Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Xαχαχαχαχα.Ειστε απιθανοι ρε σεις!!!
ΤΡΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
ΤΡΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
Νταξει αλλο πρωταθλημα αλλα λεφτα...αλλα μπορει ν ναι κ καλος παίκτης ο κρεσπο αλλα δεν ξερω δεν εμπνέει
Σεντερ μπακ και 6αρι νομίζω ότι είναι και πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιοτητες μας
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μανιακ
Ουτε για τερματα θαρρω πως ειναι κατεπειγον, εξ ου κ η ανανεωση σε Βελλιδη.
Εχεις τη Μπεσικτας στο περιμενε γιατι ζηταει αρκετα, ελπιζεις να μη σκασει ρωσος, αραβας κλπ και περιμενεις μαχρη απο λουκας-μακ (αφου πλεον κινεισαι με τη φιλοσοφια της ασφαλειας)..
Και στην τελικη εφοσον σου φαινεται υπερβολικο να δωσεις ακομα και 2 μυρια για τερματα αξιωσεων, κανεις αυτο π προτεινα πριν μερες, 700k δανεισμο και 1.5-1.8Μ οψιον, για να ελαχιστοποιησεις και το ρισκο μη δε σου βγει ή δεν εγκλιματιστει..
Ουτε για τερματα θαρρω πως ειναι κατεπειγον, εξ ου κ η ανανεωση σε Βελλιδη.
Εχεις τη Μπεσικτας στο περιμενε γιατι ζηταει αρκετα, ελπιζεις να μη σκασει ρωσος, αραβας κλπ και περιμενεις μαχρη απο λουκας-μακ (αφου πλεον κινεισαι με τη φιλοσοφια της ασφαλειας)..
Και στην τελικη εφοσον σου φαινεται υπερβολικο να δωσεις ακομα και 2 μυρια για τερματα αξιωσεων, κανεις αυτο π προτεινα πριν μερες, 700k δανεισμο και 1.5-1.8Μ οψιον, για να ελαχιστοποιησεις και το ρισκο μη δε σου βγει ή δεν εγκλιματιστει..
- paokovios1974
Άποψη ε , ναι όλοι έχουν μία σαν την κωλ@τρυπιδα που λέει και το γνωστό ρητό.simba έγραψε:Πεστα ρε λογιε, επανεφερε μας στην ταξη...
Ειναι που συμπιπτει το θερινο ηλιοστασιο με την πανσεληνο μωρε..
Πανυως καλο θαταν να διατυπωνες την αποψη σου (οχι εκτιμησεις βασει κινησεων-τακτικών-γεγονότων παρελθοντος,αυτα ειναι του διαβολου) και οχι μονο ειρωνιες οποτε μπαίνεις...
Θα την διατυπώσω όταν θα ξέρω και όχι τώρα που υποθέτω και νομίζω και ακούω τον κάθε πολύξερο που νομίζει ότι πουλάει γνώση.
Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sim a συμφωνω αν κ αν κανει λαθος ο γλυκος θα χουμε δράματα εδω ...
Paokivios cissoko k λουιζ καρλις
Paokivios cissoko k λουιζ καρλις
-Κάτι άκουσα για ένα δεκάρι..-Όχι όχι κυρ Σάββα με Πέλκα και φέτος..φήμες φήμες..MANIAKOS έγραψε:![]()
![]()
Βάλε καμια με ευλογητο ήταν ο αγαπημένος μου
Παντως ονοματα παιζουν μονο για Μπακ κ τερμα λιγο που σημαινει τα αλλα δεν τα χουμε α προτεραιότητα

Γιατί άραγε ο Μίχελ δεν με παρουσιάζει?Αφού συμφωνήσαμε στα λεφτά πότε θα αποκαλυφθώ??

- paokovios1974
Α ναι ηταν και ο σισσοκο.
Λιγοι παπαδες για τη θεση.
Προβλεπω να σκαει 6αρ μετα τον λοταρ ματεους.
Λιγοι παπαδες για τη θεση.
Προβλεπω να σκαει 6αρ μετα τον λοταρ ματεους.
- Kostas_Peraia4
Παντως,αν το δουμε καθαρα ρεαλιστικα,δεν γινεται η 2η επιλογη πισω απο τον Βαρελα να ειναι ο Crespo.Tοσοι παικτες υπαρχουν εκει εξω,δεν γινεται να εχουν τοσο ψηλα στην λιστα τους εναν γυρολογο ο οποιος σχεδον ποτε δεν ειχε γεματες χρονιες.
Εν τω μεταξει αυτο αυτον κ περσι η πρόπερσι τον θελαμε ... Κατι θα παιζει με μανατζερ
- paokovios1974
- Kostas_Peraia4