Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από simba »

Περαια, ο παικτης που περιγραφεις στην αρχη κανει ισαμε 10 μυρια.. :mrgreen:

Μετα το "διορθωνεις" λγκ με την αναφορα σε χαριση..Μηπως ομως λες πιο εμπειρο/λιγο πιο ποιοτικο απο χαριση, και οχι πιο σκυλο?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

zarathustra79 έγραψε:Δεν είχα καμία πρόθεση να στην πω, μια επισήμανση έκανα γιατί μαθηματικά δεν έβγαινε το ποσοστό.

Ναι αλλά η ανάλυση που κάνω καταλήγει ότι 3 ακόμη ποδοσφαιριστές θα προστεθούν αργότερα.Οπότε εύκολα εκλαμβάνεις ότι λέμε το ίδιο και ότι απλά ήταν λάθος έκφραση η πρώτη.Άλλωστε και το ποσοστό ενδεικτικά το έβαλα προφανώς και 28 χ 70% δεν κάνει 3...Αν σου έγραφα 90% ή 99% θα σήμαινε ότι σχεδόν ολοκληρώσαμε τον σχεδιασμό ενώ με 3 εκκρεμότητες και μάλιστα σε θέσεις στον άξονα και βασικούς αντικατοπτρίζει σημαντικό ποσοστό του ρόστερ.
Αν μιλήσουμε καθαρά μαθηματικά οκ δε βγαίνει.Απλά από όλη την ανάλυση που διάβασες σε αυτό κόλλησες? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω..Και έχεις και τον paoktzis να μιλά για πολλούς μου απλά θέλουν μεταγραφές και ό,τι να'ναι..Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να σεβόμαστε την κάθε άποψη και να την κριτικάρουμε όχι καχύποπτα ούτε μηδενιστικά.Άλλωστε όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

buffalobill4 έγραψε:Τι τσιτες βαρατε ρε. Αντι να απολαμβανουμε το πρωτο καλοκαιρι που τα πραγματα δειχνουν να δυλευουν σωστα, ο ενας αρπαζεται με τον αλλον.

Εδω τον αλλον τον κανουμε πλακα κ μας λεει κανε μοκο.

Ημαρτον ρε μαγκες. Παραιτουμαι
δεν το ειπα σε εσενα και συγνωμη αν αυτο καταλαβες αλλα σε εναν προηγουμενο που ειπε οτι αν μιλησα ποτε θετικα για μεταγραφη θα κανει μοκο και του ανεφερα οτι ειπα καλα λογια για τους 3 που ηρθαν .
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

bane1980 έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Ο Carlos Luiz της Μπράγκα....?από που κι ως που?τώρα είδα ότι λήγει και το συμβόλαιό του...
Ψάχνουμε 6άρι?πότε ακούστηκε αυτός και ποιός απ τους Τζιόλη Τσίμιροτ θα γυαλίζει πάγκο?
Παικταράς είναι βέβαια δε λέω
Χωρίς να είμαι ο τεχνικός ειδήμονας, ο Τσίμι μπορεί να παίξει και 8άρι με τον άλλον στο 6;

