Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
τετοιες ωρες ειναι ενδιαφερουσες
σκανε οι ειδησεις
σκαει και κανας μητροπολιτης..
το επομενο διωρο τριωρο
ειδικα τωρα που πλησιαζουμε και στην πρωτη προπονηση
σκανε οι ειδησεις
σκαει και κανας μητροπολιτης..
το επομενο διωρο τριωρο
ειδικα τωρα που πλησιαζουμε και στην πρωτη προπονηση
- sourmenetes
- Moderator
Τα επομενα 24ωρα ειναι πολυ κρισιμα....
Χαχαχαχαχα....
Χαρακτηριστικη ατακα των μεταγραφολογων...
Χαχαχαχαχα....
Χαρακτηριστικη ατακα των μεταγραφολογων...
Αν, ας πουμε, ο Ιρανός είναι η επιλογή των Ιβιτς και Μιχελ για τη θέση του φορ, να θεωρήσουμε οτι δεν ξέρουν τι τους γίνεται? Πρέπει να μας ρωτήσουν?
Οι κρίσεις στο χόρτο και μετά από ικανό διάστημα. Μην πει κανείς για έτοιμους και άμεσης απόδοσης παίχτες, γιατί θα θυμηθώ τον Μπερμπάτωφ.
Οι κρίσεις στο χόρτο και μετά από ικανό διάστημα. Μην πει κανείς για έτοιμους και άμεσης απόδοσης παίχτες, γιατί θα θυμηθώ τον Μπερμπάτωφ.
-
Asimos
Η περίπτωση Κονέ είναι η επιτομή της βαθιάς κρίσης της βαζέλας. Μην σας κάνει εντύπωση επικοινωνιακό ντεμαράζ με διπλή κατεύθυνση 1. πόσο άχρηστος είναι ο Κονέ και 2. διθύραμβοι για Αλαφούζο (κρατάει το μαγαζί υγιές) και κανένα επίτευγμα Σραπατσόνι την τελευταία δεκαετία.
Για τον Ιρανό αδιάφορο. Ξέρω πως ο Ίβιτς θα φέρει αυτούς που θέλει και μου φτάνει.
Για τον Ιρανό αδιάφορο. Ξέρω πως ο Ίβιτς θα φέρει αυτούς που θέλει και μου φτάνει.
Μονάχα εσύ Άγιε μου, μονάχα εσύ λέμεεεεε...agios έγραψε:Coming soon...Touba theater of dreams...
![]()
- navigator11
Ακριβώς αυτό λένε οι προλαλήσαντες! Θα υλοποιήσουν οι υπεύθυνοι το σχεδιασμό τους κ προφανέστατα ουδόλως θα ... προβληματιστούν για τους ενδοιασμούς που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε από εμάς. Επιμένω πως ακόμα κ φέτος ευρίσκεται ο ... μαγικός τρόπος αυτό το νήμα να καταντά κουραστικό, αν όχι αδιάφορο! Ακόμα και φέτος!!!
-
makispaspartou
Τι περιμένουμε λοιπόν τη βδομάδα που ξεκινάει???
1. Ματέους Έρχεται υπογράφει και ξεκινάει προπονήσεις.
2. Αμυντικο? Πιστεύω θα κλείσει τελικά ο Βαρέλας. Άλλωστε αν δεν τον ήθελαν δε θα έβγαινε ότι τον συμφώνησαν ώστε να τον έχουν σύμμαχο στις διαπραγματεύσεις.
3. Τερματοφύλακας? Κάτι μου λέει ότι θα κλείσει και δε θα είναι ο Μπόικο. Αν και θα τον ήθελα πολύ.
Νομίζω θα ήθελα τις υπερβάσεις στο 6,10 και 9.
Με Βελόζο,Σκαριόνε,Μειρέλες,Αλβάρεζ ελεύθερους τι στον .... κάποιον θα κλείσουμε!!
2. Αμυντικο? Πιστεύω θα κλείσει τελικά ο Βαρέλας. Άλλωστε αν δεν τον ήθελαν δε θα έβγαινε ότι τον συμφώνησαν ώστε να τον έχουν σύμμαχο στις διαπραγματεύσεις.
3. Τερματοφύλακας? Κάτι μου λέει ότι θα κλείσει και δε θα είναι ο Μπόικο. Αν και θα τον ήθελα πολύ.
Με Βελόζο,Σκαριόνε,Μειρέλες,Αλβάρεζ ελεύθερους τι στον .... κάποιον θα κλείσουμε!!
τον αγκατσι τον εχουμε ξεγραψει τελειως?makispaspartou έγραψε:Τι περιμένουμε λοιπόν τη βδομάδα που ξεκινάει???
Κι έλεγα ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει ο ιρανός η κοψιά και το στυλ..να αυτον..
