Τα σχολια μου αργουν να ανεβουν γιατι δεν υπαρχουν παντα μοντς μεσα στο φορουμ...για δωσμου μια παραθεση που εκανες ενα θετικο σχολιο για μεταγραφη...και θα αλλαξω γνωμη για σεναace79grpaok έγραψε:δεν το ειπα σε εσενα και συγνωμη αν αυτο καταλαβες αλλα σε εναν προηγουμενο που ειπε οτι αν μιλησα ποτε θετικα για μεταγραφη θα κανει μοκο και του ανεφερα οτι ειπα καλα λογια για τους 3 που ηρθαν .buffalobill4 έγραψε:Τι τσιτες βαρατε ρε. Αντι να απολαμβανουμε το πρωτο καλοκαιρι που τα πραγματα δειχνουν να δυλευουν σωστα, ο ενας αρπαζεται με τον αλλον.
Εδω τον αλλον τον κανουμε πλακα κ μας λεει κανε μοκο.
Ημαρτον ρε μαγκες. Παραιτουμαι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Scientist@PAOK
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Γενικα κ ο Βαρέλα κ για μποικο πίστευα απο την αρχη οτι ισχυει
Λογικο ποσο για τον πρώτο θα ναι στο μυρριο φαντάζομαι
Κ γι τον δευτερο το διπλάσιο ιςως
Αυτο που με φοβίζει ειναι οτι ο μακ αν μουλαρωνει μπορει να τον χασουμε με μισά απο όσα υπολογίζαμε ....
Για κρεσπο δεν καταλαβαινω λογική πραγματικά
Λογικο ποσο για τον πρώτο θα ναι στο μυρριο φαντάζομαι
Κ γι τον δευτερο το διπλάσιο ιςως
Αυτο που με φοβίζει ειναι οτι ο μακ αν μουλαρωνει μπορει να τον χασουμε με μισά απο όσα υπολογίζαμε ....
Για κρεσπο δεν καταλαβαινω λογική πραγματικά
- ace79grpaok
ψαξε και βρες ,απ οτι θυμαμαι ειπα για τον τζαλμα οτι με αρεσει που πρωτα ψαχνει την πασα και οτι με τους παικτες που εχουμε στην περιοχη θα βγαλει πολλες ασσιστ ,ποστ δεν θυμαμαι ψαξε και βρες.Οπως επισης δεν εξεφρασα αρνηση ουτε για ματος ουτε για σακχοφ αν και ακομη δεν καταλαβα γιατι πρεπει να απολογουμαι για τις αποψεις σε εσενα αλλα δεν μαμεις. 

goran 64 έγραψε:Βρε κάντε καμιά μεταγραφή λέμε...![]()
![]()
Έρχεται και διαφαινόμενος καύσωνας από αύριο!!!!![]()
![]()
![]()

- zarathustra79
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάζεσαι makispaspartou. Μονος σου εγραψες πριν οτι εκανες λαθος. Εγώ έκανα μια επισήμανση γιατί με το 70% του ρόστερ αφήνεις να εννοηθεί οτι χρειαζόμαστε παραπάνω μεταγραφές. Μαθηματικά προκύπτει πολύ απλά, θεωρω οτι με βαση τους παικτες που υπαρχουν ηδη συν τους τρεις που αποκτηθηκαν συν τους τρεις που λες περιμενουν να κλεισουν μεσα στη βδομαδα συν τους τρεις που πιστευω οτι πρεπει να αποκτηθουν ο συνολικος αριθμος του ροστερ θα ειναι 26 και μεχρι την εναρξη της προετοιμασιας θα βρισκονται στην ομαδα οι 23. Δηλαδη 23/26=0,88 ή σχεδόν 90%. Απο την αλλη 26χ0,7=18,2 δηλαδη 26-18,2=7,8 παικτες (8 για να το στρογγυλοποιησω).
ΟΚ εκανες εκφραστικο λαθος, σε διορθωσα. Τωρα τους αορατους εχθρους που σε κυνηγανε τι τους θες;; Δεν ειναι καλυτερο το να μην αφηνονται λαθος εντυπωσεις;;;
Η επισήμανση μου ήταν εντελώς φιλική και δεν είχα ούτε έχω τώρα καμία πρόθεση αντιπαράθεσης μαζί σου.
