Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ας ελπισουμε οτι στο φιλικο με την Στεαουα ο Βαρελα να παιζει με εμας.
πολυ καλος δυναμώνουμε πολυ αμυντικα αν έρθει.
για τον Κρεσπο δεν εχω αποψη αλλα αν ειναι για εξτρα με λιγα χρηματα ας έρθει.
πολυ καλος δυναμώνουμε πολυ αμυντικα αν έρθει.
για τον Κρεσπο δεν εχω αποψη αλλα αν ειναι για εξτρα με λιγα χρηματα ας έρθει.
- Scientist@PAOK
Φιλε κωστα δεν θελω να στην χαλασω αλλα πρωτος που ανεφαιρε το ονομα του βαρελα ειναι ο Παοκτζις...και πριν κατι μερες ενα φιλος δεν θυμαμαι ποιος ειχε βαλει λινκ απο ρουμανικα site που ελεγε για την προταση του ΠΑΟΚ και το ενδιαφερον του παικτη να φυγει....οτι δηλαδη λενε σημερα οι αρδ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Varela???Παλι ειδηση εβγαλα και μαλιστα πριν απο 5 μερες![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα το παω για αρδ![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
για να τον πηρανε στην πρεμιερ λιγκ(ασχετα αν επαιξε η οχι) κατι καλο εχει και ο κρεσπο.
https://www.youtube.com/watch?v=0__byI_cjEw
https://www.youtube.com/watch?v=0__byI_cjEw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 16 Ιουν 2016, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Γνώμη μου ότι μια χαρά είναι η τετράδα Varela, Τζαβ, Χ'ψηλέας, Μαλεζάς... αλλάμιλάμε για 4 παίχτες για 2 θέσεις. Και μάλιστα θέσεις που φθείρονται ευκολότερα από άλλες με κάρτες και μικροτραυματισμούς στα συνεχόμενα παιχνίδια.Οπότε χρειάζεται και ποσότητα... δηλαδή τουλάχιστον 5 παίχτες ετοιμοπόλεμους γιατί πολύ εύκολα ο 5ος μπορεί να βρεθεί 3ος και μάλιστα να χρειαστεί να παίξει σε σχέση πχ. με το 3ο 10αρι ή το 3ο τέρμα.
Αν ο Ivic κρίνει ότι ο 5ος είναι ο Πούγγουρας ή ο Τζιόλης τότε οκ. Αλλιώς θα πάμε και για ακόμα έναν CB σαν τον Vitor με λιγότερα λεφτά.
Αν ο Ivic κρίνει ότι ο 5ος είναι ο Πούγγουρας ή ο Τζιόλης τότε οκ. Αλλιώς θα πάμε και για ακόμα έναν CB σαν τον Vitor με λιγότερα λεφτά.
joshua έγραψε:Πλακα πλακα pilote ασχετως την αξιοπιστια του θεματος τα πιο πολλα απο τα παικτακια που γραφει παντα δεν ειναι κακα.
Ε τότε γιατί φωνάζω τόσο καιρό του λόγου μου και δεν με δίνετε σημασία???
ΠΟΡΚΥ-5 for F.C. PAOK CHAIRMAN & το "αφτί" του for PRESIDENT !!!!
Υ.Γ. Και με πέντε κασκόλια μάλιστα για να ταιριάζει απόλυτα στην προεκλογική καμπάνια του ΠΟΡΚΥ-5...
Πάρτε και ένα αναλυτικότερο βίντεο από τότε που έπαιζε στη Βασλούι..
[youtube]zEmeu0DKTqs[/youtube]
[youtube]zEmeu0DKTqs[/youtube]
paoktzis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση απόκτησης του Φερνάντο Βαρέλα όπως αποκαλύπτουν τα ρουμάνικα ΜΜΕ.
90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores
Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται με την Στεάουα, η οποία ζητούσε 2 εκατομμύρια για τον παίκτη, αλλά βρίσκεται υπό πίεση διότι ο παίκτης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» που έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στην Πορτογαλία και έχει καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι έχουν το αβαντάζ για την απόκτηση του.
inpaok
Εμεις αυτά τα ξερουμε εδω και πεντε μερες
Ας ειναι καλα ο Κώστας περαια
- Scientist@PAOK
Με αυτην την λογικη επρεπε να κρατησεις τον βιτορ. Δεν πιστευω οτι θα παμε και για δευτερο.GiorgosAtha έγραψε:Γνώμη μου ότι μια χαρά είναι η τετράδα Varela, Τζαβ, Χ'ψηλέας, Μαλεζάς... αλλάμιλάμε για 4 παίχτες για 2 θέσεις. Και μάλιστα θέσεις που φθείρονται ευκολότερα από άλλες με κάρτες και μικροτραυματισμούς στα συνεχόμενα παιχνίδια.Οπότε χρειάζεται και ποσότητα... δηλαδή τουλάχιστον 5 παίχτες ετοιμοπόλεμους γιατί πολύ εύκολα ο 5ος μπορεί να βρεθεί 3ος και μάλιστα να χρειαστεί να παίξει σε σχέση πχ. με το 3ο 10αρι ή το 3ο τέρμα.