[youtube]9SamviLQ4VA[/youtube]
[youtube]9SamviLQ4VA[/youtube]
-
john4serres
Η θέση 10 που ψάχνουμε είναι πολύ δύσκολη, όπως και οι περισσότερες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που έχει πέσει τόσο μαύρο χρήμα. Τις αξίες καλώς οι κακώς πρέπει να τις δημιουργούμε εμείς κατά κύριο λόγο. Ειδικά τα 10άρια σε καλή ηλικία είναι πολύ ακριβά. Το αστείο είναι ότι παικταράδες που ακούγονται στους μισούς δε μας κάνουν. Διάβασα μακρυά από Στάντσιου επειδή έκανε 1 κακό παιχνίδι. Δηλαδή τόσα γκολ με την πρωθλήτρια ομάδα του και με την εθνική που είναι βασικός τα έβαλε με τύχη? Αν ήταν Μαραντόνα θα έπεζε στη Ρεάλ ή Μπάρτσα. Πραγματικά δε ξέρω τι ψάχνετε να βρει ο ΠΑΟΚ στην αγορά για να μείνετε ευχαριστημένοι.
Φτάνει η γκρίνια. Ας στηρίξουμε το Βλάνταν και τους ΠΑΙΚΤΕΣ μας επιτέλους. Βαλθήκαμε να τους βγάλουμε όλους σάπιους και ειδικά τους Έλληνες. Εκεί είμαστε διπλά κομπλεξικοί και ειδικά με παίκτες που παίξανε σε ανταγωνιστή μας. Θυμάμαι παλιά λέγατε άμπαλο το Μανωλά. Εγώ τον ήθελα τρελά τότε που έμενε ελεύθερος από αεκ44. Συνέζισε να κάνει τη μία καλή σεζόν μετά την άλλη και πάλι άμπαλο τον έλεγε η πλειοψηφία. Πήρε τη μεγάλη μεταγραφή - πω τα κοδόιδα φάγανε τον παπά του Τσουλου και το αγοράσανε υπερκοστολογημένο κτλ. Τα 15 μύρια για μεγάλες ομάδες είναι πολύ βατά νούμερα και τώρα πωλείται για τριπλάσια. Άλλη περίπτωση ο Φορτούνης. Ακόμη και τώρα, κάποιοι τον θεωρούν πολύ λίγο. έβαλε 18 γκολ και 13 ασίστ, αλλά ναι παίζει σε ομάδα που όλα είναι εύκολα. Δεν διαφωνεί κανείς με αυτό, αλλά ποιος άλλος στην ίδια ομάδα έχει αυτά τα νούμερα??? Τώρα διαβάζω για Κονέ. Παλτό και αυτός... Εντάξει ρε παιδιά όλη η εθνική Ελλάδος είναι άχρηστη και ο Βιεϊρίνια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Άκου 110εκ στο τράνσφερ αξία, που δε μπορεί ούτε ένα πέναλτι να βάλει. Γιατί είδαμε τα φάουλ που βαράει? Εμένα φίλε σε λέω σε λέω ούτε ο Μέσι μου κάνει στον ΠΑΟΚ. Γεμίσαμε 1,60 παίκτες. Θέλω ένα παίκτη που να έχει το Μπόι του Ιμπραϊμοβιτς, τη δύναμη και την αντοχή του Ένγκαρ Ντάβιτς, την ευελιξία του Νεϊμάρ, το DNA του Κούδα, τη τεχνική του Μαραντόνα, την ουσία που έιχε ο Πελέ, αλλά ένα σύγχονο 10άρι πρέπει και να μαρκάρει ρε γμτ. Τι άλλο να βάλω στο DNA?

Φτάνει η γκρίνια. Ας στηρίξουμε το Βλάνταν και τους ΠΑΙΚΤΕΣ μας επιτέλους. Βαλθήκαμε να τους βγάλουμε όλους σάπιους και ειδικά τους Έλληνες. Εκεί είμαστε διπλά κομπλεξικοί και ειδικά με παίκτες που παίξανε σε ανταγωνιστή μας. Θυμάμαι παλιά λέγατε άμπαλο το Μανωλά. Εγώ τον ήθελα τρελά τότε που έμενε ελεύθερος από αεκ44. Συνέζισε να κάνει τη μία καλή σεζόν μετά την άλλη και πάλι άμπαλο τον έλεγε η πλειοψηφία. Πήρε τη μεγάλη μεταγραφή - πω τα κοδόιδα φάγανε τον παπά του Τσουλου και το αγοράσανε υπερκοστολογημένο κτλ. Τα 15 μύρια για μεγάλες ομάδες είναι πολύ βατά νούμερα και τώρα πωλείται για τριπλάσια. Άλλη περίπτωση ο Φορτούνης. Ακόμη και τώρα, κάποιοι τον θεωρούν πολύ λίγο. έβαλε 18 γκολ και 13 ασίστ, αλλά ναι παίζει σε ομάδα που όλα είναι εύκολα. Δεν διαφωνεί κανείς με αυτό, αλλά ποιος άλλος στην ίδια ομάδα έχει αυτά τα νούμερα??? Τώρα διαβάζω για Κονέ. Παλτό και αυτός... Εντάξει ρε παιδιά όλη η εθνική Ελλάδος είναι άχρηστη και ο Βιεϊρίνια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Άκου 110εκ στο τράνσφερ αξία, που δε μπορεί ούτε ένα πέναλτι να βάλει. Γιατί είδαμε τα φάουλ που βαράει? Εμένα φίλε σε λέω σε λέω ούτε ο Μέσι μου κάνει στον ΠΑΟΚ. Γεμίσαμε 1,60 παίκτες. Θέλω ένα παίκτη που να έχει το Μπόι του Ιμπραϊμοβιτς, τη δύναμη και την αντοχή του Ένγκαρ Ντάβιτς, την ευελιξία του Νεϊμάρ, το DNA του Κούδα, τη τεχνική του Μαραντόνα, την ουσία που έιχε ο Πελέ, αλλά ένα σύγχονο 10άρι πρέπει και να μαρκάρει ρε γμτ. Τι άλλο να βάλω στο DNA?
