Euro 2016
-
john4serres
- hasio_john
Re: Euro 2016
Δεν σας κάνω πλάκα, κοιμόμουν στον καναπέ και με ξύπνησε ο σπίκερ....
Φορτζα Ιταλια!!!!
Φορτζα Ιταλια!!!!
-
john4serres
-
Μπαρκαρούτσος
1-0 και γεια σας!
Αν και αυτά που έκαναν στα τελευταία λεπτά με τα κόρνερ στο 0.5m, δεν αρμόζουν στη φανέλα..
Αν και αυτά που έκαναν στα τελευταία λεπτά με τα κόρνερ στο 0.5m, δεν αρμόζουν στη φανέλα..
Απογοητευτικός αγώνας...Χάλια και δίχως ένα χαφ με φαντασία (που είσαι ρε Πίρλο?) η Ιταλία, πολύ τυχερή ως συνήθως που γλιστράει ο Γκράνγκβιστ (μεγάλο σέντερ μπακ κατά την προσωπική μου άποψη) πριν επέμβει πάνω στον Έντερ και παίρνει τα 3 πονταλάκια...
Για την Σουηδία τι να πω??? Μόνο ότι ο Στέλιος ο Κίτσιου με κάνει να ευχαριστώ τον Θεό που έχουμε αυτόν κι όχι εκείνον τον Λίντελο στην θέση του φτάνει νομίζω...Πάρτι οι Ιταλοί απ την πλευρά του και το 80% των γεμισμάτων του πάνω σε αντίπαλο...Ίμπρα, Γκράνκβιστ και Λάρσον θαρρώ διασώζονται μόνο ως κανονικοί ποδοσφαιριστές, σήμερα τουλάχιστον...
Παίχτες τόσο βρώμικοι σαν τον Ντε Ρόσσι, ο οποίος στην φάση της κάρτας που παίρνει θα έπρεπε να έχει αποβληθεί, μιας και το κοράκι του χαρίστηκε στο δολοφονικό τάκλιν με τις τάπες στον Ίμπρα νωρίτερα, δεν πρέπει να επιτρέπεται από την Ουέφα να παίζουν κάτι άλλο από αγώνες κατς...Πολύ βρώμικος παίχτης χρόνια τώρα!!!
Το κοράκι 70-30 μακαρονάδες ολοφάνερα, ειδικά στον πειθαρχικό τομέα...
Το άουτ σπρώξιμο της μπάλας του Ίμπρα μισό μέτρο πριν την γραμμή είναι πεντακάθαρο και το σημαιοφόρο κοράκι σηκώνει σημαία...Φανταστείτε να είχε μπει γκολ...
Ο Ινφαντίνο θαρρώ θα τους στείλει, έστω και με το ζόρι, 100% στα ημιτελικά με τους Γερμανούς...
Ίδωμεν...
Για την Σουηδία τι να πω??? Μόνο ότι ο Στέλιος ο Κίτσιου με κάνει να ευχαριστώ τον Θεό που έχουμε αυτόν κι όχι εκείνον τον Λίντελο στην θέση του φτάνει νομίζω...Πάρτι οι Ιταλοί απ την πλευρά του και το 80% των γεμισμάτων του πάνω σε αντίπαλο...Ίμπρα, Γκράνκβιστ και Λάρσον θαρρώ διασώζονται μόνο ως κανονικοί ποδοσφαιριστές, σήμερα τουλάχιστον...
Παίχτες τόσο βρώμικοι σαν τον Ντε Ρόσσι, ο οποίος στην φάση της κάρτας που παίρνει θα έπρεπε να έχει αποβληθεί, μιας και το κοράκι του χαρίστηκε στο δολοφονικό τάκλιν με τις τάπες στον Ίμπρα νωρίτερα, δεν πρέπει να επιτρέπεται από την Ουέφα να παίζουν κάτι άλλο από αγώνες κατς...Πολύ βρώμικος παίχτης χρόνια τώρα!!!