ΟΚ εκανες εκφραστικο λαθος, σε διορθωσα. Τωρα τους αορατους εχθρους που σε κυνηγανε τι τους θες;; Δεν ειναι καλυτερο το να μην αφηνονται λαθος εντυπωσεις;;;
Η επισήμανση μου ήταν εντελώς φιλική και δεν είχα ούτε έχω τώρα καμία πρόθεση αντιπαράθεσης μαζί σου.
ρε παιδια εξηγηστε μ κατι πως γινεται ο παο να παιρνει ιμπαρμπο χωρις φραγκο???
- Scientist@PAOK
Δεν απολογήσε διάλογο κάνουμε...θα το ψαξω και θα σου πω..γραφεις με εναν απολυτο τρόπο όταν κατι δεν σου αρέσει που είναι οι περισσοτερες φορές και αυτο δημιουργει μεγάλο αρνητισμο και ένταση που τον προσλαμβανουμε όλοι...σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους...αλλο να λες εχω μια αμφιβολία γι αυτον τον παιχτη γι αυτο και αυτο τον λογο και αλλο να λες Μρ Μιχελ θα κανεις καμια μετγραφη της προκοπής...Ο ΤΡΟΠΟΣ που γραφεις φουντώνει και εκνευρίζει οχι ντε και καλα ΑΥΤΑ που γραφεις...αν δεν σε νοιαζει αυτο που λεω...θα συνεχισουνε να στην πεφτουνε και θα καταληγεις να τρως μπαν...ace79grpaok έγραψε:ψαξε και βρες ,απ οτι θυμαμαι ειπα για τον τζαλμα οτι με αρεσει που πρωτα ψαχνει την πασα και οτι με τους παικτες που εχουμε στην περιοχη θα βγαλει πολλες ασσιστ ,ποστ δεν θυμαμαι ψαξε και βρες.Οπως επισης δεν εξεφρασα αρνηση ουτε για ματος ουτε για σακχοφ αν και ακομη δεν καταλαβα γιατι πρεπει να απολογουμαι για τις αποψεις σε εσενα αλλα δεν μαμεις.
-
Πουλάει τον Μπέργκ και έδωσε καμιά 500αρα για να τον πάρει δανεικό????TheCursed έγραψε:ρε παιδια εξηγηστε μ κατι πως γινεται ο παο να παιρνει ιμπαρμπο χωρις φραγκο???
- ace79grpaok
Καλα ευχαριστω για την κατηχηση,αλλα περιτηScientist@PAOK έγραψε:Δεν απολογήσε διάλογο κάνουμε...θα το ψαξω και θα σου πω..γραφεις με εναν απολυτο τρόπο όταν κατι δεν σου αρέσει που είναι οι περισσοτερες φορές και αυτο δημιουργει μεγάλο αρνητισμο και ένταση που τον προσλαμβανουμε όλοι...σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους...αλλο να λες εχω μια αμφιβολία γι αυτον τον παιχτη γι αυτο και αυτο τον λογο και αλλο να λες Μρ Μιχελ θα κανεις καμια μετγραφη της προκοπής...Ο ΤΡΟΠΟΣ που γραφεις φουντώνει και εκνευρίζει οχι ντε και καλα ΑΥΤΑ που γραφεις...αν δεν σε νοιαζει αυτο που λεω...θα συνεχισουνε να στην πεφτουνε και θα καταληγεις να τρως μπαν...ace79grpaok έγραψε:ψαξε και βρες ,απ οτι θυμαμαι ειπα για τον τζαλμα οτι με αρεσει που πρωτα ψαχνει την πασα και οτι με τους παικτες που εχουμε στην περιοχη θα βγαλει πολλες ασσιστ ,ποστ δεν θυμαμαι ψαξε και βρες.Οπως επισης δεν εξεφρασα αρνηση ουτε για ματος ουτε για σακχοφ αν και ακομη δεν καταλαβα γιατι πρεπει να απολογουμαι για τις αποψεις σε εσενα αλλα δεν μαμεις.
