Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Εδωσα κ τα προβλεπομενα νουμερα στις φανελες νεοαποτηθεντων.. για να δουμε σθα τα ωαλει κανεις αρδ σε σιτε?
- Lacedaemonian
- Kostas_Peraia4
Η μίρλα μας, η αγωνία μας και οι ΑΡΔ ίσως μας έχουν απομακρύνει από την πραγματικότητα. Και εξηγούμαι...
Ο Ίβιτς είναι γνωστό ότι θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το σύστημα Σάντος, με 2 αμυντικά χαφ και 10άρι μπροστά τους. Σε αυτό λοιπόν δεν χωράνε 8άρια box to box. Είναι επίσης γνωστό ότι θέλει ύψος σε κάθε γραμμή, άρα τα Τσίμιροτ-Χαρίσης ή Τσίμοροτ-Κάτσε δεν παίζουν.
O Σακόφ λοιπόν για που προορίζεται? Μήπως έχει αυτόν στο μυαλό του για αμυντικό χαφ δίπλα στον Τσίμι (αν βέβαια είναι καλύτερος από τον Τζιόλη?). Επίσης, αν γίνει καμία στραβή και δεν φύγει ο Μακ, τότε όπως καταλαβαίνουμε, και 9άρι και 10άρι δεν θα έρθουν. Αυτό γιατί τη μία θέση θα πάρει ο Ματέους.
Άρα για μένα τα μόνα σίγουρα είναι το στόπερ και ο τερματάς. Για τα υπόλοιπα θα δείξει...
Ο Ίβιτς είναι γνωστό ότι θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το σύστημα Σάντος, με 2 αμυντικά χαφ και 10άρι μπροστά τους. Σε αυτό λοιπόν δεν χωράνε 8άρια box to box. Είναι επίσης γνωστό ότι θέλει ύψος σε κάθε γραμμή, άρα τα Τσίμιροτ-Χαρίσης ή Τσίμοροτ-Κάτσε δεν παίζουν.
O Σακόφ λοιπόν για που προορίζεται? Μήπως έχει αυτόν στο μυαλό του για αμυντικό χαφ δίπλα στον Τσίμι (αν βέβαια είναι καλύτερος από τον Τζιόλη?). Επίσης, αν γίνει καμία στραβή και δεν φύγει ο Μακ, τότε όπως καταλαβαίνουμε, και 9άρι και 10άρι δεν θα έρθουν. Αυτό γιατί τη μία θέση θα πάρει ο Ματέους.
Άρα για μένα τα μόνα σίγουρα είναι το στόπερ και ο τερματάς. Για τα υπόλοιπα θα δείξει...
-
- Επικοινωνία:
φιλε μου για 10αρι περιμενουν τον verdi δεν περιμενουμε μεχρι αυγουστο ηταν ξεκαθαρος κ οσ αββιδης θελει το παν να προσπαθησουμε να μπυμε στους ομιλους κ ο μιχελ/ιβιτς οτι μεχρι την προετοιαμσια να νε το 90% του ροστερ ετοιμοace79grpaok έγραψε:Και εγώ βλέπω να κλείνει ο βαρελας και στα 6-9-10 να κινούμαστε Αύγουστο που θα είναι και παχιές οι μύγες.
αρα προβλεπω επομενες κινησεις απο αυριο ειναι ο βερντι ο βαρελας ειμαι στο 100%σιγουρος αντε να δωσουμε κανενα 700αρι το πολυ πιεζει κ αυτος αρα κλεινει κ ο αμυντικος παμε μετα για τον αγκατζι που απο πληροφοριες που χω αφου ανανεωσαν κ τον βελλιδη να ειναι σιγουροι αν δεν βγει θα νε ελευθερος μαπ την μλαν ο αγκατζι (με 650χιλ
απ οτι ακουσα) κ μενει η υπερβαση για τον επι8ετικο κ το 6αρι που ακομα ψαχνουμε αν μας χυλοπιτιασουν της μπραγκα 2ος ο σισσοκο για 6 κ 9αρι παμε οπως ειπες για αυγουστο..
10αρι παμε για τον βερδι δανεικο με οψιον αγορας η αγορα εφικτη με μεταπωληση.
(αφου αποριφτηκαν οι γκαστον ραμιρες κ σκαριονε που ζητανε πανς απ 1,8χαρτια που μεχρι αυγουστο θα βρουν ομαδες αυγουστο δεν βρισκεις 10αρια κ παιχτες ποιοτικους κ ελευθεροι να νε τους κλεινουν οπως κλεισαμε εμεις σαχοφ/ματος/ματεους/τζαλμα)
Αρχίσαμε να κλαίμε και είναι μόνο 21 Ιουνίουspyretto έγραψε:Μπορει να είναι δανεισμός για έξι μήνες με οπσιόν αγοράς. Οπως και να χει αν η Στεάουα θέλει πολλά λεφτά ο παίκτης δεν έρχεται, εκτός αν νομίζεις κάτι διαφορετικό από αυτά που σου έχει δείξει πως κινείται η ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια.