Το κοράκι 70-30 μακαρονάδες ολοφάνερα, ειδικά στον πειθαρχικό τομέα...
Το άουτ σπρώξιμο της μπάλας του Ίμπρα μισό μέτρο πριν την γραμμή είναι πεντακάθαρο και το σημαιοφόρο κοράκι σηκώνει σημαία...Φανταστείτε να είχε μπει γκολ...
Ο Ινφαντίνο θαρρώ θα τους στείλει, έστω και με το ζόρι, 100% στα ημιτελικά με τους Γερμανούς...
Ίδωμεν...
-
john4serres
- hasio_john
goran 64 έγραψε:.......
Το άουτ σπρώξιμο της μπάλας του Ίμπρα μισό μέτρο πριν την γραμμή είναι πεντακάθαρο και το σημαιοφόρο κοράκι σηκώνει σημαία...Φανταστείτε να είχε μπει γκολ......
Αν εννοείς την φάση στο 72' ήταν καθαρό οφσάιντ ο Ίμπρα στην αρχή της φάσης, οπότε δεν θα μέτραγε το γκολ αν το έβαζε!
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
Ρε σκίσαμε την ομάδα του Μπερκ και του Ντουρμάζ, τι θέλετε τώρα; Ωραίο το γκολ του Έντερ!
Προσωπικά δεν το βλέπω off side σε καμία "φάση" της φάσης αδερφέ Χανιώτη...hasio_john έγραψε:goran 64 έγραψε:.......
Το άουτ σπρώξιμο της μπάλας του Ίμπρα μισό μέτρο πριν την γραμμή είναι πεντακάθαρο και το σημαιοφόρο κοράκι σηκώνει σημαία...Φανταστείτε να είχε μπει γκολ......
Αν εννοείς την φάση στο 72' ήταν καθαρό οφσάιντ ο Ίμπρα στην αρχή της φάσης, οπότε δεν θα μέτραγε το γκολ αν το έβαζε!
Ο παίχτης που τον καλύπτει είναι κολλημένος μπροστά του και ο σημαιοφόρος κόραξ ΙΣΩΣ να μην τον είδε λόγω του ότι ήταν μικρόσωμος και τον έκρυβε ο Ίμπρα με τον όγκο του κορμιού του!!!! Έτσι το είδα προσωπικά επαναλαμβάνω, και στο replay (ένα μονάχα) αλλά δεν θέλω να πείσω και κανέναν ότι έχω δίκαιο...
Όποιος το ξαναδεί αργότερα σε καμιά εκπομπή, μας καταθέτει την άποψη του αν θέλει όμως...
Πάντως, άμα δεις-προσέξεις την φάτσα του Ίμπρα όταν βλέπει πως τον έβγαλε ΚΑΙ off side ο σημαιοφόρος αφού το έχασε, ακουμπάει το κεφάλι του στο δοκάρι, κλείνει τα μάτια με (σχεδόν) ανακούφιση (που σφυρίχτηκε off side) αλλά σφίγγει τα δόντια απ τα νεύρα του, μαρτυρώντας ταυτόχρονα το εξής: "...δεν πα να μαμηθείς κι εσύ ρε σημαιοφόρε κόρακα, ας το έβαζα του λόγου μου ο λαλάκας και σε έλεγα εσένα μετά..."!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 17 Ιουν 2016, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στόπερ ξεστόπερ αδερφέ μου John, Μπενφίκα ξεμπενφίκα, προσωπικά είδα ότι δεξί μπακ έπαιζε σήμερα και ήταν χειρότερος μπρος-πίσω απ τον Στελλάκη μας, μάλιστα στις κακές του μέρες κιόλας!!!!john4serres έγραψε:Στόπερ είναι κανονικά ο Λιντελεφ. Στην Μπενφικα παίζει μάλιστα.
Υ.Γ. Αυτό που λέει πιο πάνω ο Απόστολος όμως είναι το μόνο παρηγορητικό...