5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

PAOKTZIS_P έγραψε:μην σας παραμυθιαζουν ρε.. φετος ειναι η ευκαιρια,δεν ξερω αν ειναι η μοναδικη.. του χρονου π.χ ο βγενοπουλος θα ριξει και αλλο καρβουνο στη φωτια, ο μπαγιεβιτς θα την φτιαξει την ΑΕΚ εμεις πως θα ενισχυθουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;.. το εχω πει και παλαιοτερα σε αλλες εποχες η ομαδα πρεπει να αξιοποιει τα φυντανια της τυπου κλαους.. ποια η αξιοποιοιηση φετος για να δουμε φως του χρονου;..
Filaraki to pm pou sou esteila, to DIABASES 'H to ekanes gargara?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

PAOKTZIS_P έγραψε:Απιαστος...
Την ώρα που οι άλλοι... παραπατούν, αυτός τρέχει για την εξασφάλιση του πιο εύκολου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, κατέβαλε άνετα (4-1) και την αντίσταση του Πανιωνίου...
εθνοσπορ net

γιατι να μην ειμαστε αυτοι που θα τον σταματησουν;.. μαγκια χρειαζεται
γεννήθηκες λαλάκας ή έχεις κάνει φροντιστήριο????

ξέχασες να πείς οτι τον σπρώχνουνε και λίγο. 2 γκόλ οφσαιντ και μη δωσμένο πέναλντι στο νιόνιο. (μόνο ένας γαύρος θα παρέλειπε να πεί κατι τέτοιο. μήπως είσαι ένας? λέω εγώ τώρα.....)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Από την απάντησή του κρίνεται το ΒΑΝ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Zorro4 έγραψε:
PAOKTZIS_P έγραψε:μην σας παραμυθιαζουν ρε.. φετος ειναι η ευκαιρια,δεν ξερω αν ειναι η μοναδικη.. του χρονου π.χ ο βγενοπουλος θα ριξει και αλλο καρβουνο στη φωτια, ο μπαγιεβιτς θα την φτιαξει την ΑΕΚ εμεις πως θα ενισχυθουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;.. το εχω πει και παλαιοτερα σε αλλες εποχες η ομαδα πρεπει να αξιοποιει τα φυντανια της τυπου κλαους.. ποια η αξιοποιοιηση φετος για να δουμε φως του χρονου;..
Filaraki to pm pou sou esteila, to DIABASES 'H to ekanes gargara?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
kostask4

Δημοσίευση από kostask4 »

Καλημέρα παίδες. Μην πυροβολειτε ολοι μαζι τον PAOKTZIS_P για τις αποψεις του. Αυτα πιστευει, αυτα λεει. Αν ειναι ο γαυρος, πρεπει να φαει ενα μπαν κ να γυρισει απο κει που ηρθε. Θα αποδειχθει αργα ή γρηγορα τι καπνο φουμαρει. Αλλα δεν ειναι ωραιο να μπαινεις σε ενα thread κ να βλεπεις τοσα ατομα να βριζουν έναν αλλον. Δεν ειναι ωραιο,απλα πραγματα. Αν προκαλει, μπουλο. Αν απλως εκφερει αποψη, διαφορετικη απο τη δικη μας, τοτε απλως διβαζεται η αποψη του κ μεις εχουμε το δικαιωμα να εχουμε αντιρρηση. Αλλα οχι με βρισιες. Δεν ειναι προσωπικο το θεμα. Οποιος κανει κακο στο σαιτ πρεπει να παιρνει μπουλο. Ειτε Παοκτσης είτε Αλλοθρησκος.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ...

Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα μου και ο μήνας μου, ... 2 BAN, ... μια χαρά.

ΠΑΟΚΤΖΗΣ εδώ μέσα δεν ξαναμπαίνει, ... μόνο ΠΑΟΚτσής.

