http://www.transfermarkt.de/giovani-dos ... eler/44674

Kostas_Peraia4 έγραψε:Λες να λεει κανενα Zapata?
αν λες τον κορονα που εβαλε το γκολ ειναι εξτρεμ και παιζει πορτοΠαλαιολόγος έγραψε:το δεκαρι του μεξικο που παιζει; ξερουμε;
μεγαλη παιχτουρα!
Οντως, ειδα κι γω μια πεσμενη γεφυρα εδω γυρω.Έριξε γέφυρες ο Ντετίνιο αλλά είναι αργά
O Ντετίνιο αποτέλεσε τον πρώτο στόχο του Λούμπος Μίχελ για αντί Μακ. Ο Βραζιλιάνος γνωρίζεται καλά με τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή από την κοινή τους θητεία στην Σαχτάρ Ντονέτσκ, επέλεξε ωστόσο να περιμένει ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης (βλέπε Βαλένθια). Τελικά αυτές για τον Α ή Β λόγο έκαναν διαφορετικές επιλογές. Ο Βραζιλιάνος έριξε γέφυρα προς Θεσσαλονίκη μεριά, αλλά πλέον με την απόκτηση των Ματέους, Τζαλμά δεν υπάρχει χώρος ακόμα κι αν πουληθεί ο Μακ. Μην ξεχνάτε και τους Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Κοροβέση. Κρίμα ...
Παλαιολόγος έγραψε:μπραβο ναι τελικα αyτον λεω
10 μυρια κσοτιζει
φερτονα να πεσουν τα τσιμεντα
βαλε σαντος να παρακαλα
Δεν λεει.Παντως μου ειπε πως ειναι λιγο μεγαλυτερο ονομα απο τον Βαρελα.Οσο για το αρδ,το αποδεχομαι.Ξερω που παω να μπλεξω,αλλα ευτυχως εχω καλα προτυπαace79grpaok έγραψε:Kosta πες τον αρθρογράφο να σε πει ονομα αλλιώς είναι παπατζής .Σαν εκκολαπτομενος αρδ που λες ότι είσαι.Οχι γιανεσενα το αρδ απλα όσοι είναι δημοσιοκαφροι ετσi χαρακτηρίζονται απο εμενα.
στον αγωνα εβγαινε διαρκως απο πισω,ενω επαιζε παντου,πλαγια κεντρο!επαθα!paoktzis έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:μπραβο ναι τελικα αyτον λεω
10 μυρια κσοτιζει
φερτονα να πεσουν τα τσιμεντα
βαλε σαντος να παρακαλα
10.500.000 τον πηρε περσυ απο την τβεντε
φετος εβαλε 8 γκολ αλλα ειναι εξτρεμ οχι δεκαρι
Ο Σιμαο Ματε μετα απο τρια χρονια γεματες χρονιες με την Λεβαντε στην Primera μενει ελευθερος λογω υποβιβασμου της ομαδας του. Δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν μας αποσχολησει.vs40 έγραψε:Ο Κάτσε έγινε 8άρι εδώ και 2 χρόνια στον ΠΑΟΚ φίλε. Που το είδες το 6άρι? Το 4-3-3 με Τζιώλη στο 6 και Κάτσε - Χαρίση στα 8άρια.
Καθαρό 6άρι - anchor man μπροστά στου Κ.Αμυντικούς σε 4-3-3 είναι παίκτες σαν τον Τζιώλη, Πάμπλο Γκαρσία, Σιμάο (βάζελου). Rijkaard, Redondo, Vieira, Makelele, Gattuso, Mascherano, Busquets από διάσημους.