Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει γελαει ο κοσμος με το box to box του Βασιλοπουλου.Ειναι ισως η πιο γεματη θεση του ΠΑΟΚ και εκει αποκτηθηκε και ο Σαχοφ.Ο ΠΑΟΚ θελει ειτε 6ρι,ειτε 10ρι,για μενα οπως ξερουν ολοι φυσικα και τα 2,μονο 8ρι που υπονοει ο Βασιλοπουλος δεν θελει.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάντως αφού πάμε για δύο προσωπικά θα ήθελα και Βαρέλα και Κανά-Μπιγίκ αν και ο Ντάγκλας δε με χαλάει.
Δεκάρι θα πάρουμε.Δε γίνεται άλλο χωρίς.Εγώ εκεί θέλω δεκάρι-δεύτερο επιθετικό.Κάτι σαν Σκαριόνε ή Ζάχαβι.
Βέβαια όλη η συζήτηση για τα μεταγραφικά γίνεται χωρίς να υπολογίζουμε αποχωρήσεις Κάτσε ή Μακ.Εκεί ίσως και να χρειαστείς κάτι ακόμη αν θεωρούν ότι Ζάιρο και Αντόνις δεν καλύπτουν τα κενά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ace79grpaok έγραψε:
logios έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:δηλαδη εδιωξαν τον βιτορ για να παρουν εναν μαυρουκο που επαιζε στην ρουμανια?εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ετσι τσουλου δεν πας,οσο για ματεους πολυ βλεπω να το καθυστερουμε και δεν με αρεσει :evil:
Πόση μιζέρια ακόμη..........

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σοrry λογιε που εχω τις αμφιβολιες μου για εναν παικτη που στα 28 του ειναι ακομη στην ρουμανια ,οσο για το μιζερια στο επιστρεφω.Συμφωνω με τον Παοκοβιο ,τι ειδατε σε αυτον που δεν το βλεπουμε εμεις θα μας πει καποιος η θα απαντατε με 'μιζερια' και αλλα τετοια σε οσους εχουν αμφιβολιες
Ποιός είσαι εσύ; Μερικοί συμπεριφέρεστε σαν να είστε ειδήμονες. Για να αποφασίσουν αυτοί και να τον πάρουν μάλλον ταιριάζει στα πλάνα τους. Οι αφορισμοί σας είναι πραγματικά εξοργιστικοί. Όχι φυσικά ότι δεν θα γίνουν λάθη αλλά εδώ πάμε στα άκρα. Και όσο και να επιστρέφεις την μιζέρια αυτή ξερει που θα πάει.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

pisakaipoupoula έγραψε:Κι αυτό που πόσταρες paokovie τι ακριβώς είναι?επιχείρημα για το πόσο παικταράς ήταν ο Κοντρέρας πριν τον πάρουμε?
Πολύ καλό ξεκίνημα στην Αργεντινή για τον νέο Κοντρέρας, στην Ευρώπη η απόλυτη μετριότητα μη πω και πιο κάτω από τότε που πάτησε το πόδι του...
7η η Μπράγκα στο Πορτογαλιό πρωτάθλημα?Μα 3 ομάδες έχει η Πορτογαλία, και η Μπράγκα παραδοσιακά τερματίζει από 4η ως 8η.
Και έγινε βασικός στη Θέλτα της Β Εθνικής, όχι στη γνωστή ομαδάρα Θέλτα που έπαιξε και μια χρονιά στο Τσ. Λιγκ...μέχρι τότε είτε δανεικός σε Οσασούνες είτε πάγκο/εκτός αποστολής....
Ξαναδιάβασε αυτό που πόσταρες
Το ποσταρα κυριως επειδη εγραψες οτι επαιζε στην 3η 11αδα της μονακο.Και δεν σχολιασες και τις 60 συμετοχες και ως αρχηγος στην Χιλη.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

gergeo4 έγραψε:Θεωρείστε δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση δυο αμυντικών, ενός χαφ (box του box παίκτη θέλουν στον Δικέφαλο), τερματοφύλακα και φορ περιοχής. Άλλους πέντε δηλαδή, μετά τις 4 κινήσεις που ήδη έχουν γίνει για την ενίσχυση της ομάδας.

Βασιλοπουλος

υ.γ 10αρι;;;;;;;;;;;;;;;

υ.γ2 τεσσερις μεταγραφές λενε ολοι..αρα ο ματεους εκλεισε 100%.
Μαλιστα εδω κολαει ο νταγκλας...εχουμε και λεμε:

Βαρελα-νταγκλας
Λουιζ καρλος
Βοικο
για φορ δεν εχει ακουστει ακομα για προταση.