Μάλλον είναι και το ffp στη μέση και με Ρώσο μεγαλομέτοχο πρέπει να είσαι προσεκτικός, δεν ξέρω.
Αυτό που βλέπω είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε να τρέχουμε και πάλι.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To 7 το κρατανε για τον Verdi,αυριο θα ξερουμε αν ενεργοποιησει την οψιον η Καπρι.
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση ομαδα β' Ιταλιας να πληρωσει εκατομμυρια.
Δεν ξερω αν τον ειδατε τον παιχτη,σε δυο τρια βιντεο που τον ειδα εχει πολυ καλα στοιχεια αλλα σωματικα θυμιζει Πελκα.
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση ομαδα β' Ιταλιας να πληρωσει εκατομμυρια.
Δεν ξερω αν τον ειδατε τον παιχτη,σε δυο τρια βιντεο που τον ειδα εχει πολυ καλα στοιχεια αλλα σωματικα θυμιζει Πελκα.
μετα απο αυτο μονο εμεις του καναμε προταση περιμενει να τελειωσει με το euro και θα δεχτειRoMaN έγραψε:Ο δεκάρης αντικαθίσταται τακτικά από 2 8άρια, ενώ ο ΤΦ δεν αντικαθίσταται από κανέναν...
Επιμένω στην αγορά βαρβάτου ΤΦ (επιπέδου Stekelenburg πχ)..
Αυτός είναι ο ψηλός που έπαιζε στη πρωταθλήτρια Γαλλίας;Γκουερινο έγραψε:Kαναμε προταση στον Ζλαταν που ειναι ελευθερος και περιμενουμε. ειπε μεχρι την πεμπτη θα απαντησειspyretto έγραψε:Μπορει να είναι δανεισμός για έξι μήνες με οπσιόν αγοράς. Οπως και να χει αν η Στεάουα θέλει πολλά λεφτά ο παίκτης δεν έρχεται, εκτός αν νομίζεις κάτι διαφορετικό από αυτά που σου έχει δείξει πως κινείται η ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια.
Μάλλον είναι και το ffp στη μέση και με Ρώσο μεγαλομέτοχο πρέπει να είσαι προσεκτικός, δεν ξέρω.
Αυτό που βλέπω είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε να τρέχουμε και πάλι.
Γιατί τον έχουμε αφήσει ακόμη ελεύθερο;;;
https://twitter.com/TheEPLZone/status/7 ... 52/video/1
Φέτος έχεις ιβιτς Μίχελ ασε λοιπόν τα πέρσι και πρόπερσι αν ήταν οι ίδιοι και πέρσι να το έλεγες αυτόspyretto έγραψε:Τα ίδια λέγαμε πέρσι και πρόπερσι.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ απολύτως με το σενάριό σου, τα ονόματα και την χρονολογική σειρά. Μια ερώτηση: τελείες γιατί δεν βάζεις;Libra έγραψε:φιλε μου για 10αρι περιμενουν τον verdi δεν περιμενουμε μεχρι αυγουστο ηταν ξεκαθαρος κ οσ αββιδης θελει το παν να προσπαθησουμε να μπυμε στους ομιλους κ ο μιχελ/ιβιτς οτι μεχρι την προετοιαμσια να νε το 90% του ροστερ ετοιμοace79grpaok έγραψε:Και εγώ βλέπω να κλείνει ο βαρελας και στα 6-9-10 να κινούμαστε Αύγουστο που θα είναι και παχιές οι μύγες.
αρα προβλεπω επομενες κινησεις απο αυριο ειναι ο βερντι ο βαρελας ειμαι στο 100%σιγουρος αντε να δωσουμε κανενα 700αρι το πολυ πιεζει κ αυτος αρα κλεινει κ ο αμυντικος παμε μετα για τον αγκατζι που απο πληροφοριες που χω αφου ανανεωσαν κ τον βελλιδη να ειναι σιγουροι αν δεν βγει θα νε ελευθερος μαπ την μλαν ο αγκατζι (με 650χιλ
απ οτι ακουσα) κ μενει η υπερβαση για τον επι8ετικο κ το 6αρι που ακομα ψαχνουμε αν μας χυλοπιτιασουν της μπραγκα 2ος ο σισσοκο για 6 κ 9αρι παμε οπως ειπες για αυγουστο..