Ή επειδή διάβασα και εδώ προς χαρά μου οτι ο Carlos είναι ένας πιο δυνατός και καλός Ζέκα (τον οποίο γουστάρω πολύ), μήπως μπορεί να αναλάβει και ρόλο box2box;
Άλλο στυλ είναι ο Κάρλος Λουίζ πιο 6άρι δυνατός στα μαρκαρίσματα κ έτσι, ξέρει και μπάλα φυσικά, ο Τσίμι είναι ντελικάτο 6άρι, απλά ο Λουίζ είναι 32 χρονών και θα χουμε συνωστισμό και στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Παρακολουθω εδω και μερες το forum χωρις να μπορω να γραψω καθως επανηλθα στην Αθηνα λογω δουλειας....
Οι μεχρι τωρα κινησεις ειναι πολυ καλες....αποκτουμε στοιχεια που δεν ειχαμε περσυ (παικτες με προσωπικη ενεργεια....που μπορουν να κανουν το απροβλεπτο και να αλλαξουν ενα παιχνιδι).
Ο Σακχοφ θυμιζει Βουκιτς στα νιατα του απο τα στοιχεια που ειδα σε βιντεο (βεβαια στο χορτο θα δουμε τις πραγματικες δυνατοτητες του παικτη).
Τον Βαρελα δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου αλλα απο τα στοιχεια του δειχνει ενα δυνατο γρηγορο στοπερ με καλο αλμα και μετρια τεχνικη (Αφρικανος στοπερ εγγυηση).
Για τον Λουιζ Καρλος αν οντως διαπραγματευομαστε θα κανει την διαφορα στην Ελλαδα....πολυ καλο χαφ.
(Δεν ειναι καθαρο 6αρι....πιο καλα παιζει στο 8....γεματες χρονιες σε πρωταθλημα καλυτερο απο το δικο μας και θα ερθει να μεγαλωσει την Λατιν παρεα που εχουμε στην ομαδα μας).
Ο Ματεους δεν χρειαζεται καν να γραψω κατι....στην Ελλαδα θα ειναι ο καλυτερος πλαγιος μεσοεπιθετικος και θα παιρνει παιχνιδια μονος του.
Μου αρεσει η λογικη των 3 πλαγιων που ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο (Τζαλμα-Ματεους-Γκαρυ) και θα γινεται ροτεισον + τον Μυστακιδη.
Ο Ζαιρο-Κοροβεσης-Σαμπο-Γκολασα-Αντονις-Ποζογλου θα δωθουν δανεικοι λογικα και μαλλον ο Βελλιδης αφου αποκτησουμε βασικο τερματοφυλακα (Ο Προτο εχει εκφρασει την επιθυμια του να φυγει απο την Αντερλεχτ....Λουμπος ακους??? αυτον πρεπει να παρουμε....ασε τους Ρωσους και τους Ουκρανους!!!)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Goran προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Τελικά μάλλον θα προτιμήσω απλά να διαβάζω και όχι να αρθρογραφώ όπως κάνω τόσα χρόνια στο φόρουμ είτε σαν επισκέπτης είτε σαν εγγεγραμμένο μέλος σχετικά πρόσφατα.Από τη στιγμή που έκανα εγγραφή για να καταθέτω απόψεις άρχισε να με κουράζει η όλη φάση.Ειλικρινά είναι πιο ευχάριστο να το παρακολουθείς αποστασιοποιημένος.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

simba έγραψε:Περαια, ο παικτης που περιγραφεις στην αρχη κανει ισαμε 10 μυρια.. :mrgreen:

Μετα το "διορθωνεις" λγκ με την αναφορα σε χαριση..Μηπως ομως λες πιο εμπειρο/λιγο πιο ποιοτικο απο χαριση, και οχι πιο σκυλο?
Mιλαω για το ελληνικο επιπεδο.Ουτε ο Ζεκα ειναι καμια παιχταρα παγκοσμιας κλασης,ουτε ο Χαρισης.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δε με καταλαβες..Εννοουσα οτι παικτης που να συνδυαζει τις αρετες Γκαρσια+Ζεκα οπως αφησες να εννοηθεις, κανει τοσα, ανεξαρτητως πρωταθληματος..
Και πως μετα το εθεσες πιο ρεαλιστικα, μιλωντας για παικτη που ειναι καπως καλυτερος του Χαριση σε καποιους τομεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 17 Ιουν 2016, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

makispaspartou έγραψε:Goran προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Τελικά μάλλον θα προτιμήσω απλά να διαβάζω και όχι να αρθρογραφώ όπως κάνω τόσα χρόνια στο φόρουμ είτε σαν επισκέπτης είτε σαν εγγεγραμμένο μέλος σχετικά πρόσφατα.Από τη στιγμή που έκανα εγγραφή για να καταθέτω απόψεις άρχισε να με κουράζει η όλη φάση.Ειλικρινά είναι πιο ευχάριστο να το παρακολουθείς αποστασιοποιημένος.
Η άποψη μου είναι τελείως αντίθετη, μιας και προσωπικά εκτιμώ ότι αν κάνουν πίσω οι πλέον συνειδητοποιημένοι που γράφουν, τότε ίσως σε λίγο καιρό να μην υπάρχουν πλέον ενδιαφέροντα posts να διαβάζουν ούτε οι "επισκέπτες"... Οπότε... :)

Σκέψου το έτσι , αν θέλεις φυσικά και τα ξαναλέμε... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 17 Ιουν 2016, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οκ εις παρεξηγηση.

Σου ξαναλεω παντως ο βαρελα ειναι καλος σεντερ μπακ. Βασικα ειναι ολοκληρωμενος σεντερ μπακ καθως εχει απο ολα τα στοιχεια σε αποδεκτο-καλο βαθμο. Αδικως εφαγες σκαλωμα μαζι του. Και οπως εγραψα κ χθες πρεπει να παρακαλαμε να κλεινουν οι πρωτοι στοχοι και κατα οπως φαινεται ο βαρελα ειναι ενας εξ αυτων.

