Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Στο 24 τον παρουσιάζουν σαν το δεκάρι
Ψιλλοι στα άφτια μου μπήκανε βρε πω πω
Ψιλλοι στα άφτια μου μπήκανε βρε πω πω
Αν ο Ζαϊρο μας τελειωσε πάμε για εξτρεμ φυσικα. Στα φορ θα εχουμε Κλαους, Ματεους, Κουλουρη και Μακ αν μεινει. Αν φυγει ο Μακ πάλι για εξτρεμ το βλέπω.
-
Αμπαλια οι 24. Δεν ειναι δεκαρι. Στον ΠΑΟΚ ειναι σιγουρο οτι θα τον βαφτισουμε και δεκαρι αλλα δεν ειναι. Μπορει να παιξει την θεση, αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνουμε νομιζω.
Eδω ειχανε παιξει οι Ματεους-Ματος. Τον Σακοφ δεν τον ειδα καπου.
[youtube]-bfMhaWwRdw[/youtube]
Eδω ειχανε παιξει οι Ματεους-Ματος. Τον Σακοφ δεν τον ειδα καπου.
[youtube]-bfMhaWwRdw[/youtube]
MANIAKOS έγραψε:Βλεπω τον χοντροκωλη να αδυνατίζει σιγα σιγα δυστυχως
Κατσε ρε λακαμα,περιμενε,ακομα 20/6 εχουμε,2 μηνες γεματους.
Εξτρεμ ειναι κυριως που συγκλινει πολυ σε ρολο περιφερειακου φορ. Ομως και εγω περιμενω και λογω ηλικιας οτι θα παιξει πιο πολυ στον αξονα πισω απο το φορ και θα κανει μερικα ματς ως 9αρι σε ματς ειδικων συνθηκων με μεγαλυτερης δυναμικης αντιπαλους. Ο παικτης ειναι πολυεργαλειο. Θα νιωσω τεραστια ανακουφιση με το που ανακοινωθει.sporos123 έγραψε:Θεωρω οτι η θεση του θα ειναι δευτερο φορ-πισω απο τον επιθετικο.
Ειναι γεγονος οτι πρεπει να τα σκασεις χοντρα για ναπαρεςι δεκαρι οπως το θες.Οπως και για τερματα και για σεντερ φορ με @ρχιδι@.
Γι αυτο το λεω οτι πιστευω οτι θα παιζει πισω απο το φορaoratos έγραψε:Εξτρεμ ειναι κυριως που συγκλινει πολυ σε ρολο περιφερειακου φορ. Ομως και εγω περιμενω και λογω ηλικιας οτι θα παιξει πιο πολυ στον αξονα πισω απο το φορ και θα κανει μερικα ματς ως 9αρι σε ματς ειδικων συνθηκων με μεγαλυτερης δυναμικης αντιπαλους. Ο παικτης ειναι πολυεργαλειο. Θα νιωσω τεραστια ανακουφιση με το που ανακοινωθει.sporos123 έγραψε:Θεωρω οτι η θεση του θα ειναι δευτερο φορ-πισω απο τον επιθετικο.
Παντως για Βαρέλα αν ισχύουν τα ποσα οτι δίνουμε 600 κ αυτοι θελουν ενα κ τα θεωρούν πολλα πως ζητάμε ρήτρα απο μακ;;
Δεν το κατλαβαινώ
Τεσπα ελπίζω να ναι πολλοι ενδιαφερόμενοι κ να παμε στο Τριααρι
Δεν το κατλαβαινώ
-
Κι εγω αυτο πιστευω. Ειδικα σε δυσκολα εκτος εδρας ο Κλαους ειναι σαν να μην παιζει. Με 3αδα Γκαρι-Ματεους-Τζαλμα πιστευω οτι θα κλεισουμε πολλα σπιτια.aoratos έγραψε:θα κανει μερικα ματς ως 9αρι σε ματς ειδικων συνθηκων με μεγαλυτερης δυναμικης αντιπαλους.
Ειδικα για Ματεους που μιλαμε για παικταρα, επειδη στην ουσια το ξερουμε εδω και 1-2 βδομαδες οτι ερχεται δεν εχει την ιδια γλυκα ρε γαμωτο!
Ψηνεστε να κανουμε οτι δεν το ξερουμε στην ανακοινωση; Να το χαρουμε λιγο ρε παιδι μου.
Γραφουν οτι ειναι στη Θεσσαλονικη ηδη ο Ματεους!!! Παρα πολυ καλη μεταγραφη! Επαιζε στην Ντνιπρο που διαλυεται απο το 2011! Μπραβο σε Μιχελ και Ιβιτς!
- sourmenetes
- Moderator
Απλό είναι ψάχνουμε το ιδανικό..MANIAKOS έγραψε:Παντως για Βαρέλα αν ισχύουν τα ποσα οτι δίνουμε 600 κ αυτοι θελουν ενα κ τα θεωρούν πολλα πως ζητάμε ρήτρα απο μακ;;
Δεν το κατλαβαινώ
Ελεύθερος 26-30 χρονών να πάιζει στο 10 αλλά και στο 9 να είναι ψηλός αν χρειαστεί να παίξει και cb να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια μήπως χρειαστεί να παίξει και τέρμα να πιέζει όμως να μαρκάρει για να καλύψει και το 6.Επίσης να είναι έμπειρος να είναι ενεργός τα τελευταία 2 χρόνια να μην έχει μεγάλο συμβόλαιο (για να μην στραβώσουν οι άλλοι)
και να θέλει να έρθει σαν τρελός στον ΠΑΟΚ..
Δύκολο???ΠΑΟΚ είσαι...