Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από nico4 »

Μπορεί και να είναι, στο γήπεδο θα φανεί αλλά δεν νομίζω να δίνουν τέτοιο συμβόλαιο -αν αληθεύει το ποσό- και να τον προοριζουν για αναπληρωματικό
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Γλύκος (Μεταγραφή)
Μάτος(Κιτσιου,Κωνσταντινίδης), Μαλεζάς(Μεταγραφή,Χατζηισαιας),Τζαβελάς, Λέοβατς(Κοροβέσης)
Τσιμιρότ(Χαρισης) ,Μεταγραφή (Τζιολης)
Ματέους(Μυστακίδης,Γκαρυ) ,Μεταγραφή(Περέιρα,Σακχοφ,Πελκας) , Ντζιαλμα
Αθανασιαδής(Μεταγραφή)

Νομίζω ότι αυτο θα είναι πάνω κάτω το ενεργο ρόστερ του ΠΑΟΚ για το 2016-2017
θεωρώντας πως Μακ και Κάτσε θα την κάνουν και θα παίζουμε κυρίως 4-2-3-1
Εάν όπου μεταγραφή επίπεδο Ματέους και πάνω τότε έχουμε 25 παικτες για τρεις
διοργανώσεις που μπορούν να πάνε από καλά μέχρι πολυ πολυ καλά
Οπως και νάχει πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ο κολκας λεει πως ο περειρα δεν θα μεινει και οτι μαλλον στον τριτο προκριματικο θα παμε με μακ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

paoktzis έγραψε:ο κολκας λεει πως ο περειρα δεν θα μεινει και οτι μαλλον στον τριτο προκριματικο θα παμε με μακ
Δύσκολο να προλάβει ο Μακ να κανει έστω και 10 μέρες προετοιμασία για τον 3ο προκριματικό. Μάλλον ως συνήθως δεν έχει βάλει κάτω τα νούμερα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στοπερ ο Σαμπο. Εχει να δωσει
Άβαταρ μέλους
paoktzis

mbison έγραψε:Στοπερ ο Σαμπο. Εχει να δωσει
ο σαμπο ειναι ενας παιχτης που μας κοστισε 750.000 δεν πρεπει με τιποτα να σβηστει ετσι.
πρεπει να παει γιαννινα να παιξει εναν χρονο να παρει παιχνιδια να μαθει λιγο την γλωσσα και μετα να ερθει ξανα πισω
δεν ειναι κακος παιχτης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγω περιμενω και να κρεμασει τα παπουτσια του φετος ο Σάμπο.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

- Κλείνοντας, ακούμε και διαβάζουμε πολλά μεταγραφικά σενάρια κυρίως από Γερμανία, ισχύει κάτι;

Δεν ισχύει τίποτα απ΄όλα αυτά, εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και η νέα σεζόν που ελπίζω και εύχομαι να είναι καλύτερη από την περσινή.

ταδε εφη τσιμιροτ αρδακια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:
goran 64 έγραψε:[quote="desperando"[quote="desperando"
Αν τα λάθη που έκανε ο χατζή κατά πρώτο λόγο και ο Μαλεζάς κατά δεύτερο τα έκανε ο Βίτορ θα τον πετούσαν μέσα στον Θερμαϊκό. Edit: :?: ... :shock: ... :o
Εδώ του χρέωσαν κάποιοι την κόντρα στο γκολ του βαζελου ως τσαφ...τι να λέμε τώρα, η ΠΑΟΚτσίδικη εμπάθεια το ξέρουμε όλοι ότι δεν έχει όρια...Edit: Διαπιστωμένο από το εν λόγω υποθετικό παράδειγμα σου ή απ την υπερβολική αρνητική αντίδραση ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟΥ στο γκολ του πουστοβ@ζελου πάνω στην τρέλα της αγωνίας για το τελικό αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα δηλαδή??? :?
Αδερφέ desperando, με όλο τον σεβασμό κιόλας στα γραφόμενα σου, μήπως αρέσκεσαι να γενικεύεις τις τελείως μεμονωμένες περιπτώσεις κάποιων "υπερβολικών" ατόμων εδώ μέσα, υπερβάλλοντας όμως εσύ διπλά, για να υποστηρίξεις κάποιες υποθετικές απόψεις σου, έχω λάθος εντύπωση ή συμβαίνει κάτι άλλο και δεν μπορώ να το κατανοήσω άραγε;
Ξερεις... ΠΑΟΚ υπάρχει καθ εξω απο το φορουμ και εκει ακους και βλεπεις πραγματα τα οποια δεν περιοριζονται απο κανόνες γραφης και εκφρασης

Απο κει και περα εσυ εχεις την αποψη σου εγω την δικη μου.
Γιατι θα πρεπει να μπουμε στην διαδικασια το ποιος εχει δθκιο και πιος αδικο.

Εξεφρασα μια αποψη...δεν την συμμερίζεσαι την προσπερνας και τελος.

Σιγα μην παραθετει ο καθενας και στατιστικα στοιχεια για την οποια αποψη του[/quote]

Αδερφέ desperando, ξέρω, στην ουσία του θέματος όμως δεν με απαντάς και το αλλάζεις πάλι ειρωνικά στο τέλος με "στατιστικά στοιχεία" που λες και που δεν γράφτηκαν πουθενά, για ακατανόητους φυσικά λόγους...

Δηλαδή, για να καταλάβω, με το συγκεκριμένο σου post εξέφρασες την άποψη ότι αν ο Βίτορ έκανε τα λάθη του Χατζηψηλέα ή του Μαλεζά οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. θα τον πετούσαν στην θάλασσα γιατί είναι εμπαθείς???

Αυτό μόνο καταλαβαίνω, οπότε ίσως ήταν καλύτερα αντί να το προσπεράσω να το έσβηνες, γιατί εκτός από υπερβολικό και τελείως υποθετικό, είναι και εντελώς αχρείαστο για όλους μας, γιατί αφ ενός δεν μας προσφέρει κάτι ουσιώδες, αφ εταίρου μας δίνει ακόμα μία αφορμή για την ανακύκλωση της γνωστής μας εσωστρέφειας...[/quote]
Ok απο δω και περα θα μου λες τι εγκρινεις για να ρτ σβήνω τα υπόλοιπα.
Συγνωμη που δεν μπορω να συνεισφερω ουσιωδη στο φορουμ
Δεν θα ξαναγινει[/quote]

Despe και πολυ ευγενικος εισαι. Γκοραν επειδη βλεπω δε σε αγγιζουν οι μοντ θελω να πω οτι εχεις εξελιχθει στο πιο αντιπαθητικο, εγωιστικο κ μεγαλομανη ατομο εδω μεσα. Απο που κι ως που ΡΕ θα πεις τι θα γραψει κ τι οχι? Απο που κι ως που ΡΕ θα γραψεις εκ μερους ολων μας?? Τι νομιζεις οτι εισαι? Ενα geek ποτ ξημερωβραδιαζεται και παριστανει τον εξυπνο σε ενα ψευτικο κοσμο γιατι προφανως στον αληθινο σε εχουν απομονωσει.
Αντε γιατι πρεπει να τελειωνει το ανεκδοτο γκοραν
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ωχ...Θα βρεξει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπαν η μεταγραφές ;
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ερχεται καταιγιδα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Σάβ 18 Ιουν 2016, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

john4serres έγραψε:Εικόνα
Δώσε λιγα και σε εμενα ,με βούτυρο είναι?
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”