ΥΓ
ΘΑ ΑΛΛAΞΩ ΤΟ ΝΙCK MOY, ... ΣΕ Βaneridis4
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Σίγουρα θα ξανά ακούστηκε εδώ μέσα αλλά θα πώ και εγώ την γνώμη μου..ο Πάμπλο πλέων θα είναι στόχος από όλους γιατί τόλμησε να πουλήσει τσαμπουκά μέσα στο ακατανόμαστο γήπεδο..άδικο όλο αυτό που έγινε στην φυλή εναντίον του αλλά...θα πρέπει και αυτός να συγκρατεί τα νεύρα του...η αντίδραση του στην κάρτα όπως και να το κάνουμε δεν είναι σωστή..αυτό βέβαια δεν πάει να πει ότι συμφωνώ με την δεύτερη κίτρινη που τρώει,τον είχαν καθαρά στην μπούκα για την μή τιμωρία του για την μπουνιά αλλά και αυτός σαν μεγάλος ποδοσφαιριστής που είναι θα έπρεπε να το είχε καταλάβει ότι θα τον περιμένουν στην γωνία..λίγη αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να την έχει από εδώ και πέρα γιατί είδη στον αγώνα με την τρίπολη πάμε χωρίς αυτόν και είναι σίγουρο ότι θα λείψει απο την ομάδα(παναγια μου μπαλάφα θα δούμε) και τα πράγματα δυσκολεύουν και με τις άλλες απουσίες...αυτά και μην βαράτε τώρα...δεν δίνω δίκαιο στον διαιτητή αλλά λέω ότι πρέπει και αυτός να προσέχει λίγο..γιατί όπως και να το κάνουμε here is Greece!!!! ΑΥΤΑ!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

το είπε σε δήλωση πάντως οτι πήγε ο βερόν να κάτσει στη σέντρα και τον έδιωξε γιατί είχε κίτρινη. άρα το ήξερε οτι θα την φάει την πρώτη.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Ναι το άκουσα και εγώ αυτό πριν λίγο στο ραδιόφωνο..
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Κατα τ αλλα ο κ@λομπαρουφας χθες δικαιολογησε τις δυο κιτρινες λεγοντας κατι π@π@ριες για αναρμοστη συμπεριφορα του παικτη κτλ.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

agave έγραψε:το είπε σε δήλωση πάντως οτι πήγε ο βερόν να κάτσει στη σέντρα και τον έδιωξε γιατί είχε κίτρινη. άρα το ήξερε οτι θα την φάει την πρώτη.
ελα ομος που δεν ηξερε οτι ειναι στο Ελλαδα.....2 καρτες σε 10"

ΔΑΛΟΥΚΑ ΠΑΝΕ ΠΕΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ.....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Γκαρσία: “Νιώθω ότι με διώχνουν

Ο Πάμπλο Γκαρσία με αποκλειστικές δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis” χθες βράδυ, τοποθετήθηκε για τη φάση που οδήγησε στην αποβολή του. Επιπρόσθετα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη γενικότερη αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους διαιτητές σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Αρχικά, για τη φάση της αποβολής ο Ουρουγουανός μέσος δήλωσε: “Μόλις είχαμε πετύχει το δεύτερο μας γκολ και οι αντίπαλοι ήθελαν να δώσουν αμέσως συνέχεια στο παιχνίδι. ο Βερόν πήγε να πάρει θέση κοντά στη σέντρα, όμως εγώ τον σταμάτησα και πήγα στη θέση του, γιατί είχε ήδη κίτρινη. Όταν εκτελέστηκε η σέντρα, εμπόδισα την φάση και πήρα κίτρινη, αυτό το καταλαβαίνω. Μόλις πήρα την κάρτα έσφιξα και δάγκωσα τη φανέλα μου και ο διαιτητής μου έδειξε και πάλι κίτρινη κάρτα, γεγονός που δεν το κατάλαβα καθόλου”. Όσο για το αν νιώθει πλέον ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των διαιτητών, ο Γκαρσία σχολίασε: “Ακριβώς έτσι νιώθω, καθώς συνέχεια παίρνω κίτρινες με ασήμαντη αφορμή. Ειδικά στο ματς με τον Ολυμπιακό, δέχτηκα αγκωνιά και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αν είναι, ας συμφωνήσουν μεταξύ τους οι διαιτητές και να μου πουν να φύγω. Να επιστρέψω ήρεμος στην Ουρουγουάη, όπως ήρεμος ήρθα για να παίξω μπάλα στην Ελλάδα”. Ο Γκαρσία επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα με την τελευταία πτήση. Δεν έφυγε με την υπόλοιπη αποστολή, και παρέμεινε στη Φυλή μαζί με το μέλος του τεχνικού τιμ, τον Τερζανίδη, επειδή πέρασε από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ.