Μακαρι να κλεισει και μακαρι πιο ηρεμοι τον αυγουστο να παμε και για αποκτηση ενος βουνου (αν και δεν το νομιζω) να μαστε τουμπανοι
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγω με Ματεους-Βαρελα-Λουιζ Καρλος και τερματα(μακαρι να ειναι ο Μποικο αλλα πιστευω δυσκολο) θα ειμαι οχι απλα ευχαριστημενος αλλα χεσμενος απο την χαρα μου και ας μην τους εχω δει στο χορταρι....απλα και μονο γιατι ο σχεδιασμος εχει ξεκινησει απο νωρις και φαινεται οτι φετος κατι παει να αλλαξει...για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

simba έγραψε:Δε με καταλαβες..Εννοουσα οτι παικτης που να συνδυαζει τις αρετες Γκαρσια+Ζεκα οπως αφησες να εννοηθεις, κανει τοσα, ανεξαρτητως πρωταθληματος..
Και πως μετα το εθεσες πιο ρεαλιστικα, μιλωντας για παικτη που ειναι καπως καλυτερος του Χαριση σε καποιους τομεις..
Eνταξει ρε Simba δεν ειπα οτι ειναι κραμα Pogba και Pirlo :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Oσο για τον αν ειναι 6αρι η 8αρι,ειναι και τα δυο.Φετος ας πουμε επαιζε σαν 8αρι καθως η Braga επαιζε 4-4-2

Αλλα δεν ειναι το στυλ του παικτη που περιεγραψε ο Ivic.Aπ'οτι καταλαβω θελει εναν πιο aggressive παικτη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πρώτος θαρρώ ήταν ο Μπιγίκ, του οποίου φαίνεται ότι στράβωσε...Οπότε τουλάχιστον τον δεύτερο (αν όντως είναι αυτές οι επιθυμίες του προπονητή, για να εξηγιόμαστε, έτσι?) τον κλείνεις πάση θυσία!!!!

Κι όπως είπε ένας αδερφός παραπάνω, σκεφτείτε ότι παίχτες σαν την περίπτωση Βαρέλα ίσως διαθέτουμε κι εμείς στο ρόστερ μας, ΙΣΩΣ ΤΟΝΙΖΩ, τους Κάτσε, Μακ, Γλύκος, Τζιόλης, Γκολάσα, Μάλε.................. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 17 Ιουν 2016, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

simba έγραψε:Sourme
Δε θεωρω οτι κινηθηκαμε large για νταλμα ουτε με τους αλλους π ηταν μια ευτυχής συγκυρια κ η γατα ο μιχελς την προλαβε κ την εκμεταλλευτηκε..Στη συνεχεια κ στις κρισιμες θεσεις θ φανουν οι διαθεσεις π υπάρχουν...

Και συ μαλλον ξεχνας πολλα πραγματα κ το παρουσιαζεις λες κ καποιοι ειμαστε τπτ φυτα π ακριτα επηρεαζομαστε απτους αρδ, ενω εσυ κ αλλοι πιστευετε μονο την οποια επισημη γραμμη, απροβληματιστοι σε ολα νομιζοντας πως ειστε οι προασπιστες του καλου της ομαδας μας κ οι "τιμωροι" των κακοπροαιρετων..

Σε θεωρησα φυτο;;ειπα οτι ειμαι προασπιστης του καλου και εσυ κακος;;ειπα οτι ο ΠΑΟΚ δε θα κωλωσει στο να σκασει λεφτα.ακολουθαω γραμμη;;;

Καταρχας, καθε ανησυχια ή προβληματισμος π κατατεθηκε εδω μεσα, για τα περσινα πχ, δν εγινε ακριτα ή ελαφρα την καρδια, αλλα μεσα απο μια σειρα αποτίμησης γεγονότων, παρατηρησης κινήσεων, δηλωσεων, πραξεων, φιλτραρισματος καποιων δημοσιευματων, με αποτελεσμα να γινουν καποιες εκτιμησεις..

Απτην αλλοι πολλοι σφυρουσαν αμεριμνα, ειχαν ως ευαγγελιο τα λόγια της παε (μπηκε ν βοηθησει ο νβ, ηρθε ως υπεύθυνος δημ σχεσεων κ διοικητικός ο μιχελ, κανενα θεμα με Φρανκ, θαρθει δεκαρι το χειμωνα κλπ κλπ), ο,τι κ ν γραφοταν εκ προοιμιου το θεωρουσαν ψέμα ή πολεμο, κ παρατηρούσαν μακαριοι τις εξελιξεις, χωρις ν μπορούν ν εκτιμησουν την κατασταση..
Και βαφτιζαν κακοπροαίρετους κ φυτα οσους δεν το έκαναν κ προβληματιζονταν..

Σου μιλησα καπου για περυσι η σε βαφτισα κακοπροαιρετο και φυτο;;;θες να δεις λιγο τα αρθρα μου για τα περσινα στην κεντρικη;;;

Εν τελει δυστυχως επιβεβαιωθηκε κ η δυσαρεσκεια προς το φρανκ μεχρι την πληρη ακυρωση του απτις παραπανω κινησεις, επιβεβαιωθηκε ο μη ερχομός 10αριου, η επιζημια παρουσια ΝΒ, και προσφατα επιβεβαιωθηκε δια στοματος μιχελ κ ο λογος για τον οποίο ηρθε..

