Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Παλιο αλλα καλο...
Ειναι η μαιμου με τη σαυρα σε ενα δεντρο και πινουν κατι μαυρα...εχουν γινει κομματια και οι δυο και σε καποια φαση λεει η σαυρα στη μαιμου: ξεραθηκε το στομα μου παω στο ποταμι να πιω νερο και ερχομαι...φευγει η σαυρα και κοντα στο ποταμι συνανταει τον κροκοδειλο. Που πας ρε? ρωταει ο κροκοδειλος. Παω να πιω νερο λεει η σαυρα. Πινουμε κατι μαυρα με τη μαιμου και εχει γινει το στομα μου τσαρουχι. Πινετε και δε μιλατε? λεει ο κροκοδειλος και ξεκιναει να βρει τη μαιμου στο δεντρο. Τη βλεπει σε καποια φαση απο κατω και ανεβαινει στο δεντρο. Γυρναει η μαιμου, βλεπει ξαφνικα τον κροκοδειλο και ολο απορια ρωταει: Καλα ρε μαλακα, ποσο νερο ηπιες?
Ειναι η μαιμου με τη σαυρα σε ενα δεντρο και πινουν κατι μαυρα...εχουν γινει κομματια και οι δυο και σε καποια φαση λεει η σαυρα στη μαιμου: ξεραθηκε το στομα μου παω στο ποταμι να πιω νερο και ερχομαι...φευγει η σαυρα και κοντα στο ποταμι συνανταει τον κροκοδειλο. Που πας ρε? ρωταει ο κροκοδειλος. Παω να πιω νερο λεει η σαυρα. Πινουμε κατι μαυρα με τη μαιμου και εχει γινει το στομα μου τσαρουχι. Πινετε και δε μιλατε? λεει ο κροκοδειλος και ξεκιναει να βρει τη μαιμου στο δεντρο. Τη βλεπει σε καποια φαση απο κατω και ανεβαινει στο δεντρο. Γυρναει η μαιμου, βλεπει ξαφνικα τον κροκοδειλο και ολο απορια ρωταει: Καλα ρε μαλακα, ποσο νερο ηπιες?
ΑποστόληςΑ έγραψε:...σήμερα είδα το χόρτο της Τούμπας στη συλλεκτική έκδοση των 90 ετών του ΠΑΟΚ
Αν όντως κλείσει η Θ4 για 4 αγωνιστικές (2 μήνες και κάτι δηλαδή), το χόρτο παίζει να το δεις μετά σε κατάσταση
.................................................Αφρικανικής σαβάνας!!!!

RoMaN κινδυνεύει το ψωμάκι σου...Ο Γιώργος έφτασε μόνος του το 35,5 και...........πέφτει...

Eγω το ειδα πριν απο σένα και μάλιστα του ειπα να μην στο δειξει παρα να σου πει οτι το εχει μονο χαχαχαχαΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα συνήλθα λίγο...
Στάθη σήμερα είδα το χόρτο της Τούμπας στη συλλεκτική έκδοση των 90 ετών του ΠΑΟΚ

- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
stathis73 έγραψε: Eγω το ειδα πριν απο σένα και μάλιστα του ειπα να μην στο δειξει παρα να σου πει οτι το εχει μονο χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν κρατήθηκε και μου το έδειξε. Το έβγαλα και φωτογραφία.
τα 2 παραπανω ποστ θα μπορουσαν να ναι διαλογοι απο εκπομπη της μενεγακη (χωρις εικονα)

- Μπαρκαρούτσος

Κλαίω με την ετοιμότητα και την πεποίθηση σου Γιώργο...

Υ.Γ. Αν και δεν ήταν απ τα χειρότερα "παγομηχανικά" που διάβασα...

"Νταϊαϊαϊάάάάάννννν...κούούούκουουουουου..."...
Μόλις με χτύπησε μια πριγκίπισσα το πουλί...

Μόλις με χτύπησε μια πριγκίπισσα το πουλί...

- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
τωρα που το βρηκα το βαζω εδω να το βαζω μετα απο καθε ανεκδοτο του ρομαν...η του πετρου....η του τεο....

Αφού ζήτησες
-Από που είσαι?
-Από την Γκόντορ.
-Ντρέπεσαι?
-Όχι.
-Εσύ από που είσαι?
-Από το Λόριεν.
-Ντρέπεσαι? Έχεις ενοχές?
-Κλαην, τίποτα!
-Εσύ? Από που?
-Από το Έντορας.