Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλησπέρα!
Για ζέστες μιλάτε και αισθάνομαι την ανάγκη σας για δικό μου ανέκδοτο...
Ευτυχώς για εσάς, έχω τη λύση και θα τη postάρω εντός ολίγου..
Εννοείς άσχημη γυναίκα;

http://www.meteothes.gr/
28.1°C αυτή τη στιγμή, 0.7°C πιο πάνω από 1 ώρα πριν, 2.7 °C περισσότερο από χθες τέτοια ώρα..
Αίσθηση σαν 31°C, υγρασία στο 41%.
Ακτινοβολία UV στο 6.8 (χθες είχαμε μέγιστο 7.1 κι εγώ είχα βγει για μαύρισμα το μεσημέρι), οπότε όσοι οδηγάτε, μην έχετε το ένα χέρι έξω από το παράθυρο..θα το μετανιώσετε!
Lacedaemonian έγραψε:Καλημερες.
Δεν ξερω για αλλου αλλα εδω κατω ηδη βραζει ο τοπος απ τη ζεστη.Το μεσσημερι δε θα κυκλοφορει ουτε σαυρα....
Εννοείς άσχημη γυναίκα;
http://www.meteothes.gr/
28.1°C αυτή τη στιγμή, 0.7°C πιο πάνω από 1 ώρα πριν, 2.7 °C περισσότερο από χθες τέτοια ώρα..
Αίσθηση σαν 31°C, υγρασία στο 41%.
Ακτινοβολία UV στο 6.8 (χθες είχαμε μέγιστο 7.1 κι εγώ είχα βγει για μαύρισμα το μεσημέρι), οπότε όσοι οδηγάτε, μην έχετε το ένα χέρι έξω από το παράθυρο..θα το μετανιώσετε!
- Kostas_Peraia4
Παιδια μολις γυρισω οποιος θελει στελνει κανενα μηνυμα να παμε για κανενα καφεδακι να γνωριστουμε.Κανονιστε καμια συναντηση μελων
Α ρε τατιάνα εμπειρία...Πολύ σωστός ο αδελφός Απόστολος...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το οφθαλμόλουτρο δημιουργεί παρά λύνει προβλήματα.
Γι αυτό και του λόγου μου όποτε πάω για μπάνιο έχω πάντα μαζί μου μάσκα-αναπνευστήρα-βατραχοπέδιλα ΚΑΙ ΠΛΩΤΗΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και περνάω ώρες ολάκερες μπανίζοντας........................βυθούς της θάλασσας αντί για τα υπόλοιπα κάλλη των ακτών...
Υ.Γ. Μέσα είμαι για συνάντηση αδέρφια...Εκτός Δευτέρας όμως μέχρι τα τέλη Ιουλίου λόγω bowling...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 16 Ιουν 2016, 11:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Πως θα σας φαινοταν η ιδεα να κανουμε και κανενα ψηστιρι την μερα του ματς στο Τσου Λου πριν τον αγωνα?
Μπράβο, μπράβο!!!! Αυτοθεραπεύτηκες Γιώργο μου με κείνους τους........................."αραλύκους"...
Εκτός από χιούμορ όμως, ελπίζω να έχεις πλέον και διάθεση για διάβασμα ...& για δουλειά φυσικά, για να ενημερώσεις επιτέλους & εκείνο το ρημάδι το "Ντου από παντού"...ΛΟΛ...
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα από την δροσερή Αθήνα!
Το πρωί πήγα να γράψω την μικρή στο νηπιαγωγείο (ανοίγει 08:30) και καθυστέρησα να καλημερίσω! Θα επανορθώσω όμως, με έναν άψογο φραπέ με παγάκια στο ποτήρι μου των 0,58 lit
Το πρωί πήγα να γράψω την μικρή στο νηπιαγωγείο (ανοίγει 08:30) και καθυστέρησα να καλημερίσω! Θα επανορθώσω όμως, με έναν άψογο φραπέ με παγάκια στο ποτήρι μου των 0,58 lit
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
RoMaN έγραψε:Καλησπέρα!
Lacedaemonian έγραψε:Καλημερες.
Δεν ξερω για αλλου αλλα εδω κατω ηδη βραζει ο τοπος απ τη ζεστη.Το μεσσημερι δε θα κυκλοφορει ουτε σαυρα....
Εννοείς άσχημη γυναίκα;
ωχ τωρα το ειδα Roman
μωρε δεν κυκλογορουσε τιποτα ουτε μεταφορικα ουτε κυριολεκτικα