-----------------------

Ελα ομος που λογαριαζουν χωρις εμας....ΠΑΜΠΛΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γκαρσία:"Κάποιοι έχουν πρόβλημα μαζί μου"

Λίγα λεπτά μετά την αποβολή του από τον ματς του Θρασύβουλου με τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε σε εφημερίδα λέγοντας πως αισθάνεται εύκολος στόχος για τους διαιτητές μετά το περιστατικό με τον Ντιόγκο στο Καραΐσκάκη.

Είναι γνωστό ότι ο Πάμπλο Γκαρσία με τον δυναμισμό και την προσωπικότητα του μπορεί και ξεχωρίζει στον χώρο του κέντρου για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ωστόσο μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη αισθάνεται ότι έχει γίνει "μαύρο πρόβατο" για μερίδα οπαδών αλλά και διαιτητών, κάτι που εξέφρασε μέσω της εφημερίδας SportDay.

Ο ίδιος δεν δείχνει να κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε εξηγώντας μάλιστα ότι η πρώτη κάρτα ήταν σωστή, όμως η δεύτερη δεν είχε καμία απολύτως αιτιολόγηση.

"Δεν έχω καταλάβει τίποτε ακόμη. Η πρώτη απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή αφού παρεμπόδισα τους παίκτες του Θρασύβουλου να κάνουν την σέντρα. Η δεύτερη όμως; Γιατί την πήρα; Δεν έκανα τίποτε".

Στην συνέχεια ο 32χρονος μέσος ρωτήθηκε για το αν είχε κάποιο επεισόδιο με τον διαιτητή κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ίδιο όμως να διαψεύδει κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

"Δεν μίλησα μαζί του. Πως να το κάνω άλλωστε αφού οι μόνες λέξεις που ξέρω στα Ελληνικά είναι το καλημέρα και το καληνύχτα. Ενώ ούτε μετά το ματς του μίλησε αφού είχα ήδη αποβληθεί και δεν είχε νόημα".

Για το γεγονός ότι είδε την δεύτερη κόκκινη κάρτα μέσα σε τρεις αγωνιστικές ο ίδιος θεωρεί ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα μαζί του, λέγοντας ότι είναι στόχος τόσο αυτός όσο και ο ΠΑΟΚ

"Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα μαζί μου. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό όλοι έχουν ξεσηκωθεί εναντίον μου, φάνηκε από το γεγονός ότι κάλεσαν μόνο εμένα σε απολογία ενώ το βίντεο δείχνει καθαρά ότι και ο παίκτης του Ολυμπιακού με χτυπάει νωρίτερα. Αν δεν με θέλουν στην Ελλάδα να μου το πουν να φύγω".

"Δεν ξέρω αν είμαι στόχος εγώ η ο ΠΑΟΚ αλλά αν θέλουν να πάρει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ας του το δώσουν από τώρα να τελειώνουμε. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος αλλά υπάρχουν εμπόδια". Δήλωσε ο άσσος του ΠΑΟΚ αφήνοντας σαφείς αιχμές.

http://www.sport24.gr/html/ent/908/ent.263908.asp
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

θα μας τρελλανουν οι καμπιες ρεεεεε...ακουω μετροπολις και καθονται κ συγκρινουν το γκαρσσια μ τν βιτολο κ ποιος ειναι καλητερος κ ποιος εχει παιξει που,ρε δεν παμε κλααα ρεεεεε
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.....

:? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”