Euro 2016
-
john4serres
Re: Euro 2016
Δεν φτάνει ο πόντος για τους Ρουμάνους...ελπίζω η πιο ταλαντούχα - αλλά απειρη και προβληματική στο γκολ Αλβανία - να τους κρατήσει στο μηδέν και να τους πετάξει έξω από την διοργάνωση. Προσοχή λοιπόν σ'αυτό το ματς.
Το ματς των Γαλλων θα κριθεί από το πόσες αλλαγές θα κάνουν αυτοί, όχι τι μπορούν να προσφέρουν οι Ελβετοι. Ξεκινάει από νίκη των Γάλλων και μπορεί να σκαλώσει στο Χ αν και δεν το νομίζω γιατί ακουσα ότι μπορεί να το φορτώσουν.
Το κλειδί πάντως απόψε είναι η Αλβανία. Αντε ρε Κατσε, κατσε τους ενα γκολάκι να τελειώνουμε.
Το ματς των Γαλλων θα κριθεί από το πόσες αλλαγές θα κάνουν αυτοί, όχι τι μπορούν να προσφέρουν οι Ελβετοι. Ξεκινάει από νίκη των Γάλλων και μπορεί να σκαλώσει στο Χ αν και δεν το νομίζω γιατί ακουσα ότι μπορεί να το φορτώσουν.
Το κλειδί πάντως απόψε είναι η Αλβανία. Αντε ρε Κατσε, κατσε τους ενα γκολάκι να τελειώνουμε.
Γαλλία 6, 4-1
Ελβετία 4, 2-1
Ρουμανία 1, 2-3
Αλβανία 0, 0-3
Για να περάσουν οι Ρουμάνοι θέλουν δικιά τους νίκη και ήττα των Ελβετών και από κει και πέρα θα μετρήσουν τα γκολ.
Με ένα Χ στο άλλο παιχνίδι, περνάνε και οι δύο, μαθηματικά.
Edit: προσωπικά με ψήνει το όβερ των Ρουμάνων.
Ελβετία 4, 2-1
Ρουμανία 1, 2-3
Αλβανία 0, 0-3
Για να περάσουν οι Ρουμάνοι θέλουν δικιά τους νίκη και ήττα των Ελβετών και από κει και πέρα θα μετρήσουν τα γκολ.
Με ένα Χ στο άλλο παιχνίδι, περνάνε και οι δύο, μαθηματικά.
Edit: προσωπικά με ψήνει το όβερ των Ρουμάνων.
Ένας από τους επόπτες στο Ρουμανία-Αλβανία έχει κλασσικό Ρουμάνικο ονοματεπώνυμο 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Κυρ 19 Ιουν 2016, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kostaras78
- ΑποστόληςΑ
Άλλο δε μου βγήκαν και πέρασαν λίγο άουτ και άλλο να μοιραζεις μπάλες στη κερκιδα
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Κυρ 19 Ιουν 2016, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.