[youtube]2amqM9kb2_w[/youtube]

Τώρα με ξύνει το χέρι μου να γράψω για άλλα ματς που σημαδεύτηκαν με τον αντίθετο τρόπο,αλλά θα συγκρατηθώ.Johnsim έγραψε:Δυο ματς που στιγμάτισαν την φετινή χρονια :
Dortmund vs ΠΑΟΚ κ ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός(πλέι-οφ )
Τι κοινό εχουμε εδω ; MVP αυτών των αγώνων τον Γλυκό !!!
Τι έχετε φαγωθεί για αλλο τερματοφύλακα ; Εκει ειναι το προβλήμα
Η η αμυνα που μπάζει τα τελευταια 4 χρονια ; Ας επικεντρωθούν καλυτερα στο
Να βρούνε 1 στόπερ επιπέδου και στο τέρμα θα ειμαστε μια χαρά με Γκυκο - βελλιδη
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Odi έγραψε:Τώρα με ξύνει το χέρι μου να γράψω για άλλα ματς που σημαδεύτηκαν με τον αντίθετο τρόπο,αλλά θα συγκρατηθώ.Johnsim έγραψε:Δυο ματς που στιγμάτισαν την φετινή χρονια :
Dortmund vs ΠΑΟΚ κ ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός(πλέι-οφ )
Τι κοινό εχουμε εδω ; MVP αυτών των αγώνων τον Γλυκό !!!
Τι έχετε φαγωθεί για αλλο τερματοφύλακα ; Εκει ειναι το προβλήμα
Η η αμυνα που μπάζει τα τελευταια 4 χρονια ; Ας επικεντρωθούν καλυτερα στο
Να βρούνε 1 στόπερ επιπέδου και στο τέρμα θα ειμαστε μια χαρά με Γκυκο - βελλιδη
Ο ΠΑΟΚ θέλει βασικό τερματοφύλακα.Προέχει ο στόπερ,αλλά θέλουμε τέρμα.
Τώρα με ξύνει το χέρι μου να γράψω για άλλα ματς που σημαδεύτηκαν με τον αντίθετο τρόπο,αλλά θα συγκρατηθώ.
Ο ΠΑΟΚ θέλει βασικό τερματοφύλακα.Προέχει ο στόπερ,αλλά θέλουμε τέρμα.
Καλος ποδοσφαιρστης ο Φουστερ. Σιγουρα στο 10 κι γω θελω κατι καλυτερο απλα λεω "Φερτον" γιατι ξερω ποσο τον αγαπανε οι γαυροι, για το σπασιμο.che4 έγραψε:φουστερ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαγκες με τον πουστερ 10ρι θα παμε τσουλου γιαυτους που τον προτεινουν
Αυτος ο παικτης μ' αρεσει.che4 έγραψε:πορκυ λεμεεεεεεεεε
[youtube]2amqM9kb2_w[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΡΚΥ-5 for F.C. P.A.O.K. CHAIRMAN...αν υποσχεθεί να μας το φέρει το πουλέν του...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Υπάρχει κάποια είδηση για τον σέντερ φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης ονόματι Μπόρχα Μπαστόν που φέτος οργίασε με τα χρώματα της Εϊμπάρ...? Κάτι τέτοιο άκουσε το αφτί του ΠΟΡΚΥ-5...!
Το έχεις δει τον παίχτη? Και ο Μπενίσκος του σκουλικιού 2 μέτρα ήταν... ε και? Δεν θυμάμαι να έκανε πλάκα σε κανέναν.pisakaipoupoula έγραψε:Η κούλα ενδιαφέρεται για τον Βόσνιο Τζούριτς
http://www.transfermarkt.com/milan-djur ... eler/67556
26 χρονών ακριβώς 2 μέτρα ύψος στην Ελλάδα θα 'κανε πάρτυ στο ψηλό παιχνίδι, και χαμηλά δεν είναι καθόλου άσχημος