Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Αναλογικα να το δεις,δεν γινεται να μην εχεις μπαμ,ειδικα απο την στιγμη που εχει κ@υλωσει κι αυτος με την προοπτικη του Τσαμπιονς Λιγκ.Εχει φερει μεχρι στιγμης Νατχο,Νομποα,Μπερμπατοφ και Στοχ(οταν ηρθε σαν μπαμ ηρθε).Ολο και καποιο δωρακι θα μας κανει 

-
Dimg4 έγραψε:Δεν ξερω για σας αλλα γνωριζοντας τ ποσο μουρλος ειναι ο ιβαν, ελπιζω ν ξανανιωσω εκεινο το συναισθημα της ανακοινωσης Μπερμπατοφ. Και να προλαβω τα γραφικα "νΑι αλλα δεν επιασε κλπ κλπ" αναφερομαι στην καυλα εκεινων των ημερων. ΜΑΚΑΡΙ να ζητησει ο Ιβιτς κανα παιχταρα χαφ να συμπληρωθει η φετινη θετικη αυρα.
Μαζί σου.....
Αρκεί να είναι ο Miguel!!!!!!!!

- ace79grpaok
Vitor?????????makispaspartou έγραψε:Dimg4 έγραψε:Δεν ξερω για σας αλλα γνωριζοντας τ ποσο μουρλος ειναι ο ιβαν, ελπιζω ν ξανανιωσω εκεινο το συναισθημα της ανακοινωσης Μπερμπατοφ. Και να προλαβω τα γραφικα "νΑι αλλα δεν επιασε κλπ κλπ" αναφερομαι στην καυλα εκεινων των ημερων. ΜΑΚΑΡΙ να ζητησει ο Ιβιτς κανα παιχταρα χαφ να συμπληρωθει η φετινη θετικη αυρα.
Μαζί σου.....
-
goran 64 έγραψε:Μάάάάκηηηη...Ξέχασες τον Τζαβέέέέλλααααα...
Xaxaxaxa..Για να αποχωρήσει εννοείς ε?? Χαχαχαχα!!!
Γιατί τον έχω σαν μπακ...
Ας μείνει άλλον έναν χρόνο και τον αντικαθιστά του χρόνου ο Γιαννούλης που θα έχει δύο χρονιές ψηθεί!
-
Χαχαχαχα!! Αυτόν τον είχαμε ντε...Τον άλλον λέω..που φοράει το 4.....ace79grpaok έγραψε:Vitor?????????makispaspartou έγραψε:Dimg4 έγραψε:Δεν ξερω για σας αλλα γνωριζοντας τ ποσο μουρλος ειναι ο ιβαν, ελπιζω ν ξανανιωσω εκεινο το συναισθημα της ανακοινωσης Μπερμπατοφ. Και να προλαβω τα γραφικα "νΑι αλλα δεν επιασε κλπ κλπ" αναφερομαι στην καυλα εκεινων των ημερων. ΜΑΚΑΡΙ να ζητησει ο Ιβιτς κανα παιχταρα χαφ να συμπληρωθει η φετινη θετικη αυρα.
Μαζί σου.....
- Vasilis pap
ρε αλανια συνοπαδοι επειδη καποιοι απο εσας ξερετε τι γινεται και δεν πουλατε παπα οπως PNG OLAPAOK κτλπ. μπορειτε να πειτε τι γινεται με μπαλντε σκαριονε βελοσο και μποικο? γτ ο καθενας πεταει οτι θελει σε αυτα τα σαιτ. ας με διαφωτισει καποιος σας παρακαλω
- Kostas_Peraia4
Κωστα ειναι αρκετα πιθανον στην θεση πισω απο τον φορ να προοριζουν ως πρωτη επιλογη τον Ματεους. Σε ρολο περισσοτερο περιφερειακου επιθετικου (SS) και λιγοτερο επιτελικου μεσου (ΑΜ). Εγω ειμαι πολυ ενταξει με αυτο αν αυτο ειναι το πλανο του Ιβιτς που περιμενω οτι σε καποια παιχνιδια θα χρησιμοποιησει συστημα με δυο 8αρια (4-3-3) εχοντας εκει τον Σαχοφ, ενω δεν πιστευω οτι θα εξαφανισει τελειως τον Πελκα.
Οποτε προσωπικα σε ενα 4-2-3-1 δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα αν η βασικη επιλογη πισω απο τον φορ ειναι ο Ματεους.
Σε 8αρι ειμαστε καλα με Τσιμιροτ σε ρολο box to box με την ελπιδα οτι φετος πλεον εχει προσαρμοστει πληρως και θα αρχισει να προσφερει ακομα περισσοτερο δημιουργικα βελτιωνοντας την τελικη του πασα. Φυσικα εκει υπαρχει και ο Σαχοφ με τον Χαριση οποτε ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος.
Για την θεση που καιγομαι ειναι το DM και ελπιζω εκει και στον φορ να γινει η μεγαλη υπερβαση με εναν παικτη τυπου Νοboa αλλα πιο αθλητικο.
Οποτε προσωπικα σε ενα 4-2-3-1 δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα αν η βασικη επιλογη πισω απο τον φορ ειναι ο Ματεους.
Σε 8αρι ειμαστε καλα με Τσιμιροτ σε ρολο box to box με την ελπιδα οτι φετος πλεον εχει προσαρμοστει πληρως και θα αρχισει να προσφερει ακομα περισσοτερο δημιουργικα βελτιωνοντας την τελικη του πασα. Φυσικα εκει υπαρχει και ο Σαχοφ με τον Χαριση οποτε ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος.
Για την θεση που καιγομαι ειναι το DM και ελπιζω εκει και στον φορ να γινει η μεγαλη υπερβαση με εναν παικτη τυπου Νοboa αλλα πιο αθλητικο.
Όχι Μάκη, στα C.B. δεν τον είδα και δεν πρόσεξα ότι τον έχεις σαν αριστερό μπακ, sorry...makispaspartou έγραψε:goran 64 έγραψε:Μάάάάκηηηη...Ξέχασες τον Τζαβέέέέλλααααα...
Ας μείνει άλλον έναν χρόνο και τον αντικαθιστά του χρόνου ο Γιαννούλης που θα έχει δύο χρονιές ψηθεί!

Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι αριστερό μπακ Τζαβέλλας...ΝΙΕΤ πλέον...

Μας έχουν σκάσει ρε π@@στη μου...Πφφφφφφφφφ...έγγυες να μασταν θα είχαμε γεννήσει να ούμε!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Aντε ρε Ματεους,εχουμε διαβασμα λαιμαι

Υ.Γ. Εκτός κι αν ο...................... Maniac πέσει πάλι μέσα και ανακοινωθεί αύριο...

-
Tυπικά τον βάζω με την λογική ότι μπορεί να δίνει βοήθειες σε δύο θέσεις.goran 64 έγραψε:Όχι Μάκη, στα C.B. δεν τον είδα και δεν πρόσεξα ότι τον έχεις σαν αριστερό μπακ, sorry...makispaspartou έγραψε:goran 64 έγραψε:Μάάάάκηηηη...Ξέχασες τον Τζαβέέέέλλααααα...
Ας μείνει άλλον έναν χρόνο και τον αντικαθιστά του χρόνου ο Γιαννούλης που θα έχει δύο χρονιές ψηθεί!![]()
Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι αριστερό μπακ Τζαβέλλας...ΝΙΕΤ πλέον...
- PaokPatraG4
- Kostas_Peraia4
Μην ανησυχεις αδερφε δεν ειμαστε Κουλα...
Απο την στιγμη που ειναι εδω ο ποδοσφαιριστης δυσκολα δεν θα κλεισει.