Νομιζω + ματεος,ματος,σακχοφ ειμαστε παρα πολυ καλα...

Οσο για το δεκαρ μαλλον θελει περισσοτερο εναν αμυντικο χαφ ο ιβιτς για να παει παγκο και βαθος ο τζιολης. Θα παιζουμε με δυο οκταρια μαλλον.

Sent from my iPad using Tapatalk
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Τελικα θα απαντησει καποιος στον χριστιανο γιατι ο ενθουσιασμος?υπαρχει καποιος εδω π βλεπει φανατικα ρουμανικο πρωταθλημα??παντως ως μαγος ηρθε απο εκει ο σπαντασιο ,ο καπετανος εκανε παπαδες οπως βεβαια και ο λαζαρ που επιασε.

Μακαρι να εχετε δικιο γιατι αν συμφωνησαν αργα ή γρηγορα θα ερθει
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

john4serres έγραψε:Ενός λεπτού σιγή για εμάς που περιμέναμε αμυντικο κλάσης Μελμπεργκ.

o συγκεκριμένος Μελμπεργκ,
σε μας θα χε 22 απευθείας κοκκινες

επίσης δε μπορώ να καταλάβω κάποιους σύνοπαδούς που γκρινιάζουν,
τι περιμένουν να ρθει στην ομάδα ,ο βασικος στη PL ή ο βασικος απο κάποιο μικρότερο;
μια χαρά το πάμε ώς τα τώρα :pano:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

E ρε Strafnik, ειναι γνωστο οτι ο ΠΑΟΚτσης γουσταρει παλμαρατους has-beens (δε μιλαω για κοντρερας) ή παικτες ημιπουθεναδες με τους οποιους πηραν το πρωταθλημα με τη Φορεστ Γκριν στο FM παρα τιμιους παικτες, σε καλη ηλικια με καλες χρονιες..
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Καλα τιμιος ειναι και ο καρυπιδης.
Τιμιος ειναι και ο κουλης.
Εγω προτιμω τον κουλη,εχει και καλυτερο βιογραφικο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Να θυμισω απο που ηρθε ο Τσιμιροτ;

Απο την μεγαλη Σαραγιεβο του Βοσνιακου Πρωταθληματος.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Στην Στεάουα με γεμάτη χρονιά εγώ λέω ότι ο παίκτης αυτός είναι καλός...γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ελεος με τους τιμιους και τους φιλοτιμους μια ζωη στον ΠΑΟΚ ,λογιε εγω ειμαι αυτος που βλεπω οτι δεν ειναι μια κινηση που θα μας ανεβασει επιπεδο αν εσυ εισαι αυτος που το βλεπει παω πασο.ΟΣο για τονν χαρακτηρισμο μιζερια ,τι να πω και τι να αφησω .
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

paokovios1974 έγραψε: Το ποσταρα κυριως επειδη εγραψες οτι επαιζε στην 3η 11αδα της μονακο.Και δεν σχολιασες και τις 60 συμετοχες και ως αρχηγος στην Χιλη.
Οκ στη Μονακό έπαιξε λίγο μπάλα, στα 22 και 23 του, μετά ο απόλυτος κατήφορος..στη καλύτερη Σεκούντα Ισπανίας.
Και με τη Χιλή τι έκανε δηλαδή, αποκλειόταν στο γκρουπ όλων των copa America, και δυο φορές πέρασε που αποκλείστηκε μετά στους 8...Maurizio Isla, Alexis και κανα δυο ακόμα επιθετικογενείς ήταν όλη η Χιλή, με εξαίρεση τον Mendel αμυντικά όλοι οι υπόλοιποι ήταν για τα πανηγύρια.
Τεσπα το ξεσκίσαμε το θέμα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Το οτι ηρθε απο τη σεραγεβο ο τσιμιροτ δεν με κανει να νιωθω καλυτερα για τον βαρελα.
Καλυτερα θα νιωσω οταν τον δω στο χορταρι και εχει εστω το 80% των χαρακτηριστικων του κοντρερας.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

simba έγραψε:E ρε Strafnik, ειναι γνωστο οτι ο ΠΑΟΚτσης γουσταρει παλμαρατους has-beens (δε μιλαω για κοντρερας) ή παικτες ημιπουθεναδες με τους οποιους πηραν το πρωταθλημα με τη Φορεστ Γκριν στο FM παρα τιμιους παικτες, σε καλη ηλικια με καλες χρονιες..
:mrgreen:
έ νά ΄χαμε να λέγαμε, αλλά
επίσης ο ΠΑΟΚτσης δεν γουστάρει κανένανε :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”