Euro 2016
- sourmenetes
- Moderator
Re: Euro 2016
Δε νομιζω οτι μπορει να συνεχισει πολυ...
Δε μου βγαζει σοβαροτητα.
Εχει ποιοτητα αλλα δε δειχνει πολυ δεμενη.Ιδωμεν.
Δε μου βγαζει σοβαροτητα.
Εχει ποιοτητα αλλα δε δειχνει πολυ δεμενη.Ιδωμεν.
Το Βέλγιο είναι κλασική ομάδα που είναι απλά λίγη για μένα.
Κάτι Ιρλανδίες κλπ τους πατάει,αλλά αν κληρωθεί με καμιά σοβαρή ομάδα (Γερμανία,Ισπανία,Ιταλία που το είδαμε κιόλας) θα περάσει από πάνω του σαν οδοστρωτήρας.
Κάτι Ιρλανδίες κλπ τους πατάει,αλλά αν κληρωθεί με καμιά σοβαρή ομάδα (Γερμανία,Ισπανία,Ιταλία που το είδαμε κιόλας) θα περάσει από πάνω του σαν οδοστρωτήρας.
- ΑποστόληςΑ
Ο Ούγγρος τερματοφύλακας με θυμίζει κάτι οικογενειάρχες συνομηλίκους μου που βγάζουν βόλτα την οικογένεια τα ΣΚ.
1-0 Οι Ισλανδοί με πέναλτυ, αλλά κατ' εμέ έχει προηγηθεί φάουλ στον τερματοφύλακα.
1-0 Οι Ισλανδοί με πέναλτυ, αλλά κατ' εμέ έχει προηγηθεί φάουλ στον τερματοφύλακα.
Και τις τράπεζες κλείσανε και τους υπουργούς φυλακή βάλανε και το ΔΝΤ διώξανε και θα προκριθούνε και στην επόμενη φάση
- ΑποστόληςΑ
το μουνι ο σαλαι στην καριερα του εχει ολο κι ολο 30 γκολ σε 210 ματς εχει νασκοραρει απο προπερσυ στο πρωταθλημα και το μονο που εχει κανει ειναι να γλεντησει εμας ασιστ στην σαλκε και 2 γκολ στην τουμπα
- painkiller4
Τώρα που το λες το ίδιο σκεφτόμουνα και γω είναι δυνατόν ρε γαμωτο να γίνονται όλοι παιχταραδες με μας? Αυτός παίζει ακόμα εκεί?
οχι ρε δες http://www.transfermarkt.de/adam-szalai ... eler/39106painkiller4 έγραψε:Τώρα που το λες το ίδιο σκεφτόμουνα και γω είναι δυνατόν ρε γαμωτο να γίνονται όλοι παιχταραδες με μας? Αυτός παίζει ακόμα εκεί?
- sourmenetes
- Moderator
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ούγγρος τερματοφύλακας με θυμίζει κάτι οικογενειάρχες συνομηλίκους μου που βγάζουν βόλτα την οικογένεια τα ΣΚ.
Εμένα πάλι έναν γνωστό μου.........πορτιέρη σε στριπτιζάδικο και την........τρίφυλλη ντουλάπα μου...
-
Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:Α ρε Κουαρέσμα τι καψούρα είσαι ρε παιχταρά..
Αν παίρνει τέτοιες κάρτες σαν αυτή που πήρε τώρα, θα τον δούμε λιγότερο από τον Antonis...