Πριν 2 εβδομάδες κάηκα φορώντας 30άρι αντηλιακό κάτω από ομπρέλα, γατάκια. Άκου 47 λεπτά. Μόνο ένα κομμάτι κάρβουνο θα βρουν.
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Ηλιακό έγκαυμα σε 47 λεπτά λέει.
Πριν 2 εβδομάδες κάηκα φορώντας 30άρι αντηλιακό κάτω από ομπρέλα, γατάκια. Άκου 47 λεπτά. Μόνο ένα κομμάτι κάρβουνο θα βρουν.

- Lacedaemonian
Ρομαν χθεσινη μεγιστη 31,7 C ?????????????Ρε τι καλα περνατε
Κριμα για το μαθημα αλλα μην απογοητευεσαι
Κριμα για το μαθημα αλλα μην απογοητευεσαι
-
Μπαρκαρούτσος
Σπαρτιάτη, 31.7 η actual θερμοκρασία...η αισθητή θα ήταν γάμησέ τα! Δεν βγήκα καθόλου έξω και δεν ξέρω (ζωάρα!)...
Καλά το μάθημα klein..και να πήγαινα, δεν είχα περισσότερες ελπίδες από τα άλλα που παρέστην, οπότε οκ..
Εγώ τις προάλλες κατέβηκα παραλία, στο λιμανάκι απέναντι από τον Λευκό Πύργο και λιάστηκα για κανένα δίωρο..εννοείται χωρίς μπλούζα. Με UV ακτινοβολία γύρω στο 6.5 αν θυμάμαι καλά (1 παρά το μεσημέρι κατέβηκα)..
Καλά είμαι πάντως..
Καλά το μάθημα klein..και να πήγαινα, δεν είχα περισσότερες ελπίδες από τα άλλα που παρέστην, οπότε οκ..
Ηλιακό έγκαυμα εννοεί το μαύρισμα, όχι κάτι σοβαρό..Spiros_S έγραψε:Ηλιακό έγκαυμα σε 47 λεπτά λέει.![]()
![]()
Πριν 2 εβδομάδες κάηκα φορώντας 30άρι αντηλιακό κάτω από ομπρέλα, γατάκια. Άκου 47 λεπτά. Μόνο ένα κομμάτι κάρβουνο θα βρουν.![]()
Εγώ τις προάλλες κατέβηκα παραλία, στο λιμανάκι απέναντι από τον Λευκό Πύργο και λιάστηκα για κανένα δίωρο..εννοείται χωρίς μπλούζα. Με UV ακτινοβολία γύρω στο 6.5 αν θυμάμαι καλά (1 παρά το μεσημέρι κατέβηκα)..
Καλά είμαι πάντως..
- Lacedaemonian
Μιση ωρα με αντιηλιακο εκατσα την Κυριακη(πρωτο μπανιο) στον ηλιο(μετα μονο θαλασσα και ομπρελα) στο Μαυροβουνι(ειχα και συνεφια!)και εγινα σαν τον κωλο της μαιμουςRoMaN έγραψε:Σπαρτιάτη, 31.7 η actual θερμοκρασία...η αισθητή θα ήταν γάμησέ τα! Δεν βγήκα καθόλου έξω και δεν ξέρω (ζωάρα!)...
Ηλιακό έγκαυμα εννοεί το μαύρισμα, όχι κάτι σοβαρό..Spiros_S έγραψε:Ηλιακό έγκαυμα σε 47 λεπτά λέει.![]()
![]()
Πριν 2 εβδομάδες κάηκα φορώντας 30άρι αντηλιακό κάτω από ομπρέλα, γατάκια. Άκου 47 λεπτά. Μόνο ένα κομμάτι κάρβουνο θα βρουν.![]()
Καλά είμαι πάντως..
ΥΓ Η κυρασπαρτιατισσα ηθελε να μου βαλει κατι περιεργα γιαουρτια του κορρε αλλα δεν την αφησα.Με τοσο αλατι πανω μου θα γινοτανε τυρι
-
Μπαρκαρούτσος
Αφήστε παιδιά, δραματική κατάσταση. Μου κλείνει το μάτι ο ήλιος και κοκκινίζω (δυστυχώς όχι από ντροπή).
Φέτος θα σωθεί κάπως η κατάσταση καθώς και λόγω του μικρού (1 έτους) βα πηγαίνουμε θάλασσα τις απογευματινές ώρες.

