Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
KOSTAS54
Δημοσιεύσεις: 3765
Εγγραφή: Σάβ 02 Μάιος 2009, 00:02

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

slidar έγραψε:Απο αυτους που κραζουν.. απορω αν εχουν κανει ποτε στην ζωη τους διαπραγματευση.. και διαπραγματευση οχι για 5 και 10 ευρω .. αλλα για εκατονταδες χιλιαδες ευρω..

Εγω πιστευω τελικα οτι θα κλεισει σε εμας .. και ολο αυτο με την κινα ειναι παιχνιδακι του μανατζερ μηπως και παρουν κανα ψιλο παραπανω.. αυτος και ο πελατης του.
Εγώ θα έλεγα και για 5.000 εως 10.000 € !!!!!!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula
Δημοσιεύσεις: 2736
Εγγραφή: Δευ 06 Ιαν 2014, 19:48

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

slidar έγραψε:Απο αυτους που κραζουν.. απορω αν εχουν κανει ποτε στην ζωη τους διαπραγματευση.. και διαπραγματευση οχι για 5 και 10 ευρω .. αλλα για εκατονταδες χιλιαδες ευρω..

Εγω πιστευω τελικα οτι θα κλεισει σε εμας .. και ολο αυτο με την κινα ειναι παιχνιδακι του μανατζερ μηπως και παρουν κανα ψιλο παραπανω.. αυτος και ο πελατης του.
Είναι πολύ πιθανό, λατίνος γαρ, αλλά εγώ ήδη χαλάστηκα αρκετά με την πάρτη του
Άβαταρ μέλους
zarathustra79
Δημοσιεύσεις: 1933
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 20:54

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αυτό που έγραψαν κάποια παιδιά οτι από την παε προκύπτει οτι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται από που προκύπτει; Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή είναι τύπου μου είναι ένας γνωστός οτι του είπε ο τάδε;;
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 8035
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Mīngus »

zarathustra79 έγραψε:
Mīngus έγραψε:@zarathustra79

Το ίδιο λέμε. Όριο υπάρχει και δεν περιμένουμε κανέναν ΑΡΔ να μας πει το αντίθετο ή να το επιβεβαιώσει.
Το μοντέλο που μόλις περιέγραψες βέβαια είναι το πλέον ακατάλληλο, γιατί προϋποθέτει την ύπαρξη ποδοσφαιρικών γνώσεων από την Γκοντζάροβα.
Καθόλου ποδοσφαιρικές γνώσεις δεν προϋποθέτει. Η goncharova κάνει τους λογιστικούς υπολογισμούς και βάζει το πλαφόν που μπορούμε να έχουμε βάσει του προϋπολογισμού. Αυτό κάνουν όλες οι σωστές ομάδες και αυτό θα έπρεπε να κάνουμε και μεις και το κάναμε τα προγηούμενα χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος για παράδειγμα είχε γίνει στην περίπτωση του τζαβέλα που είχε βάλει βέτο η g. όχι γιατί πίστευε οτι δεν είναι καλός παίκτης ο τζαβέλας (σιγά μην τον ήξερε κ από πριν...), αλλά γιατί ήξερε οτι βάσει προϋπολογισμού δε θα έβγαιναν τα χρήματα.

Η διαφορά είναι οτι τώρα ο σαββίδης πλέον λέει (στον michel κ όχι στην gonchareva) οτι κ να ξεπεραστεί το πλαφόν, θα το καλύψει ο ίδιος στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αρκεί να πεισθεί οτι αξίζει να γίνει αυτή η υπέρβαση (βλέπε berbatov).
Συγκεκριμένα γράφεις:
Αυτό το δεν υπάρχει όριο σημαίνει οτι αν το μαράκι έλεγε οτι από τον προϋπολογισμό για τον matheus μπορούμε να δώσουμε μέχρι Χ, αλλά ο παίκτης αξίζει για παραπάνω από Χ τότε δεν υπάρχει ο περιορισμός και τα δίνουμε τα παραπάνω.
Με ποια κριτήρια το Μαράκι ορίζει το Χ ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε για τον Ματέους πχ; Γιατί αν είναι απλά βάσει προϋπολογισμού τότε για τον κάθε Ματέους το ποσό δε μεταβάλλεται. Άρα προκύπτει ποδοσφαιρικό ζήτημα.
Το ότι αυτό γίνεται σε κάθε σωστή ομάδα είναι αναληθές. Οι περισσότερες ομάδες λειτουργούν με προκαθορισμένα budget, τα οποία και διαχειρίζονται εν λευκώ συγκεκριμένα στελέχη.
Προσωπικά (και το έχω γράψει αρκετές φορές), θεωρώ ότι αυτό το μοντέλο που εφαρμόζει ο ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά είναι η μεγαλύτερη κατάρα της εποχής Σαββίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τετ 22 Ιουν 2016, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7790
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από DimitrisS »

zarathustra79 έγραψε:Αυτό που έγραψαν κάποια παιδιά οτι από την παε προκύπτει οτι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται από που προκύπτει; Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή είναι τύπου μου είναι ένας γνωστός οτι του είπε ο τάδε;;
Ειναι η ενημερωση της ΠΑΕ προς τον τυπο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 30101
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΤΕΟΥΣ? :o :o

Λογικες οι αντιδρασεις..

