απο πουθεναKostas_Peraia4 έγραψε:Aπο που βγαινει οτι εκλεισε?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
σε σελιδα στο facebook της Perspolis (λογικα ανεπισημη) , εχει πολλα posts για τον Ταρεμι και ΠΑΟΚ
μαλιστα εβαλαν και φωτο απο ελληνικο σαιτ.
αλλα δεν βγαζω ακρη απο την μεταφραση
μαλιστα εβαλαν και φωτο απο ελληνικο σαιτ.
αλλα δεν βγαζω ακρη απο την μεταφραση
Γιατί, υπάρχει σοβαρό σάιτ στην Ελλάδα; Εκτός αν περιμένεις να το δεις στο bbc.paoktzis έγραψε:αν δεν το δω απο σοβαρο σαιτ δεν πιστευω τιποταspyretto έγραψε:ε μάλλον έκλεισε ο Ταρέμι.
ειναι fake εκεινο .. γραψε 9mehdi.taremi9john4serres έγραψε:το 9.000 το μπερδεψες με το 790.000Demir έγραψε:νταξει ο μεντι ταρεμι εχει 792.000 και η παε ΠΑΟΚ 60.000
πως γινεται αυτο ;
- john4serres
Εμένα μαρεσει ο ξερξης με βάση τ στοιχεια τρανφερμαρκτ και βιντεακια
- Kostas_Peraia4
Eμενα τα video του δεν μου φανηκαν κατατοπιστικα.Το μονο που μου εδειξαν ειναι οτι ειναι πραγματικο αλογο
- Lacedaemonian
nico4 έγραψε:Γιατί, υπάρχει σοβαρό σάιτ στην Ελλάδα; Εκτός αν περιμένεις να το δεις στο bbc.paoktzis έγραψε:αν δεν το δω απο σοβαρο σαιτ δεν πιστευω τιποταspyretto έγραψε:ε μάλλον έκλεισε ο Ταρέμι.
Το sdna είναι αρκετά εγκυρο θα έλεγα.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -paok-vids
Εχω κλαους για σεντερφορ και πολυ ποιότητα πλεον στα εξτρέμ μια χαρα θα ειναι ο ξερξης αν ερθει ενα δεκάρι μεγάλης αξίας
Με Μπερμπάτοφ δεν κανεις ομαδα αλλα με δεκάρι αντίστοιχο του Μπερμπάτοφ ναι
Μαύτη τη λογική και για να μην κάψω οτι καλυτερο έβγαλε ο ΠΑΟΚ τουλ μετα το 2000 δηλαδη τον κλαους θελω το. Ξέρξη
Με Μπερμπάτοφ δεν κανεις ομαδα αλλα με δεκάρι αντίστοιχο του Μπερμπάτοφ ναι
Μαύτη τη λογική και για να μην κάψω οτι καλυτερο έβγαλε ο ΠΑΟΚ τουλ μετα το 2000 δηλαδη τον κλαους θελω το. Ξέρξη
- thanos-xanthi
Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Ιρανό, απλά ότι είναι γρήγορος και φαίνεται δυνατός αλλά τώρα τι θα μας παρουσιάσει στην σουπερλίγκα άγνωστο. Το ποδόσφαιρο στο Ιράν είαι πάναργο.
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι από τους εκατοντάδες χιλιάδες σέντερ φορ που υπάρχουν πάνε να διαλέξουν αυτόν...λόγω στατιστικών μάλλον., πιθανότητα μεταπώλησης κλπ.
Απλά ελπίζω να μην είναι ο αντικαταστάτης του Κλάους
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι από τους εκατοντάδες χιλιάδες σέντερ φορ που υπάρχουν πάνε να διαλέξουν αυτόν...λόγω στατιστικών μάλλον., πιθανότητα μεταπώλησης κλπ.
Απλά ελπίζω να μην είναι ο αντικαταστάτης του Κλάους

- fiorentinos
Για να έχεις στο μέλλον έναν παίκτη με υψηλή μεταπωλητικη αξία πρέπει να κάνεις κ κινήσεις ρίσκου. Ο παίκτης έχει θετικά και νομίζω έχει θέση στην ομάδα. Καλύτερα από κάποιον τελειωμένο με πολύ υψηλό συμβόλαιο. Ρίσκο που αν σου βγει έχεις πολλά να κερδίσεις Τελικά την άφησε την λίστα στα γραφεία ο Φρανκ;
- zarathustra79
Το sdna γράφει οτι κάποια μέσα στο ιράν λένε οτι ενδιαφερόμαστε. Άλλο ομως αυτό κ άλλο να γράψεις οτι απο κάποια πηγή προκύπτει οτι ο παίκτης έχει κλείσει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Πλάκα μας κάνει ο Τύπος ... Ποιος είναι ο μεσσι και έχει ένα εκατομμύριο φολοουερς?Demir έγραψε:ειναι fake εκεινο .. γραψε 9mehdi.taremi9john4serres έγραψε:το 9.000 το μπερδεψες με το 790.000Demir έγραψε:νταξει ο μεντι ταρεμι εχει 792.000 και η παε ΠΑΟΚ 60.000
πως γινεται αυτο ;
Τον αγοράζεις και ανοίγεις περίπτερα με φανέλες ΠΑΟΚ στο Ιράν
Θα βγάλεις 10 φορές την μεταγραφή