Φέτος θα σωθεί κάπως η κατάσταση καθώς και λόγω του μικρού (1 έτους) βα πηγαίνουμε θάλασσα τις απογευματινές ώρες.
- Kostas_Peraia4
Kαλημερα μαγκες.Σημερα προβλεπεται πολυ διαβασμα.Πεμπτη δινω το πιο δυσκολο απο τα μαθηματα που μου εχουν μεινει.Αντε να δουμε
αδερφέ ο δικός μου καφετζής λέει ότι μέχρι μέχρι τους 30 βαθμούς κάνει ζέστη, μετά κάνει ζέστΑ!!!!Lacedaemonian έγραψε:Αν δε γραψει το 4 μπροστα ειναι δροσ(ι)α![]()
(λογια του καφετζη μου στη γωνια πριν απο λιγο).
Καλημεραααα!!!!!
Ποσο ζηλευω οσους πατε θαλασσα ενω εμεις εδω κοζανη στα παλιοβουνα!
Ρομαν κλαιν ρε για το μαθημα!
Ποσο ζηλευω οσους πατε θαλασσα ενω εμεις εδω κοζανη στα παλιοβουνα!
Ρομαν κλαιν ρε για το μαθημα!
-
john4serres
- Lacedaemonian
-Σπυρο μια χαρα θα ειναι και τα απογευματα
(να τον χαιρεσαι τον μικρο)
-Μικε μαλλον οι καφετζηδες στις πολεις μας εχουν διαφορετικα κριτηρια
Αλλα η αληθεια ειναι οτι εδω κατω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχει ζεστη.Τα 40αρια ειναι καθημερινα
-Εσεις οι 2 (Γιωργος και Κωστας) κοιτατε κανα μαθημα και αφηστε τους ....χοντροκωληδες
Καλη επιτυχια βρε στα υπολοιπα 
-Μικε μαλλον οι καφετζηδες στις πολεις μας εχουν διαφορετικα κριτηρια
-Εσεις οι 2 (Γιωργος και Κωστας) κοιτατε κανα μαθημα και αφηστε τους ....χοντροκωληδες
Ευχαριστώ. Μόνο μια χαρά; Τέλεια θα είναι. Και το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη έτσι το κάναμε και ήταν τέλεια.
- Lacedaemonian
Spiros_S έγραψε:Ευχαριστώ. Μόνο μια χαρά; Τέλεια θα είναι. Και το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη έτσι το κάναμε και ήταν τέλεια.
Καλημέρα οριακά σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα...
Κοσμοσυρροή στον καφενέ σήμερα, κεσάτια ο καφετζής, άάάλλλααα...
Ξανά μανά καλή επιτυχία Κωστή, κάνε καμιά ψιλοαποσύνδεση απ το forum για να διαβάσεις περισσότερο για το "παλούκι" που δίνεις, αλλά και για να γίνει πλέον το αυτονόητο, να ανακοινωθεί επιτέλους κι ο Ματέους...

RoMaN...
Σπύρο, το καλύτερο μπάνιο είναι το απόγευμα ρε τυχερέ...Λιγότερος κόσμος κι ο ήλιος δεν σου κλείνει το μάτι καν...έχει πετύχει τους λάγνους σκοπούς του ήδη απ το μεσημέρι...
Σπαρτιάτη (για την ζέστΑ)...γερά...κάνε καμιά βουτιά...

Υ.Γ. Εμείς μόνο με A.C. πλέον στο γραφείο, δεν αντέχεται η δυσφορία της υγρασίας πια...
Κοσμοσυρροή στον καφενέ σήμερα, κεσάτια ο καφετζής, άάάλλλααα...
Ξανά μανά καλή επιτυχία Κωστή, κάνε καμιά ψιλοαποσύνδεση απ το forum για να διαβάσεις περισσότερο για το "παλούκι" που δίνεις, αλλά και για να γίνει πλέον το αυτονόητο, να ανακοινωθεί επιτέλους κι ο Ματέους...
RoMaN...
Σπύρο, το καλύτερο μπάνιο είναι το απόγευμα ρε τυχερέ...Λιγότερος κόσμος κι ο ήλιος δεν σου κλείνει το μάτι καν...έχει πετύχει τους λάγνους σκοπούς του ήδη απ το μεσημέρι...
Σπαρτιάτη (για την ζέστΑ)...γερά...κάνε καμιά βουτιά...
Υ.Γ. Εμείς μόνο με A.C. πλέον στο γραφείο, δεν αντέχεται η δυσφορία της υγρασίας πια...
Καλημέρα και σε σένα.
Εγώ το ξέρω για το απόγευμα. Άντε να το εξηγήσεις στη γυναίκα μου που είναι και μελαχρινή και δεν καίγεται.
Εγώ το ξέρω για το απόγευμα. Άντε να το εξηγήσεις στη γυναίκα μου που είναι και μελαχρινή και δεν καίγεται.