Φέρτε μας τον Πέρση κι αν όχι τον Φαν Πέρσι!!!

Σύνθημα του μέλλοντος στην Τουμπάρα:
"Φέτος με τον Πέρση, φέτος με τον Πέρσι, εμείς θα φτιάξουμε οπαδούς...μεχρί και το Νιου Τζέέέρσιιι..."
Σύνθημα του μέλλοντος στην Τουμπάρα:
"Φέτος με τον Πέρση, φέτος με τον Πέρσι, εμείς θα φτιάξουμε οπαδούς...μεχρί και το Νιου Τζέέέρσιιι..."
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Φέρτε μας τον Πέρση κι αν όχι τον Φαν Πέρσι!!!![]()
![]()
Φερτε τον Περση,φερτε τον Περση
κι εγω στα @@@@@@@ μου τον γραφω τον Φαν Περσι
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
fyi
Το Ιραν (Περσια) σημαίνει"ή χώρα των Αρυων" δηλαδή μη Σημιτων-Αραβων.
Είναι μία χώρα περίπου 90εκ. ανθρώπων, με ένα πανάρχαιο πολιτισμό και πολύ υψηλή κουλτούρα (βλέπε Μοντέρνο Κινηματογράφο).
Παρά το καθεστώς της Ισλαμικής Δημοκρατίας που επιβλήθηκε από τον Αγιατολαχ Χομεινι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους υπόλοιπους Μουσουλμάνους.
Ακολουθούν το σηιτικο δόγμα του Ισλάμ και είναι εντυπωσιακό ότι το ποσοστο γυναικών που αποφοιτουν από τα Πανεπιστήμια είναι υψηλότερο από το μέσο όρο της Ευρωπης.
Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, ή χώρα έχει κατακτήσει επανειλημμένα το Κύπελλο Ασιας και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ηπείρου. Σε επίπεδο συλλογων είναι σταθερά μέσα στα φαβορί σε όλες τις ασιατικές διοργανώσεις παρά τα τρελά πόσα που ξοδεύουν Άραβες και Κινέζοι.
Ο Αλι Νταεΐ που αγωνιζόταν στην Εθνική ως σέντερ φόρ επί 20 χρόνια, είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε επίσημες διεθνείς διοργανώσεις (πάνω από 100!)
Εμένα το παλικάρι μου φάνηκε ταύρος, με καλή αίσθηση του γκόλ και ποδοσφαιρική ευφυΐα.
Μακάρι να έρθει να δουλευτεί και να δείξει αν αξίζει.
Τα ίδια λέγανε πολλοί για τον Αντονις και το παιδί όσες φορές έπαιξε έδειξε ότι αξίζει.
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Ιραν (Περσια) σημαίνει"ή χώρα των Αρυων" δηλαδή μη Σημιτων-Αραβων.
Είναι μία χώρα περίπου 90εκ. ανθρώπων, με ένα πανάρχαιο πολιτισμό και πολύ υψηλή κουλτούρα (βλέπε Μοντέρνο Κινηματογράφο).
Παρά το καθεστώς της Ισλαμικής Δημοκρατίας που επιβλήθηκε από τον Αγιατολαχ Χομεινι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους υπόλοιπους Μουσουλμάνους.
Ακολουθούν το σηιτικο δόγμα του Ισλάμ και είναι εντυπωσιακό ότι το ποσοστο γυναικών που αποφοιτουν από τα Πανεπιστήμια είναι υψηλότερο από το μέσο όρο της Ευρωπης.
Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, ή χώρα έχει κατακτήσει επανειλημμένα το Κύπελλο Ασιας και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ηπείρου. Σε επίπεδο συλλογων είναι σταθερά μέσα στα φαβορί σε όλες τις ασιατικές διοργανώσεις παρά τα τρελά πόσα που ξοδεύουν Άραβες και Κινέζοι.
Ο Αλι Νταεΐ που αγωνιζόταν στην Εθνική ως σέντερ φόρ επί 20 χρόνια, είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε επίσημες διεθνείς διοργανώσεις (πάνω από 100!)
Εμένα το παλικάρι μου φάνηκε ταύρος, με καλή αίσθηση του γκόλ και ποδοσφαιρική ευφυΐα.
Μακάρι να έρθει να δουλευτεί και να δείξει αν αξίζει.
Τα ίδια λέγανε πολλοί για τον Αντονις και το παιδί όσες φορές έπαιξε έδειξε ότι αξίζει.
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk