο κινησεις που εμφανιστηκανε στον ερασιτεχνη τυπου Ζουραρη κλπ...
Ετσι πετυχαινει συσπειρωση, οικονομικες απολαβες απο τον κοσμο ο οποιος θα αγορασει μετοχες αλλα και πολιτικη πιεση οταν και αν αυτη χρειαστει....
Ενα τετοιο μηνημα παει να περασει στο σημερινο ραντεβου του , εχω την εντυπωση.
Επισης καταφερνει να κρατησει την καρεκλα στο μελλον οταν και αμα εμφανιστει επενδυτης αφου πλεον η υγεια στα δοιηκητικα θα ειναι δικο του δημιουργημα.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Ένα τραγουδάκι αφιερωμένο σε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ. Μήπως με αυτό θα πρέπει να γίνεται από εδώ και πέρα η είσοδος της ομάδας στο γήπεδο;

http://www.youtube.com/watch?v=3VNmEyws ... re=related
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θετικά μηνύματα, αλλά...

Τα χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο και τρίτους αποτελεί το μόνιμο πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Τη Δευτέρα (1/12) έγινε ίσως η πρώτη ουσιαστική κίνηση από τη πλευρά της διοίκησης του Δικεφάλου αναφορικά με την επίλυση του προβλήματος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Αλογοσκούφη, παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.

Οι απόψεις που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης παραμένουν άγνωστες, αφού συμφωνήθηκε να μην δημοσιοποιηθεί το παραμικρό, αφού έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου της διοίκησης - επί του συγκεκριμένου ζητήματος - την ερχόμενη Τετάρτη (3/12). Κοινοποιήθηκε απλά το θετικό κλίμα που κυριάρχησε στη διάρκεια της συνάντησης, ενώ η πληροφορία που θέλει τον ΠΑΟΚ να πρότεινε την καταβολή του 30% του συνολικού χρέους ή τίποτα, δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

Είναι φανερό εξάλλου ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλει να επεκταθεί επί του θέματος στη συνέντευξη Τύπου, ούτως ώστε να καταθέσει επίσημα τα αιτήματα του συλλόγου, αλλά και να ενημερώσει τι ακριβώς αναφέρθηκε στη σημερινή (1/12) συνάντηση. Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει τον ευνοϊκό διακανονισμό του ποσού.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=27273
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Καλά, ... αμφέβαλε ποτέ κανείς, πως δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει σχέδιο στην ΠΑΕ?

Ο τρόπος που δουλεύει η ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα, ... με αυτά τα οικονομικά μεγέθη και τα τόσα προβλήματα, ... είναι για σεμινάριο.

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ?

Εμπιστοσύνη στον Θοδωρή και την διοίκηση του.
Τα παιδιά αυτά παλεύουν καθημερινά, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ την οικονομική και όχι μόνο στήριξη μας, κάνοντας σωστή διαχείριση των χρημάτων μας και της περιουσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ... και μας έχουν καταπλήξει με τα απίστευτα αποτελέσματα της δουλειάς τους, ... (και όλα αυτα μόνο σε 1,5 χρόνο.)

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ... ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ 20.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ "ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ"?

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

ΥΓ
Μη περιμένεις να χιονίσει για να δεις μια άσπρη μέρα, ...
Ρίξε και κανα γιαούρτι.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

STAR4. έγραψε:Εχει υπ οψιν του κανενας φίλος αν οι μετοχές αυτές θα μεταβιβάζονται. Δηλαδη να τις παρω εγώ και να τις κάνω δώρω στ ανήψια μου που ειναι μικρά και δεν εχουν αφμ?
Πιστεύω πως ναι, ... να τις μεταβιβάσεις σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ... ή ακόμα και να τις αγοράσεις στο όνομά τους από την αρχή.
(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΩΡΑ)

Αυτό τουλάχιστον ΙΣΧΥΕΙ 100% στις μετοχές εταιρειών ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ.
(Το γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτό)
Δε νομίζω να μην ισχύει το ίδιο και εδώ.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Zorro4 έγραψε:Καλά, ... αμφέβαλε ποτέ κανείς, πως δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει σχέδιο στην ΠΑΕ?
Πιστευεις πως δεν υπαρχουν ατομα που αμφεβαλλαν???? Γιατι επρεπε να βγαινει ο ζαγορακης και να κανει συνεντευξεις τυπου. Εμ δεν γινονται ετσι αυτα. και το ονομα του κανελλοπουλου που ακουστηκε απο τον μινο δεν επρεπε να ακουστει οπως και η συναντηση με τον αλογοταδε. αυτα τα κανεις και οταν εχεις αποτελεσματα βγαινεις και μιλας. η μομφη δεν ειναι στην διοικηση ειναι στον / στους δημοσιογραφους που το εβγαλαν.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Συμφωνώ, ... αλλά λόγω του κρίσιμου των περιστάσεων ...
είναι λίγο δύσκολο να κάνεις κρυφά μια επαφή με τον υπουργό οικονομικών.

Εδώ τον είχαν από πίσω μη τυχών και δουν καμιά κελεμπία να τον πλησιάσει.
ΤΕΣΠΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Μαζι σου 100%. Και να σου πω και κατι : δεν ξερω αν θα πραξει το καλυτερο δυνατο αλλα ξερω οτι αυτο που θα πραξει δεν θα εχει δολο και θα πιστευει οτι ειναι το καλυτερο δυνατο και αυτο εμενα με καλυπτει. οπως και με την διαχειριση των χρηματων του κοσμου.μπορει οι μεταγγραφες να μην βγουν ολες αλλα οσες κανουν δεν εχουν σκοπο να βγαλουν λεφτα αλλα να βοηθησουν την ομαδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”