Euro 2016
- pisakaipoupoula
Re: Euro 2016
Ο Σλούτσκι δεν θυμίζει σιριαλ κίλερ?απ αυτούς που όταν τους πιάνουν λένε οι γείτονες μα δεν του φαινόταν πέφτουμε απ τα σύννεφα
Εβγαλες τον παιχταρα ρε ταβερνιαρη απ τη μπρατισλαβα κ σ εχουν βαλει οι ρωσοι στην εστια... go village κι εσυ!
Λοιπον συμπερασματα.
Η Ρωσια εχει καμια 5 Σατοφ. Ολους Σατοφ τους ελεγε.
Ο Χαμσικ ειναι παικταρα.
Ο Σλουτσκι ειναι μορφαρα.
και
Τον Μακ δεν θα τον βγαζεις! Τον ΜΑΚ!
Η Ρωσια εχει καμια 5 Σατοφ. Ολους Σατοφ τους ελεγε.
Ο Χαμσικ ειναι παικταρα.
Ο Σλουτσκι ειναι μορφαρα.
και
Τον Μακ δεν θα τον βγαζεις! Τον ΜΑΚ!
-
john4serres
Εβγαλε Βάις (για να τα λεμε όλα) και Μακ που κρατούσαν την άμυνα των Ρωσων πίσω και κοντεψε να χάσει το παιχνίδι ο προπονηταρας των Σλαβοκων.
Εμένα η Ρωσία μου άρεσε σαν ομάδα. Δεν είπα ότι παίζει μπαλάρα, αλλά δεν είναι και τόσο κρέατα που μα λέγανε 1 βδομάδα τώρα. Η Σλοβακία έχει Χάμσικ όμως.
- ΑποστόληςΑ
Η Ρωσία είναι η πιο αργή ομάδα που έχω δει και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος. Παίζει ποδόσφαιρο της δεκαετίας του '70, το πολύ του '80. Επί 65 λεπτά ήταν εξαφανισμένη και μετά θυμήθηκε ότι παίζει στο EURO. Aπορώ πώς προκρίθηκε. Τεχνίτες παίκτες, αλλά ξεπερασμένο ποδόσφαιρο.
- ΑποστόληςΑ
O Weiss πολύ καλή προσπάθεια και γκολ στο 32΄, αλλά μέχρις εκεί. Ο Χάμσικ δεν έβλεπε τον Μακ ήθελε να τελειώνει μόνος του τις επιθέσεις. Γενικά εύκολη νίκη των Σλοβάκων, αλλά μετά το 80 έγινε θρίλερ.
- pisakaipoupoula
Πολύ ατομιστία ο Χάμσικ, αν εξαιρέσεις το γκολ μάλλον βλάπτει την ομάδα του οργανωτικά.
Η Σλοβακία μ αυτά τα άκρα και τον παικταρά Κούτσα αν κάτσει πίσω και παίξει στη κόντρα μπορεί να τους κερδίσει όλους εκεί πέρα πλην Γερμανίας Ισπανίας.
Η Σλοβακία μ αυτά τα άκρα και τον παικταρά Κούτσα αν κάτσει πίσω και παίξει στη κόντρα μπορεί να τους κερδίσει όλους εκεί πέρα πλην Γερμανίας Ισπανίας.
- Παλαιολόγος
-
Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Παίζει ποδόσφαιρο της δεκαετίας του '70, το πολύ του '80.
Κι εσένα δεν σ'αρέσει αυτό;
Τι σίριαλ κίλερ βρε παλικάρι μου???pisakaipoupoula έγραψε:Ο Σλούτσκι δεν θυμίζει σιριαλ κίλερ?απ αυτούς που όταν τους πιάνουν λένε οι γείτονες μα δεν του φαινόταν πέφτουμε απ τα σύννεφα
Ο κακομοίρης έχει ίδια μούτρα με τον συχωρεμένο τον Φραγκίσκο Μανέλη, εκείνον τον άκακο κωμικό ηθοποιό...
Μόνη διαφορά ότι τούτος είναι κοκκινοτρίχης και κοκκινομάγουλος σαν μπεκρής...