[youtube]W2IdDHO6u7k[/youtube]


Και μονο που σκεφτομαι τις 30 σελιδες μεχρι το βραδυ.... :(
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από mbison »

Δεν πειράζει. Με τα λεφτά αυτά ας παρουνε 10 αρι. Αλλαγή ο Κουλούρης.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
Δημοσιεύσεις: 4817
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

20 σελιδες,ε?Και αν σκεφτεις οτι αυριο γραφω το πιο δυσκολο μαθημα που μου εχει μεινει....
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos
Δημοσιεύσεις: 1193
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 23:45
Τοποθεσία: Θεσσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Λιγο χαλαρα με τον Ματεους. Παιχταρας δεν λεω , αλλα αν δεν υπογραψει δεν χαθηκε και ο κοσμος.
Αν αποφασισει να παει Κινα τελικα , καλυτερα θα πω εγω , καθώς οι φιλοδοξιες του παικτη όπως επίσης και η ορεξη που του εχει απομεινει για το ποδοσφαιρο φαίνεται από τις επιλογες του.
Αν θελήσει Κίνα σημαίνει ότι ο άνθρωπος το έχει πάρει χαμπάρι ότι πλέον πάει για ..απόσυρση. No problem !
Αν όμως έχει φιλοδοξίες και κάψα να πετύχει κάτι ακόμα στην καριέρα του θα έρθει σε εμάς. Τέτοιους παίχτες θέλω , όχι άλλους τουρίστες.
:pano:

υγ. Στην ουσία ο Ματέους καλείται να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο ή όχι. Μακάρι να έρθει σε εμάς. Αλλά αν δεν έρθει δεν θα σκάσουμε κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aisiodoksos την Τετ 22 Ιουν 2016, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από eorptol »

Το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
psc1998
Δημοσιεύσεις: 466
Εγγραφή: Κυρ 31 Αύγ 2008, 15:52

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από psc1998 »

BigBaby έγραψε:
joshua έγραψε:Το μονο κακο στην αναμειξη των κινεζων ειναι γιατι στον λουτσο δεν κανουν μια προταση και για εναν δικο μας παικτη.
Εκαναν για τον Κλαους αλλα ηταν τελευταια ημερα των μεταγραφων!!!
Ας δωσουν σημερα 5 χαρτια και ας παρουν τον αρχισκορερ μας!!!
Η πραγματικη αιτια που δεν προχωρησε του Κλαους ειναι διοτι οι Κινεζοι ηθελαν ενα τουλαχιστον τατου με Κινεζικα γραμματα σε εμφανη σημειο.Χωρος δεν υπηρχε στον αρχηγο και χαλασε η μεταγραφη...
burbu

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από burbu »

Kostas_Peraia4 έγραψε:20 σελιδες,ε?Και αν σκεφτεις οτι αυριο γραφω το πιο δυσκολο μαθημα που μου εχει μεινει....
Μην αγχώνεσαι θέμα θα πέσει μεταγραφές 2016 :lol:
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από simba »

psc1998 έγραψε: Η πραγματικη αιτια που δεν προχωρησε του Κλαους ειναι διοτι οι Κινεζοι ηθελαν ενα τουλαχιστον τατου με Κινεζικα γραμματα σε εμφανη σημειο.Χωρος δεν υπηρχε στον αρχηγο και χαλασε η μεταγραφη...
Κλαιω, ωραιος! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79
Δημοσιεύσεις: 1933
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 20:54

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Mingus το μπάτζετ κάθε ομάδας καθορίζεται βάσει των λογιστικών στοιχείων. Τόσα έσοδα έχουμε, τόσα έξοδα, άρα για να βγεί η χρονιά θα πρέπει να ξοδέψουμε τόσα χρήματα. Αυτή είναι η δουλειά της gonchareva. Nα πει πχ οτι δε μπορούμε να δώσουμε πάνω από τόσα χρήματα για τον Matheus γιατί αλλιώς θα μπούμε μέσα. Η gonchareva όταν έδινε άκυρα δεν τα έδινε γιατί δεν της άρεσαν οι παίκτες, απλά έβλεπε οτι με τις προτάσεις που γίνοταν θα ξεπερνούσαμε το μπατζετ.

Εδώ λοιπόν έρχεται ο σαββίδης και λέει στον michel, δεν υπάρχει μπάτζετ, αν μου βρεις έναν παίκτη που πέρνει παραπάνω χρήματα και με πείσεις οτι αξίζει να τον πάρουμε θα τα δώσουμε κ ας μπούμε μέσα γιατί θα καλυφθεί η χασούρα στην επόμενη άυξηση ΜΚ.

Τώρα αν είναι καλό κακό, δεν το σχολιάζω. Όλα αυτά τα έγραψα για να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει δεν υπάρχει όριο στο μπάτζετ.
Άβαταρ μέλους
che4
Δημοσιεύσεις: 7251
Εγγραφή: Σάβ 16 Οκτ 2010, 20:27

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από che4 »

Νομιζω οτι κάπου εδω ηρέμησε η κατάσταση με τον Ματέους

Αποτέλεσμα χαμος στο φορουμ

Μπαν ο εις μονο δυο μερες

Μαλλον ο χαμος γιαυτο εγινε

Και αυτος φταίει ομως πρωι πρωι του λεω για βουνά και απαντάει Τσε εμένα μαρεσουν τα μπάνια ... Αναμενόμενο το σημερινό μπαν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”