10αρι παμε για τον βερδι δανεικο με οψιον αγορας η αγορα εφικτη με μεταπωληση.
(αφου αποριφτηκαν οι γκαστον ραμιρες κ σκαριονε που ζητανε πανς απ 1,8χαρτια που μεχρι αυγουστο θα βρουν ομαδες αυγουστο δεν βρισκεις 10αρια κ παιχτες ποιοτικους κ ελευθεροι να νε τους κλεινουν οπως κλεισαμε εμεις σαχοφ/ματος/ματεους/τζαλμα)
Και στο πρωτο γκολ που θα χωσει μεσα στο τηγανι θα ακουστει τοLibra έγραψε: 8. Shakhov (στην dnipro ειχε ενα παθος με τα 8αρια 18 28 το 8 κενο ειναι αρα παει σε αυτον)
"παικταρα με το οκτω γαμα του γαυρου τον πρωκτο"
- Kostas_Peraia4
Aν ευσταθει του Verdi,αν μη τι αλλω δειχνει πως δεν θελουν να καψουν τον Πελκα,και εγω θα πω πως καλα κανουν!!!
Παιρνεις εναν παικτη που στα χαρακτηριστικα του,αλλα και ηλικιακα,μοιαζει παρα πολυ με τον παικτη που ηδη διαθετεις,ο οποιος φετος ειχε 9 γκολ και 7 ασσιστ.Επισης εκει που περυσι τετοιο καιρο κοστιζε 750 χιλιαρικα,φετος κοστζει 1,5 εκατομμυριο.Του εχεις δωσει ηδη την διπλασια αξια σχετικα με περυσι.ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν λεω οτι ο Πελκας πρεπει να ειναι το βασικο μας 10αρι,αλλα με τον Verdi,σιγουρα δεν θα γινει πχ Κοροβεσης ή Σαμπο που καθαριζαν τους παγκους
Παιρνεις εναν παικτη που στα χαρακτηριστικα του,αλλα και ηλικιακα,μοιαζει παρα πολυ με τον παικτη που ηδη διαθετεις,ο οποιος φετος ειχε 9 γκολ και 7 ασσιστ.Επισης εκει που περυσι τετοιο καιρο κοστιζε 750 χιλιαρικα,φετος κοστζει 1,5 εκατομμυριο.Του εχεις δωσει ηδη την διπλασια αξια σχετικα με περυσι.ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν λεω οτι ο Πελκας πρεπει να ειναι το βασικο μας 10αρι,αλλα με τον Verdi,σιγουρα δεν θα γινει πχ Κοροβεσης ή Σαμπο που καθαριζαν τους παγκους
- sourmenetes
- Moderator
Οχι δεν καταλαβα..γιατι πολυ απλα αν θελανε να φερουν καποιον για να φερουν θα ηταν ηδη εδω.καταλαβαινω οτι προσπαθουν για κατι που θεωρητικα ειναι καλυτερο(ασχετα αν θα φανει στο χορτο).simba έγραψε:Σουρμε, ελπιζω ν καταλαβαινεις τωρα την αντικειμενικη διαφορα αναμεσα στον ευλογο προβληματισμο (μπορει λιγο προωρο..οσο προωρος βεβαια μπορει να θεωρειται οταν η θεση στοπερ πραγματικά επειγει) και στην ταση για αγονη μιζερια (σπυρετο νο οφενς, αλλα το μαμησες στην υπερβολη)sourmenetes έγραψε:Εικικρινα στεκουν οι ερωτησεις σου;;τι εννοεις κλεισαμε;;;τι θες να βγουνε να σου πουνε;;spyretto έγραψε:Ψαχνουμε παικτες παλι δηλαδη; Κλεισαμε με ολους αυτους που σηζητουσαμε; Ειναι ενα θεματακι αν ισχυει...δεκαρι; επιθετικο; αμυντικο, τερματα; απο τα πανερια και παλι;
Αυτοι ειναι οι παιχτες με ονοματα;;
Ειπαν τι παιχτες ψαχνουμε στη συν.τυπου.
Καμια μα καμια ομαδα δεν εχει κανει ολες τις μςταγραφες.μακαρι να μπορουσαμε να τους ειχαμε κλεισει ολους,αλλα το θεωρω αδιανοητο.
Τις κραταει για να λεει πολλες φορες στο γηπεδο το "Τελεια και παυλα ΠΑΟΚ εισαι καβλα"Magpies4 έγραψε: Συμφωνώ απολύτως με το σενάριό σου, τα ονόματα και την χρονολογική σειρά. Μια ερώτηση: τελείες γιατί δεν βάζεις;