Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
καταρχας καλησπερα.εχω καιρο να γραψω εδω μεσα παρολα αυτα συνεχιζω να σας διαβαζω.βλεποντας τα αισχη που γραφονται απο ΠΑΟΚτσηδες για την ομαδα δεν αντεξα να μην σχολιασω.μπορει τον ευρωβουλευτη να μην τον γουσταρω καθολου για χιλιους δυο λογους αλλα δεν θα τον κατηγορησω και για οτι κατεβασει η γκλαβα μου
οι διαλογοι ειναι απ τον 2012
ο κυρ Σαββας στο συγκεκριμμενο διαλογο δεν αναφερεται στα ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΣΦΠ αλλα σ αυτα με τον ΠΑΟ.ενα προσεκτικοτερο διαβασμα των διαλογων σε συνδιασμο με τη χρονια 11-12 θα σας κανει να το καταλαβετε.
συγκεκριμμενα αναφερεται στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-2 κεκλεισμενων των θυρων.κι επειδη με τον Βρυζα προεδρο ο ΠΑΟΚ κερδισε τον ΠΑΟ ενω με τον Ζαγορακη στον πρωτο γυρο εχασε,το αρρωστο μυαλο του συμπερανε οτι ο ενας τα χτυπαει τα παιχνιδια απεναντι στον ΠΑΟ ενω ο αλλος οχι.αν εχεις βοθρο αντι για εγκεφαλο τετοιες μλκιες πιστευεις.
στον ιδιο διαλογο αν δειτε αναφερεται και στο οτι δεν ειχε ομαδα ο ΠΑΟ κι οτι τον εσμπρωχνε η διαιτησια(ειδικα στα πλειοφ).υπαρχουν κι αναλογοι διαλογοι που μιλαει με τον χητα για την διαιτησια του ΠΑΟ στα πλει οφ.
για του λογου το αληθες να κι ο διαλογος ο οποιος ειναι ξεκαθαρος
- Εγώ τα είχα υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ… Θυμάσαι που σου ‘λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;
- Ναι, ναι, ναι.
- Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο 10 φορές μαζί του. Και πριν απ’ το παιχνίδι που παίξανε… κεκλεισμένων των θυρών… και ξέρεις που ποντάριζα; Λέω… κεκλεισμένων των θυρών, ...άμησέ τους δεν υπάρχει περίπτωση.
- Μ…
- Αφού τους έβλεπα σαν ομάδα μωρέ Μιχάλη. Σε όλα τα ματς των πλέι οφ πως τα πήρανε; με τη διαιτησία πάλι…
- Ναι, ναι, ναι.
- Και ξέρεις τι; Κάνανε και όργια για να πούνε πρώτοι ότι κερδίσανε μετά από μας όλα τα επόμενα παιχνίδια αυτοί.
- Τώρα αλήθεια… διαιτησία θα μείνει ο Δούρος;
- Δεν ξέρω για τον Δούρο… αλλά κάποιοι θ’ αλλάξουνε.
- Ο Δούρος καλά μας πήγε πάντως…
- Ναι… δεν μας πήγε καλά.. αυτούς πήγε καλά… Αυτούς ευνοήσανε 99%, και μας τι μας κάνανε μας πήγαν 50-50%, που για μας είναι θρίαμβος το 50-50%, αυτούς ευνοήσανε, αλλά δεν μας κυνηγήσανε. Αυτό είναι όλη η ιστορία.
- Ε… εντάξει… Οσο ήταν ο Βασάρας ο ...αλάκας …(ακατάληπτο)…
- Α… τον ...ούστη…
- Με τον Κωνσταντινέα… και τον Τ…(ακατάληπτο) κι αυτούς…
- Είδες για πότε έφυγε;
- Μ…
- Δεν αλλάζει αυτός με τίποτα. Είναι αντιολυμπιακός.
- Ναι, μωρέ….
- Εχθρός του Ολυμπιακού, μας είχανε ...αμήσει, μας είχανε αφαιρέσει 10 βαθμούς είχαμε περάσει απ’ αυτούς.
- Η ΕΠΟ πότε έχει εκλογές; Σεπτέμβρη;
- Σεπτέμβρη. Ναι.
- Βλέπεις να μένει ο Πιλάβιος;
- Δεν το βλέπω.…αποκλείεται… δεν τον θέλει ο Βαγγέλης. Με τίποτα.
μαγκες μην τσιμπατε και μην φτιαχνετε θεματα εκει που δεν υπαρχουν.η ομαδα για πρωτη φορα εχει προοπτικη και σοβαρες πιθανοτητες για κατι παραπανω φετος,βαλτε ενα τελος στην εσωστρεφεια
ο κυρ Σαββας στο συγκεκριμμενο διαλογο δεν αναφερεται στα ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΣΦΠ αλλα σ αυτα με τον ΠΑΟ.ενα προσεκτικοτερο διαβασμα των διαλογων σε συνδιασμο με τη χρονια 11-12 θα σας κανει να το καταλαβετε.
συγκεκριμμενα αναφερεται στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-2 κεκλεισμενων των θυρων.κι επειδη με τον Βρυζα προεδρο ο ΠΑΟΚ κερδισε τον ΠΑΟ ενω με τον Ζαγορακη στον πρωτο γυρο εχασε,το αρρωστο μυαλο του συμπερανε οτι ο ενας τα χτυπαει τα παιχνιδια απεναντι στον ΠΑΟ ενω ο αλλος οχι.αν εχεις βοθρο αντι για εγκεφαλο τετοιες μλκιες πιστευεις.
στον ιδιο διαλογο αν δειτε αναφερεται και στο οτι δεν ειχε ομαδα ο ΠΑΟ κι οτι τον εσμπρωχνε η διαιτησια(ειδικα στα πλειοφ).υπαρχουν κι αναλογοι διαλογοι που μιλαει με τον χητα για την διαιτησια του ΠΑΟ στα πλει οφ.
- Εγώ τα είχα υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ… Θυμάσαι που σου ‘λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;
- Ναι, ναι, ναι.
- Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο 10 φορές μαζί του. Και πριν απ’ το παιχνίδι που παίξανε… κεκλεισμένων των θυρών… και ξέρεις που ποντάριζα; Λέω… κεκλεισμένων των θυρών, ...άμησέ τους δεν υπάρχει περίπτωση.
- Μ…
- Αφού τους έβλεπα σαν ομάδα μωρέ Μιχάλη. Σε όλα τα ματς των πλέι οφ πως τα πήρανε; με τη διαιτησία πάλι…
- Ναι, ναι, ναι.
- Και ξέρεις τι; Κάνανε και όργια για να πούνε πρώτοι ότι κερδίσανε μετά από μας όλα τα επόμενα παιχνίδια αυτοί.
- Ναι… δεν μας πήγε καλά.. αυτούς πήγε καλά… Αυτούς ευνοήσανε 99%, και μας τι μας κάνανε μας πήγαν 50-50%, που για μας είναι θρίαμβος το 50-50%, αυτούς ευνοήσανε, αλλά δεν μας κυνηγήσανε. Αυτό είναι όλη η ιστορία.
- Α… τον ...ούστη…
- Είδες για πότε έφυγε;
- Μ…
- Ναι, μωρέ….
- Εχθρός του Ολυμπιακού, μας είχανε ...αμήσει, μας είχανε αφαιρέσει 10 βαθμούς είχαμε περάσει απ’ αυτούς.
- Σεπτέμβρη. Ναι.
μαγκες μην τσιμπατε και μην φτιαχνετε θεματα εκει που δεν υπαρχουν.η ομαδα για πρωτη φορα εχει προοπτικη και σοβαρες πιθανοτητες για κατι παραπανω φετος,βαλτε ενα τελος στην εσωστρεφεια
- soflodoras
Με διαφωτισες. Τζαμπα ουρλιαζω σαν το πιθηκι τοση ωρα. Που εισαι ρε μαν και δε λες μια κουβεντα να μας φερεις στα ισια μας.Ζητω συγγνωμη απο οσους εθιξα. Μετεφρασα λανθασμενα τους διαλογους.παοκαρα23 έγραψε:καταρχας καλησπερα.εχω καιρο να γραψω εδω μεσα παρολα αυτα συνεχιζω να σας διαβαζω.βλεποντας τα αισχη που γραφονται απο ΠΑΟΚτσηδες για την ομαδα δεν αντεξα να μην σχολιασω.μπορει τον ευρωβουλευτη να μην τον γουσταρω καθολου για χιλιους δυο λογους αλλα δεν θα τον κατηγορησω και για οτι κατεβασει η γκλαβα μου
- Ναι, ναι, ναι.
- Μ…
- Ναι, ναι, ναι.
- Α… τον ...ούστη…
- Είδες για πότε έφυγε;
- Μ…
- Ναι, μωρέ….
- Σεπτέμβρη. Ναι.
-
Ετσι όπως το θέτεις παοκαρα23 όντως βγαινει κάποιο νόημα, γιατί αλλιώς αυτά που λέει ο κερατόγερος δεν είχαν καμία βάση.
Κι επειδή καλό είναι να μην ξεχνάμε σε ποιον ανήκει ο σκαι, μετά τη διάσπαση της "συμμαχίας" και την απώλεια της 1ης θέσης στα πλει-οφ από τον βάζελο μάλλον ξεκινάει διμέτωπος "αγώνας" βάζοντας στο παιχνίδι την αιώνια καραμέλα των δυο βρυκολάκων (που την γλειφουν με μανία και τα ασπόνδυλα της πόλης)
Ποιανού παράρτημα είναι ο ΠΑΟΚ?
Μα φυσικά του βάζελου, λένε οι γαύροι.
Μα φυσικά του γαύρου λένε οι βάζελοι.
Βρε δε ...αμιέστε λεω γω ρε...
Κι επειδή καλό είναι να μην ξεχνάμε σε ποιον ανήκει ο σκαι, μετά τη διάσπαση της "συμμαχίας" και την απώλεια της 1ης θέσης στα πλει-οφ από τον βάζελο μάλλον ξεκινάει διμέτωπος "αγώνας" βάζοντας στο παιχνίδι την αιώνια καραμέλα των δυο βρυκολάκων (που την γλειφουν με μανία και τα ασπόνδυλα της πόλης)
Ποιανού παράρτημα είναι ο ΠΑΟΚ?
Μα φυσικά του βάζελου, λένε οι γαύροι.
Μα φυσικά του γαύρου λένε οι βάζελοι.
Βρε δε ...αμιέστε λεω γω ρε...
Τελικά αυτοί οι βαζελοι γλειωδεις μια ζωή αλήθεια ο Αφραγκουζος πήρε θέση για την θέση των 12 ? Η το σκέφτεται ακόμα;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαζί με την εισαγγελέα ήταν και άνδρας της προσωπικής φρουράς του Μαρινάκη.
Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα...
Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα...
εχει δικιο ο παοκαρας παρολα αυτα τωρα βγαινουν τα σπουδαια που χριζουν αναφορας...
- μηνυση για εκπομπη πριν βγει στον αερα
- ντου σε ιδιωτικους χωρους χωρις χαρτια
- προυσταμενη εισαγγελεας που δηλωνει αγνοια για ενεργειες της εισαγγελεος
- συνοδεια απο υπαλληλο του μαρινακη που δεν ειναι αστυνομικος σε ωρα καθηκοντος
τωρα ειναι που πρεπει να χτυπησουμε δεν πρεπει να μεινουμε ανενεργοι...μιλαμε για οργια χωρις προηγουμενο που καταπατουν οποιαδηποτε μορφη δικαιοσυνης και δημοκρατιας...εδω μιλαμε για ξεβρακωμα οργανωσης...
- μηνυση για εκπομπη πριν βγει στον αερα
- ντου σε ιδιωτικους χωρους χωρις χαρτια
- προυσταμενη εισαγγελεας που δηλωνει αγνοια για ενεργειες της εισαγγελεος
- συνοδεια απο υπαλληλο του μαρινακη που δεν ειναι αστυνομικος σε ωρα καθηκοντος
τωρα ειναι που πρεπει να χτυπησουμε δεν πρεπει να μεινουμε ανενεργοι...μιλαμε για οργια χωρις προηγουμενο που καταπατουν οποιαδηποτε μορφη δικαιοσυνης και δημοκρατιας...εδω μιλαμε για ξεβρακωμα οργανωσης...
- navigator11
Εν τω μεταξύ, βλέποντας το σχετικό βίντεο από την στήλη των μμε περι σαγονια, που μιλάει στους πουστ@γαυρους λυριτζη-οικονομου, ο οικονομου, προσχηματικά ή μη δεν ξέρω, παίρνει θέση, πάντως, επί του θέματος. Η άλλη η κωλομπίνα τίποτα!! Έχει χάσει τα λόγια της η ... λουλουδένια!!!
Περιμένω αποκατάσταση των ... συκοφαντιών κατά του κερατά το ταχύτερο στο ντέρμπι της δευτέρας! Δεν μπορεί κ δε θα περάσει όλο αυτό έτσι ...
Περιμένω αποκατάσταση των ... συκοφαντιών κατά του κερατά το ταχύτερο στο ντέρμπι της δευτέρας! Δεν μπορεί κ δε θα περάσει όλο αυτό έτσι ...
- The_Stalker
Σε σχέση με το ποστ του Sera, χωρίς να είμαι γνώστης νομικών, νομίζω ότι η ΠΑΕ μπορεί να κάνει μόνο αναφορά σε εισαγγελική αρχή. Για μήνυση πρέπει να στοιχειοθετήσει πώς θίγεται η ίδια. Το ελάχιστο πρέπει να είναι μια ανακοίνωση.
παοκαρα23,
ευχαριστούμε πολύ για τη σωστή ανάγνωση της συνομιλίας.
soflodoras,
ο ΘΖ δεν δανείστηκε ποτέ λεφτά για ίδιον όφελος. Αυτό το ποσό που έγινε βούκινο, ήταν αυτό για το οποίο ο ΖΒ είχε πει σε συνελευση "όλοι εδώ ξέρετε που πήγαν αυτά τα λεφτά". Προφανώς δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί πού πήγαν τα λεφτά, γιατί δεν δικαιολογούνται ως έξοδα της ΠΑΕ. Είχε ακουστεί ότι πήγαν για την υπεράσπιση συλληφθέντων οπαδών, δεν το ξέρω με σιγουριά.
Για την Ζαγοράκαινα δεν το ήξερα, αλλά δεν βλέπω καμία σχέση. Ούτε για τον ΑΝΤ1 που πράγματι έχει την ιδιοκτησία του Μακεδονία. Ο κυριακού όπως όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες θα κοιτάξει το συμφέρον του, και δεν ξέρω καν αν ασχολείται σε τέτοιο επίπεδο με τα του εδώ καναλιού.
παοκαρα23,
ευχαριστούμε πολύ για τη σωστή ανάγνωση της συνομιλίας.
soflodoras,
ο ΘΖ δεν δανείστηκε ποτέ λεφτά για ίδιον όφελος. Αυτό το ποσό που έγινε βούκινο, ήταν αυτό για το οποίο ο ΖΒ είχε πει σε συνελευση "όλοι εδώ ξέρετε που πήγαν αυτά τα λεφτά". Προφανώς δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί πού πήγαν τα λεφτά, γιατί δεν δικαιολογούνται ως έξοδα της ΠΑΕ. Είχε ακουστεί ότι πήγαν για την υπεράσπιση συλληφθέντων οπαδών, δεν το ξέρω με σιγουριά.
Για την Ζαγοράκαινα δεν το ήξερα, αλλά δεν βλέπω καμία σχέση. Ούτε για τον ΑΝΤ1 που πράγματι έχει την ιδιοκτησία του Μακεδονία. Ο κυριακού όπως όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες θα κοιτάξει το συμφέρον του, και δεν ξέρω καν αν ασχολείται σε τέτοιο επίπεδο με τα του εδώ καναλιού.
στολκερ δε λεω να το κυνηγησουμε νομικα ως ΠΑΟΚ αλλα να το κανουμε σημαντικο οπλο στη μαχη μας...
για τον ευρωβουλευτη δεν ξερω αν εφαγε ξεφαγε λεφτα δεν θα πω ποτε τετοια πραγματα που δεν εχουμε απτες αποδειξεις...ξερουμε ομως οτι δανεισε λεφτα απο το ταμειο στο βιολιδη, ξερουμε οτι στο τελος το ανοιγμα που αφησε ηταν πολυ μεγαλο για χρονιες με τοσα εσοδα και απαραδεκτο σαν γεγονος για διοικηση πρωτοδικειου, ξερουμε οτι η τουμπα επε (η μπουτικ) στην οποια εβαλε την κουμπαρα του ηταν η μοναδικη χρεωμενη μπουτικ σε ολο τον πλανητη (κατα το τζον γουμειν αναγνωσμα "η ευρωπη μας βαζει μεσα"), ξερουμε οτι μεσολαβησε για να αποσυρθει μηνυση οπαδου εναντιον του βαγγελα και τελος ξερουμε οτι σαν ευρωβουλευτης δεσμευτηκε με καθε πιθανο τροπο για τακτοποιηση χρεων...δεν χρειαζεται να πουμε την καταληξη...
τελος παντων περασμενα ξεχασμενα δεν χρειαζεται να ξανασχοληθουμε με τον ευρωβουλευτη προσωπικα δεν δηλωνω οτι τον εχω χαμηλα στην εκτιμηση μου γιατι απλα δεν τον εχω σε καμια απολυτως εκτιμηση...
για τον ευρωβουλευτη δεν ξερω αν εφαγε ξεφαγε λεφτα δεν θα πω ποτε τετοια πραγματα που δεν εχουμε απτες αποδειξεις...ξερουμε ομως οτι δανεισε λεφτα απο το ταμειο στο βιολιδη, ξερουμε οτι στο τελος το ανοιγμα που αφησε ηταν πολυ μεγαλο για χρονιες με τοσα εσοδα και απαραδεκτο σαν γεγονος για διοικηση πρωτοδικειου, ξερουμε οτι η τουμπα επε (η μπουτικ) στην οποια εβαλε την κουμπαρα του ηταν η μοναδικη χρεωμενη μπουτικ σε ολο τον πλανητη (κατα το τζον γουμειν αναγνωσμα "η ευρωπη μας βαζει μεσα"), ξερουμε οτι μεσολαβησε για να αποσυρθει μηνυση οπαδου εναντιον του βαγγελα και τελος ξερουμε οτι σαν ευρωβουλευτης δεσμευτηκε με καθε πιθανο τροπο για τακτοποιηση χρεων...δεν χρειαζεται να πουμε την καταληξη...
τελος παντων περασμενα ξεχασμενα δεν χρειαζεται να ξανασχοληθουμε με τον ευρωβουλευτη προσωπικα δεν δηλωνω οτι τον εχω χαμηλα στην εκτιμηση μου γιατι απλα δεν τον εχω σε καμια απολυτως εκτιμηση...
Έχουμε στο πιάτο μας την οργάνωση με ακόμη περισσότερα στοιχεία και ασχολούμαστε με το αγαπημένο εσωτερικό θέμα.
Δεν θα πάμε πουθενά όταν σε ολόκληρο δάσος κοιτάμε το δέντρο και αυτό απο την πλευρά που γουστάρουμε.
Δεν θα πάμε πουθενά όταν σε ολόκληρο δάσος κοιτάμε το δέντρο και αυτό απο την πλευρά που γουστάρουμε.
- paokovios1974
Αν φετος ειμαστε γροθια,ισα που θα τους αμησουμε ολους.
Αλλα...
Αλλα...
το θεμα δεν ειναι τι παπαριες αραδιαζουμε εδω μεσα το θεμα ειναι να ασχοληθουν αυτοι που πρεπει...αν φετος ολα κυλησουν ομαλα ισως ειναι η πρωτη χρονια στη συγχρονη ιστορια μας χωρις εσωτερικη καταναλωση...
Aν γίνει ποτέ η δίκη μετά από 750 αναβολές, θα ναι παρωδία.
Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όντως να αλλάξει σελίδα, αλλά αυτό δεν αρκεί.
Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όντως να αλλάξει σελίδα, αλλά αυτό δεν αρκεί.