Οποτε, μαλλον χρειαζεται να αναθεωρησεις καποιες αποψεις για καποια ατομα κ τα λεγομενα τους, και στην τελικη να σεβαστεις περισσοτερο τις οποιες εκτιμησεις τους χωρις ν ταμπελιαζεις..

Να αναθεωρησω την αποψη μου για ποια ατομα;;ποιοι ειναι αυτοι;;και να σεβαστω περισσοτερο τις αποψεις αυτων;;ειλικρινα παρακολουθεις τις οποιες συζητησεις κανουμε;;ειμαι τοσα χρονια εδω μεσα και ακομα και με τα παιδια που δε συμφωνω ποτε δεν μειωσα καποιον ουτε του συμπεριφερθηκα με περιφρονυση.

Κ νομιζω δε χρειαζονται τα γελια, λιγο περισσοτερη μετριοπαθεια ειναι πιο σοφη μετα απο τοσες φορες π πολλοι εχουν "εκτεθει" εκατερωθεν..

Ακομα και τα εμοτιος σε ενοχλησαν;;;

Μηπως σου φαινεται τερμα παραξενο το να εκαναν μια προταση στο βιτορ για 3-4ος περιπου στα ιδια λεφτα με περισσοτερα μπονους, ο βλαξ να αρνηθηκε κ στη συνεντευξη τυπου οπως ηταν απολυτα λογικο να ειπαν παμε για κατι καλυτερο σε βασικό?
Εκτος κ αν πιστευετε οπως τοσο μικρονοοα διατυπωθηκε εδω μεσα, οτι ο βιτορ των 250χιλιαδων χαρτζιλικωνε οοολους τους αρδ για να πιεσουν την ΠΑΕ (απο κει π την υπερασπιζεστε τυφλα, ταυτόχρονα την υποβαθμιζετε τοσο λες κ ειναι κανα μαγαζακι της γειτονιάς) να μεινει ενω εχει ηδη βρει ιδια λεφτά αλλου..

Εσενα σου φαινεται τερμα παραξενο που κανεις δε το διεψευσε;;;

Τωρα στο θεμα, αν πιστεύεις οτι λεει κανεις να δωσουμε χρυσο για σκατα, ή ξερω γω να γίνουμε μαλακες κ ν δωσουμε 2-2.5 μυρια, κανεις λαθος αναγνωση..

Απλα μην παριστανουμε τις γατες π θα παρουν με 600-700 χιλιάρικα παικτη οπως ανελυσα χθες επειδη κ καλα τελειωνει το συμβολαιο του,
και αν οι αλλοι θελουν οπως ειναι λογικο 1.2-1.5, να τα θεωρήσουμε υπερβολικα κ να κανουμε πισω για εναν απτους πρωταρχικούς στοχους..
Και μετα να επικροτουμε ως απολυτα λογικη τετοια κινηση επειδη δε μας πιασαν "κοτσους", μιας κ εμεις αγοράζουμε με τα λεφτα π θελουμε ή παιρνουμε ελευθερους, αλλωστε ετσι καναμε κ την ομαδαρα π ολοι καμαρωναμε..

Ειναι η τριτη φορα που στο λεω..εγω ειπα οτι ο ΠΑΟΚ δε θα κωλωσει στα λεφτα.αν θελει μια καλυτερη διαπραγματευση καλα κανει,ετσι θα εκανα και γω στο μαγαζι μου..

Την ιδια στιγμη, που απαιτουμε να παρουμε τη ρητρα παικτη π ειναι ιδια περίπτωση (μακ), οπως σωστα τονισε κ ο joshua..Οταν πολλοι εδω μεσα θαρχισουν τα καντηλια αν ερθει η Χ Φιορεντινα κ σου πει, παρε 2 μυρια μπαγλαμα κ πολυ σου ειναι..

Πρωτον ο μακ εχει τη δυνατοτητα να παιξει 4 ματς (1 προκ.τσου λου & 1 ακομα).αρα ειναι διαφορετικη περιπτωση.
Δευτερον ο μακ παιζει euro,χωρις να ξερεις που μπορει να φτασει.
Τριτον ο μακ περυσι εκανε αισθητη παρουσια στο Europa.
Τεταρτον αλλη θεση το εξτρεμ με 4 μυρια αλλη θεση ο αμυντικος.
Αν εσυ τις βλεπεις ιδιες περιπτωσεις οκ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Βρε κάντε καμιά μεταγραφή λέμε... :roll: :roll:

Έρχεται και διαφαινόμενος καύσωνας από αύριο!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”