διαφωνώ για την αρυα στη βαση του οτι πηγε εκει για να μαθει να... σκοτωνει και επισημα πλεον το εχει μαθει πολυ, πολυ καλα.

όπως και το να επιβιώνει. όσον αφορά τις πληγές κτλ μην ξεχνάτε ότι έχει πιει και απο το μαγικό νερό (ή όπως στον μπεο το λενε) που αντί να σκοτώνει, όσοι είναι no one (και η αρυα στα skilss πλεον ειναι

) τους κανει μιας μορφης healing, όπως έγινε πχ με το τύφλωμα της. ίσως πριν την κάνει να... ήπιε καμια τζούρα για αυτό να έφυγε τόσο...cool
βέβαια όντως περίμενα κάτι πιο ουαου αλλά οκ.
κατα τα άλλα, και εγώ δεν βλεπω να πηγαίνει καλά το επόμενο επεισόδιο και να πω την αλήθεια, φάση θα είχε!
παντως και στο κινκγς λαντινγκ εχει να πεσει πολυ ανατροπη ειδικα οσο θα φτανουμε στο τελος. γενικα θα αρχισουν να σκανε τα αποτελεσματα απο ολη την προεργασια της σεζον.
παντως ακόμα θέλω να δω πως θα ενωθούν οι ιστορίες. έχουμε μπραν να κατεβαίνει με γουαϊτς γουλκερς στο κατόφλι του, μαχη για γουιντερφελλ, στον κινγκς λαντινγκ μυριζει..μπαρούτι

, αρχιζουν μπαινουν καλα στη φαση και οι bwb, καλισι πλοια εψαχνε ολο πλοια βλεπουμε να την τριγυρνουν του πουστη θα την κανει την κινηση, ο τζεϊμακος ο λανιστερ κατι μου λεει οτι θα τη... τρυπησει την αδερφούλα του και θα παει βορρα για βοηθεια.. εχουμε και τζορα, σαμγουελ, γκεντρυ

, γενικα πολυ λαο που πρέπει να δούμε τι στον μπεο θα γίνει...
τελος, ειναι και το 10 μετα το 9 οπου αναμενουμε να δουμε και κανα νεο vision απο μπραν.