- Scientist@PAOK
Μην τον αδικεις che...ολοι ειμαστε υποχρεοι στον πειραιωτη κωστα αλλα τα του Παοκτζι στον Παοκτζι...αναφερε το ονομα κανα μηνα πριν πρωτος απ´ολους...βαλτο στο searchche4 έγραψε:paoktzis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση απόκτησης του Φερνάντο Βαρέλα όπως αποκαλύπτουν τα ρουμάνικα ΜΜΕ.
90 YEARS PAOK FC | Product Range στα PAOK FC Official Stores
Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται με την Στεάουα, η οποία ζητούσε 2 εκατομμύρια για τον παίκτη, αλλά βρίσκεται υπό πίεση διότι ο παίκτης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» που έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στην Πορτογαλία και έχει καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι έχουν το αβαντάζ για την απόκτηση του.
inpaok
Εμεις αυτά τα ξερουμε εδω και πεντε μερες
Ας ειναι καλα ο Κώστας περαια
μαλλον ο ιβιτς και ο μιχελ επρεπε να το πουν σε ολες τις γλωσσες γιατι μαλλον καποιοι δεν καταλαβαν
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ
ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ
Τελικά, είχατε δεν είχατε ρε φαλεσκού εκεί στην Π.Α.Ε., λυγίσατε και το κάνατε το χατίρι στην πλειψηφία των PAOKmaniaκών........Θα μας φέρετε κι έναν..........................Φερνάντου...
Υ.Γ. Ρε γ@μώ τον έρωτα μου μέσα ρε...

Υ.Γ. Ρε γ@μώ τον έρωτα μου μέσα ρε...
- ace79grpaok
καλα μην πετατε και την σκουφια σας ρουμανια επαιζε οχι στην πρεμιερ
Ναι αλλά ο MANIAKOS φωνάζει εδώ και 15 μέρες ότι μπορεί να έχουμε κάποιες..............εκπλήξεις...Scientist@PAOK έγραψε:Με αυτην την λογικη επρεπε να κρατησεις τον βιτορ. Δεν πιστευω οτι θα παμε και για δευτερο.GiorgosAtha έγραψε:Γνώμη μου ότι μια χαρά είναι η τετράδα Varela, Τζαβ, Χ'ψηλέας, Μαλεζάς... αλλάμιλάμε για 4 παίχτες για 2 θέσεις. Και μάλιστα θέσεις που φθείρονται ευκολότερα από άλλες με κάρτες και μικροτραυματισμούς στα συνεχόμενα παιχνίδια.Οπότε χρειάζεται και ποσότητα... δηλαδή τουλάχιστον 5 παίχτες ετοιμοπόλεμους γιατί πολύ εύκολα ο 5ος μπορεί να βρεθεί 3ος και μάλιστα να χρειαστεί να παίξει σε σχέση πχ. με το 3ο 10αρι ή το 3ο τέρμα.
- Kostas_Peraia4
Χριστος και Παναγια.Αλλιμονο αν καθομασταν να μαλωσουμε κι ολας για το ποιος το εβγαλε.Εγω ειχα αναφερει οτι η ομαδα η οποια θα μπορουσε να του κανει προταση ειμασταν εμεις καθως κανενας αρδ του γαυρου δεν εγραψε οτι εκαναν προταση στον παικτη και πως η κουλα και ο βαζελος δεν μπορουν να δωσουν τοσα λεφτα.Επισης ''επαιξα ενα ειδος σπασμενου τηλεφωνο'' με τον Τοσκιτση στο fb,και μολις του ποσταρα τον Varela,εσβησε την δημοσιευση του.Εγω εκει στηριχτηκα.Ξεκαραθα πραγματα ομως,το link πρωτος το εδωσε ο paoktzis
Δηλαδή κι άμα είπαν ψέματα για να........................................μπερδέψουν τους Ινδιάνους???paoktzis έγραψε:μαλλον ο ιβιτς και ο μιχελ επρεπε να το πουν σε ολες τις γλωσσες γιατι μαλλον καποιοι δεν καταλαβαν
ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