-
Εσύ δηλαδή από την ανάλυση που κάνω καταλαβαίνεις ότι περιμένω άλλους οκτώ παίκτες? Λέω ξεκάθαρα ότι Μπόικο,10άρι και φορ θα αργήσουν.Και ΝΑΙ αυτοί οι τρεις ποιοτικά αποτελούν τουλάχιστον το 30% του ρόστερ για να μην πω παραπάνω.Μαθήματα αριθμητικής φίλε μου έχω κάνει και μάλιστα όταν έπρεπε γι αυτό κάνω το επάγγελμα που κάνω τώρα.Τεσπα.Για κακοπροαίρετα σχόλια μίλησα όχι για εχθρούς.zarathustra79 έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάζεσαι makispaspartou. Μονος σου εγραψες πριν οτι εκανες λαθος. Εγώ έκανα μια επισήμανση γιατί με το 70% του ρόστερ αφήνεις να εννοηθεί οτι χρειαζόμαστε παραπάνω μεταγραφές. Μαθηματικά προκύπτει πολύ απλά, θεωρω οτι με βαση τους παικτες που υπαρχουν ηδη συν τους τρεις που αποκτηθηκαν συν τους τρεις που λες περιμενουν να κλεισουν μεσα στη βδομαδα συν τους τρεις που πιστευω οτι πρεπει να αποκτηθουν ο συνολικος αριθμος του ροστερ θα ειναι 26 και μεχρι την εναρξη της προετοιμασιας θα βρισκονται στην ομαδα οι 23. Δηλαδη 23/26=0,88 ή σχεδόν 90%. Απο την αλλη 26χ0,7=18,2 δηλαδη 26-18,2=7,8 παικτες (8 για να το στρογγυλοποιησω).
-
TheCursed έγραψε:ρε παιδια εξηγηστε μ κατι πως γινεται ο παο να παιρνει ιμπαρμπο χωρις φραγκο???
Κι εγώ φίλε μου αναρρωτιέμαι πως χτυπάει τόσο καλά ονόματα.Μάλλον γι αυτό κράτησε Στραματσόνι ο οποίος από ότι φαίνεται έχει καλά κονέ.
Έχει καλά κονέ ο Στραματσόνι;;Που να είχανε πάρει και κανένα παίκτη.
Μ@λ@κα θα τρελαθώ..Καλή άκρη για τον Ιμπάρμπο;;Επιθετικός που από το 2011 έχει 142 συμμετοχές με 16 γκολ;;
Ρε σεις εμείς φέραμε εξτρέμ με 5πλασια σχεδόν γκολ.
Μ@λ@κα θα τρελαθώ..Καλή άκρη για τον Ιμπάρμπο;;Επιθετικός που από το 2011 έχει 142 συμμετοχές με 16 γκολ;;
Ρε σεις εμείς φέραμε εξτρέμ με 5πλασια σχεδόν γκολ.
Πιστευω ο Βαρελα ειναι παππας.
Ο Ιβιτς γαλουχημενος στη θεωρια Σαντος και επηρεασμενος απο το δασκαλο Στεφενς, θα θελησει στοπερ που να φτιαχνει παιχνιδι απο πισω, βλεπε Κοντρερας, Κατσουρανη. Εδω υστερουσε ο Βιτορ κ υστερει ο Βαρελας. Ψαχτειτε αλλου. Διαισθανομαι Σερβο η Ρωσσοφωνο στοπερ κ γκολκιπερ
Ο Ιβιτς γαλουχημενος στη θεωρια Σαντος και επηρεασμενος απο το δασκαλο Στεφενς, θα θελησει στοπερ που να φτιαχνει παιχνιδι απο πισω, βλεπε Κοντρερας, Κατσουρανη. Εδω υστερουσε ο Βιτορ κ υστερει ο Βαρελας. Ψαχτειτε αλλου. Διαισθανομαι Σερβο η Ρωσσοφωνο στοπερ κ γκολκιπερ
-
Λέτο,Μέστο και ο Μολέδο δε σου κάνει αίσθηση δηλαδη ε?Odi έγραψε:Έχει καλά κονέ ο Στραματσόνι;;Που να είχανε πάρει και κανένα παίκτη.
Ότι χτυπάει Ιμπάρμπο και άλλα καλά ονόματα χωρίς λεφτά ούτε αυτό σου λέει??
Οκ λοιπον.Αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση.
Ποιος Ιμπάρμπο ρε φίλε;;Επιθετικός με 16 γκολ σε 5 χρόνια;;Ποιος Μολέδο;;
Ποιος Λέτο;;Που πάει περπατώντας;;
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε..
Ποιος Λέτο;;Που πάει περπατώντας;;
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε..