Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από soflodoras »

goran 64 έγραψε:Ο.Κ. Σε κατανοήσαμε όλοι αδερφέ και δικαίωμα σου λοιπόν... :shock: :shock:

Άντε και καμιά βολτίτσα τώρα απ το νέο topic του Τζαλμάς να πεις και κάνα "καλώς όρισες"... :pano: είσαι... 8-)

αν και διακρινω μια καποια ειρωνια , αντιπαρερχομαι και θα ακολουθησω με χαρα την προτροπη σου . γιατι στην τελικη ΠΑΟΚ εισαι :)

α ρε τζαλμα , σκισ' τα ερυθρολευκα νιαμου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραίος...καμιά ειρωνεία αδερφέ, sorry αν φάνηκε έτσι...Απλά θεωρώ ότι προτρέχεις δίχως ουσιαστικό λόγο... ;)

:pano: ΜΟΝΟ... :nairepaok: ...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

goran 64 έγραψε:Ωραίος...καμιά ειρωνεία αδερφέ, sorry αν φάνηκε έτσι...Απλά θεωρώ ότι προτρέχεις δίχως ουσιαστικό λόγο... ;)

:nairepaok: :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

βρε ψυχραιμα ,με τι ασχολειστε;

παμε στο νημα μεταγραφων! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πως και δεν ξεσηκώθηκε ο λαοθ του αριθ, που είπαν το οακα Νίκος γκαλης; και τώρα όμως θα λένε την σάλα του αλεξανδρειου;;;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:Ωραίος...καμιά ειρωνεία αδερφέ, sorry αν φάνηκε έτσι...Απλά θεωρώ ότι προτρέχεις δίχως ουσιαστικό λόγο... ;)

Αυτο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτα που ειπε ο κυρ-σαββας.
Αν ειναι σαλια που ειπε για να εντυπωσιασει τον συνομιλητη του.
Σιγουρο ειναι πως δεν προσπαθησε να παγιδευσει :lol: :lol: :lol:
τον ευρωβουλευτη,τι αλλο θα ακουσουμε(διαβασουμε)εδω μεσα για υπερασπιστικη γραμμη.
Εκτος κι αν ηξερε οτι παρακολουθειται το τηλ. του,οποτε λεει,αφου θα μας "βγαλουν"
στην φορα,κατσε να στιγματισω και τον Θοδωρη.

Και για να κανω τον συνηγορο του........
αυτα που λεει ο γραφικος κερατας για ολους τους αλλους εχουν βαση,
ενω γι αυτα που λεει για τον δικο μας........

Ουτε την αληθεια ξερω(και πως θα μπορουσα),ουτε κατηγορω,ουτε υπερασπιζομαι κανενα
αλλά το "πεσιμο" στον soflodoras δεν μου ερεσε καθολου.
Κρατηστε και καμμιά "πισινη".
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

prist64 έγραψε:Και για να κανω τον συνηγορο του........
αυτα που λεει ο γραφικος κερατας για ολους τους αλλους εχουν βαση,
ενω γι αυτα που λεει για τον δικο μας........
Αυτό.
Δεν παίρνω θέση, αλλά το επιχείρημα "Ο Σάββας τα λέει, τζάμπα δίνετε βάση" δεν στέκει. Αν είναι να απορρίψουμε και τα υπόλοιπα του κυρ Σάββα.

Εμένα η ένστασή μου πάντως είναι πως δεν ξέρουμε το context.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Διαβασα για αλλη μια φορα υποκλοπες... Δεν υπαρχει αυτη η χωρα λεμε...

Να ρωτησω κατι, αν αλλαξει η ΕΠΟ, μπορει να ριξει κατηγορια ομαδες; Ή δεν ειναι δικη της αμορδιοτητα;
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Παλαιολόγος έγραψε:επισης να πουμε πως επι προεδριας βρυζα
ο ΠΑΟΚ εχει δυο νικες,μια ισοπαλια και μια ηττα στην τουμπα
και ενα χ εκτος εδρας,τα αλλα ηττες
εχει και την πιο βαρια ηττα στο καραισκακη της δεκαετιας(και βαλε)με 4-0
της δεκαετιας ναι,αλλα οχι και βαλε.5-1 τον οκτωμβρη του 04.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Για να καταλάβω κι εγώ επειδή δεν βγάζω πολύ νόημα.
Η συνομιλία του Σάββα γίνεται το καλοκαίρι του 2012.
Τη χρόνια 2011-12 με Μπολονι χάσαμε από τον Ολυμπιακό πρώτα έξω με 2-1 με πρόεδρο το Ζαγορακη και μετά μέσα με 0-2 με πρόεδρο το Βρυζα αφού ένα μήνα πριν είχε παραιτηθεί ο Ζαγορακης. Την ίδια χρονιά αποκλειστήκαμε στο κύπελλο από τον Ατρόμητο με το γκολ από τον αέρα του Γλύκου.
Κεκλεισμένων τους αποκλεισαμε ένα χρόνο πριν το Φεβρουάριο του '11 όταν ήταν πρόεδρος ο Ζαγοράκης.
Σε ποιο παιχνίδι αναφέρεται που το υπολόγιζε και το χτύπησε ο Βρυζας; Και ποιο ήταν το κεκλεισμένων;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μπαίνοντας μέσα στο κούφιο μυαλό του κυρ Σάββα, εγώ δέχομαι ότι λέει πολλές μπαρούφες για να εντυπωσιάσει.
Γενικά για μένα είναι φουλ αναξιόπιστος, στα ΠΆΝΤΑ!!!

Και αν το δείτε πίσω από την κουρτίνα το πράγμα, κάπου εκεί θα καταλήξετε όλοι...
Το παίζει δερβεναγας με ξένες πλάτες.

Το αστον τρελό στην τρέλα του, ταιριάζει γάντι. Κάπου κάπου του ξεφεύγουν και μια δυο αλήθειες κατά λάθος.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Θα προσπαθήσω να πω δυό πράγματα χωρίς να γίνω εριστικός.

Θεωρώ ότι ο Ζαγοράκης είναι αδικημένος από πολλούς. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΘΖ έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την ανυπαρξία και τον κατέστησε ισότιμο και καλύτερο των γαυροβαζελόκουλων. Τουλάχιστον κατά την 1η περίοδο της προεδρίας του.

Το πρόβλημα με τους οργανωμένους (ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτών) είναι ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Πιστεύουν ότι ο ΘΖ "εδωσε" κόσμο. Ο Sekeris το αναφέρει καθαρά με βάση την ημερομηνία: 31/8/2009. Ολα τα υπόλοιπα περί κακοδιαχείρισης κλπ είναι να'χαμε να λέγαμε. Το ζήτημα είναι ότι όταν έχει ήδη δημιουργηθεί μια άποψη εναντίον ενός συγκεκριμένου ατόμου, είναι πολύ εύκολο να δεχθεί κάποιος ότι λάσπη εκτοξεύεται εναντίον του και να κάνει την τρίχα τριχιά. Έτσι θέλω να πω στον Sekeri ότι για τα γεγονότα με τους οργανωμένους δεν μπορώ να έχω θέση γιατί δεν τα ξέρω όλα. Όμως διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και ΔΙΑΓΩΝΙΑ ότι ο ΘΖ μας τρύπησε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχείρημα που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Για τα παιχνίδια με τον gay επί προεδρίας ΘΖ, τα παραθέτω συνοπτικά (Τούμπα - τηγάνι):
Πρωτάθλημα 2007-08 επί σαρδελών: 1-1, 2-1
Πρωτάθλημα 2008-09: 0-0, 2-0
Πρωτάθλημα 2009-10: 1-2 (κόκκινη Μούσλι 46', γκολ gay στο 90'), 0-1 και ξεκ@λιασμα στα π.ο. με δύο νίκες
Πρωτάθλημα 2010-11: 2-1, 3-0 (κόκκινη Ίβιτς στο 58')
Πρωτάθλημα 2001-12: 0-2, 2-1
Κύπελλο 2008-09: 1-0, 2-0 (στην παράταση)
Κύπελλο 2010-2011: 1-0, 1-1 (ελικόπτεροοοοοοοοοοο)

Από τα παραπάνω δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ο ΘΖ δεν χτυπούσε παιχνίδια. Το Φεβ. του 12 που χάσαμε στην Τούμπα, η ομάδα παρέπαιε αγωνιστικά και δεν θυμάμαι αν ήταν ακόμα ο ΘΖ πρόεδρος.

Soflodoras,
πρώτα απ' όλα χαίρομαι (πραγματικά) που σε βλέπω να ξαναγράφεις. Στο πρώτο ποστ που έκανες για το θέμα διαφωνώ εντελώς και ως προς το περιεχόμενο και ως προς το ύφος (εννοώ το λίλη που το έλεγαν υποτιμητικά οι αλλόθρησκοι). Στα επόμενα είσαι πιο ορθολογικός, ασχέτως αν διαφωνούμε. Θέλω να πω μόνο για τον χύτα ότι θεωρώ κι εγώ ντροπή ότι κάνει ακόμα εκπομπές σε κανάλι της Θεσσαλονίκης. Όμως σαφώς διαφορετική πρέπει να είναι η αντίδραση μας απέναντι σ' έναν ΑΡΔ κι απέναντι σε κάποιον που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Η άποψη μου για το ευρωβουλευτιλίκι είναι σαφώς διαφορετική και καταγεγραμμένη στο paokmania. 1000% κατά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειχε ηδη αποχωρησει τον γεναρη του 2012,τον φλεβαρη ηταν ο βρυζας
Άβαταρ μέλους
soflodoras

The_Stalker έγραψε:Θα προσπαθήσω να πω δυό πράγματα χωρίς να γίνω εριστικός.

Θεωρώ ότι ο Ζαγοράκης είναι αδικημένος από πολλούς. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΘΖ έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την ανυπαρξία και τον κατέστησε ισότιμο και καλύτερο των γαυροβαζελόκουλων. Τουλάχιστον κατά την 1η περίοδο της προεδρίας του.

Το πρόβλημα με τους οργανωμένους (ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτών) είναι ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Πιστεύουν ότι ο ΘΖ "εδωσε" κόσμο. Ο Sekeris το αναφέρει καθαρά με βάση την ημερομηνία: 31/8/2009. Ολα τα υπόλοιπα περί κακοδιαχείρισης κλπ είναι να'χαμε να λέγαμε. Το ζήτημα είναι ότι όταν έχει ήδη δημιουργηθεί μια άποψη εναντίον ενός συγκεκριμένου ατόμου, είναι πολύ εύκολο να δεχθεί κάποιος ότι λάσπη εκτοξεύεται εναντίον του και να κάνει την τρίχα τριχιά. Έτσι θέλω να πω στον Sekeri ότι για τα γεγονότα με τους οργανωμένους δεν μπορώ να έχω θέση γιατί δεν τα ξέρω όλα. Όμως διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και ΔΙΑΓΩΝΙΑ ότι ο ΘΖ μας τρύπησε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχείρημα που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Για τα παιχνίδια με τον gay επί προεδρίας ΘΖ, τα παραθέτω συνοπτικά (Τούμπα - τηγάνι):
Πρωτάθλημα 2007-08 επί σαρδελών: 1-1, 2-1
Πρωτάθλημα 2008-09: 0-0, 2-0
Πρωτάθλημα 2009-10: 1-2 (κόκκινη Μούσλι 46', γκολ gay στο 90'), 0-1 και ξεκ@λιασμα στα π.ο. με δύο νίκες
Πρωτάθλημα 2010-11: 2-1, 3-0 (κόκκινη Ίβιτς στο 58')
Πρωτάθλημα 2001-12: 0-2, 2-1
Κύπελλο 2008-09: 1-0, 2-0 (στην παράταση)
Κύπελλο 2010-2011: 1-0, 1-1 (ελικόπτεροοοοοοοοοοο)

Από τα παραπάνω δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ο ΘΖ δεν χτυπούσε παιχνίδια. Το Φεβ. του 12 που χάσαμε στην Τούμπα, η ομάδα παρέπαιε αγωνιστικά και δεν θυμάμαι αν ήταν ακόμα ο ΘΖ πρόεδρος.

Soflodoras,
πρώτα απ' όλα χαίρομαι (πραγματικά) που σε βλέπω να ξαναγράφεις. Στο πρώτο ποστ που έκανες για το θέμα διαφωνώ εντελώς και ως προς το περιεχόμενο και ως προς το ύφος (εννοώ το λίλη που το έλεγαν υποτιμητικά οι αλλόθρησκοι). Στα επόμενα είσαι πιο ορθολογικός, ασχέτως αν διαφωνούμε. Θέλω να πω μόνο για τον χύτα ότι θεωρώ κι εγώ ντροπή ότι κάνει ακόμα εκπομπές σε κανάλι της Θεσσαλονίκης. Όμως σαφώς διαφορετική πρέπει να είναι η αντίδραση μας απέναντι σ' έναν ΑΡΔ κι απέναντι σε κάποιον που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Η άποψη μου για το ευρωβουλευτιλίκι είναι σαφώς διαφορετική και καταγεγραμμένη στο paokmania. 1000% κατά.
Ακριβως οπως τα λες ειναι. Απλα το οτι ο Ζαγορακης προσεφερε στον ΠΑΟΚ δεν τον κανει αυτοματα και αγιο. Θυμαμαι οταν πρωτοηρθε στον ΠΑΟΚ ηταν ο μοναδικος που τολμησε να βαλει τα χερια του στη φωτια , αλλα και να ρισκαρει. Ηξερε ομως και αυτος αλλα και εμεις πως αυτο δε θα το εκανε "δωρεαν" . Γιαυτο και κανενας ουσιαστικα δεν γκρινιαξε οταν ακουστηκε πως "δανειστηκε" χρηματα για μια βιλα (αν δεν κανω λαθος). Επισης, κανενας ουσιαστικα δεν γκρινιαξε που ντυθηκε στα μπλε για να εξασφαλιστει ο ιδιος και η φαμιλια του πηγαινοντας στην ευρωβουλη , κανοντας ουσιαστικα κακο στην ιδια του τη χωρα. Και κακο κανεις οταν εκπροσωπεις εναν λαο , ενω ουσιαστικα η περιπλοκοτητα της σκεψης σου περιοριζεται στο τεχνικο οφσαιντ.ΚΑτι φυσικα που ξερουν ολοι,ακομα και ο ιδιος.

Το "χτυπαω ενα ματς" , αν ηξερε τι ελεγε ο γεροσαλιαρης , μπορει να σημαινει πολλα. Και οχι αποκλειστικα καποιο ΠΑΟΚ - γαυρος. Θα μπορουσε να σημαινει καποιο ματς μεταξυ του ΠΑΟΚ και καποιου παραρτηματος. Μπορει να σημαινει το 1-1 με τον ατρομητο στο κυπελο (αυτο δεν εγινε κεκλεισμενων?) . Πραγματικα , δεν ξερω. Απλα δεν μου φαινεται καθολου μα καθολου παραλογο ο Ζαγορακης να εχει καθισει ανα καιρους στο ιδιο τραπεζι με το γερο υπαλληλο του χοντρου για να κοψουν μια πιτα , απο την οποια θα κρατουσε μονο τα ψιχουλα για το λαο του ΠΑΟΚ, με τα οποια εχει μαθει να μενει γκρινιαζοντας μεν αλλα ησυχα στη θεση του.ΜΑκαρι να κανω λαθος γιατι οντως δε θα ξεχασω το καλο που εχει κανει.Αλλα αν ισχυει αυτο που βγαζει η ΕΥΠ , τοτε μαλλον υπαρχει προβλημα για τον ιδιο.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τελος να προσθεσω πως στο ιδιο καναλι που δουλευει ο Χητας δουλευει και η γυναικα του προεδρου, η Ζαγορακαινα. Ιδιοκτησιας Κυριακου. Αν λεει κατι ολο αυτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”